Miljenko Posted October 3, 2018 Author Posted October 3, 2018 4 minutes ago, Cash said: Kolka je bila kvota na 7+ Jutros u Meridianu tacno 8.
Miljenko Posted October 3, 2018 Author Posted October 3, 2018 (edited) PSG na stranu, ovi u CL su izgleda resili da pomognu kladionice i danas. Sramotno los mec u Napulju, dok mi Dortmund nije jasan nikako. Edited October 3, 2018 by Miljenko
Miljenko Posted October 3, 2018 Author Posted October 3, 2018 Ovi u Napulju mi oborise 4 tiketa. Osnovni 2+, pa kombo, zatim fiks i siri sa golovima (2P2+). Dobro te udje Dortmund pa se bar pokrih.
Nesh Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 (edited) Cudeso! I meni da uleti neki zabitak na kraju kad mi treba (Napoli u 90, Inter u 44. minutu). Naravno, hvala i ostalima sa tiketa: Edited October 3, 2018 by Nesh
Plavimost Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 2 hours ago, Miljenko said: Konacno jedan 6+ i 7+ prolazi, mada nije bas moralo kod nasih. Okaci sliku jednog dobitnog 6 plus i 7 plus tiketa. 2 plus ne mozes da pogodis a gadjas 6 + i 7+... Daj sliku tiketa.
Miljenko Posted October 3, 2018 Author Posted October 3, 2018 Pazi da se ne cimam sa slikanjem. Veruj ako hoces. Svejedno u svakom slucaju, posto mi nije donelo plus. Kada odigram 3+, uvek igram sitno (za oko 10% uloga, sire). Obicno 5+ i 6+. Kada je 5+ ispod kvote 3 (kao danas), 6+ i 7+. Juce sam igrao 5+ i 6+, na sva tri 3+ meca, sto mi je dodatno izbilo novac. Lose kolo CL u celini.
Miljenko Posted October 3, 2018 Author Posted October 3, 2018 Bravo Nesh. Tebi idu od ruke ovi veci tiketi.
Nesh Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 Hvala. Ma vrlo retko ja igram prelaze, al eto, za divno cudo, prodje ovaj.
Miljenko Posted October 4, 2018 Author Posted October 4, 2018 Fudbal 1/2, MLB 1/1, NHL 2/3, PSG je dosao 6+ i 7+. Razocaravajuce kolo CL. Puno golova tamo gde isti nisu ocekivani i obrnuto. Sinoc su Napoli i Liverpool zakazali (domacin je odigrao odlicno drugo poluvreme, Liverpool neprepoznatljiv). Kada je Dortmund promasio penal, pomislio sam da ce i drugi tiket pasti. Zvezda je na zalost napunjena, previse sansi je imao PSG, da bi ishod bio drugaciji. MLB prolazi u osmom iningu. NHL deo solidan, no najsigurniji mec nije dosao. Tja, ponovo nisam bio odusevljen rezultatima; jos jedan tiket pa da kazem da bih bio zadovoljan. Neverovatno je kako ovakve zicer stvari na fudbalu, ne mogu dolaziti bolje. Danas uplata oko normale. Fudbal Leverkusen-AEK Larnaca 2+ Betis-Dudelange 2+ Eintracht Frankfurt-Lazio 2+ Chelsea-Videoton 3+ Kvota 2.23. Fudbal dolazi izuzetno slabo, pa sklepah jedan malo siri tiket, kako bih izbegao zaletanje sa uplatom. Slabija grupa. Prateci tiket, Astana P/KX, Zurich P/KX, Leipzig w2, Salzburg w1, Bordeaux w1, Zenit w1, Fenerbahce w1, Arsenal w2, Villarreal P/KX, Marseille w2, Sevilla w2, Jablonec P/KX, BATE Borisov P/KX. Kvota 89.40. NHL Pittsburgh-Washington 5+ NY Rangers-Nashville 5+ Dallas-Arizona 5+ Las Vegas-Philadelphia 5+ Kvote, 1.37, 1.41, 1.93. Pocela je NHL sezona. Solidan broj meceva veceras, videcemo jos kakav ce pocetak biti. Sva tri tiketa su u jacoj grupi. Propratni tiket, NY Islanders 5+, Boston w2, St. Louis w1, Colorado 5+, Chicago w2, Detroit 5+. Kvota 13.33. NFL New England-Indianapolis P>20.5 Kvota 1.39. Ovde nisam ocekivao kvotu preko 1.25 sa ovom granicom, a trebalo bi doci rutinski. Kombo tiket.
Cash Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 Juce CL bas sve realno doslo a ja odigrao skroz kontra . Gotovi su danas
El Patron Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 Danas sve neke sumnjive utakmice. Leverkuzen, Fenerbahce, Sporting, mi deluju kao sigurnije
Cash Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 Natrpao jako na Dinamo Z. X2 na jednom tiketu, w2 na drugom i na trecem da gost daje vise od 1.5 gola.
Timmy Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 Ja sam video Miljenkov 7+ tiket. Izvini se coveku smradu.
Miljenko Posted October 4, 2018 Author Posted October 4, 2018 Ma nije bitno. Jedino mi je krivo sto nisam imao poverenja u Barsu. Mozda je bolje da tovarim samo 3+, 2+ dolazi neocekivano slabo.
Miljenko Posted October 4, 2018 Author Posted October 4, 2018 Nece me fiks. Taman pomislih da ce siri tiket preziveti za drugi termin, no Bordeaux prima gol u 93. minutu.
Recommended Posts