Cash Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Just now, Miljenko said: Ne moze bez napetosti. Juve na vreme, City jedva do 3+. Ja sam ocekivao 4-1 ili 5-1, na oba meca. E jbg nije godina 1985 pa da bude 5:1. Dali su ga to je važno 😊
Miljenko Posted October 2, 2018 Author Posted October 2, 2018 Juve kao Juve, dobro je i ovo. City je zato razocarao. Ako zele ozbiljnije rezultate u CL, moraju lakse resavati prosecne ekipe.
Miljenko Posted October 2, 2018 Author Posted October 2, 2018 Cekas gol u Minhenu i kod Reala i ni makac. Ovo vec postaje neverovatno.
Miljenko Posted October 2, 2018 Author Posted October 2, 2018 Propast, to je sve sto mogu reci. Cekah celo drugo poluvreme po gol i corak. Ako bi se prosirio gol za par metara, mozda bi pogodili jos nesto.
Cash Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Moraces da promenis taktiku. Ako nastaviš sa ovim 2+ 3+ igrama ode u veliki minus
Miljenko Posted October 2, 2018 Author Posted October 2, 2018 Ako to ne dolazi, bolju soluciju nemam. Fiks sam utvrdio da je nemoguce uklopiti, nakon dosta godina igranja istog. Plus sam veceras pukao neke pare koje nisam trebao. Tja, sutra krece NHL, no moracu sitno, treba isplacati neke stvari. Smor.
Cash Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Odigraj kontra. Npr danas je bila lepa kvota na Cska da daje gol kuci ili Sahtjar gol u gostima. Gde nam je Zverka nestao?
Miljenko Posted October 2, 2018 Author Posted October 2, 2018 Jbg, ja kontre ne igram. Jedino neki kontra MLB hendikep kao nocas. Nista teram dalje, valjda ce neko dati gol tu i tamo.
Miljenko Posted October 2, 2018 Author Posted October 2, 2018 Komentator sa Arene je izgleda isto pukao neke pare na golovima na Bayernu, posto pred kraj meca 5 minuta nije mogao da se nacudi da nije bio jos neki gol.
Miljenko Posted October 3, 2018 Author Posted October 3, 2018 (edited) Fudbal 2/4, MLB 1/1. Fudbal je nekako krenuo kako treba, u prvom terminu, no onda se desilo par nemogucih situacija u potonjem. Real gubi od drugog minuta i nema gola do kraja. Bayern i Ajax brzo do 1-1, da bi usledila gomila promasaja gostiju. City srecno dolazi, Juve lagano. MLB bez problema. Ocekivao sam siguran kombo tiket oko 22 h, tu nema zbora. Na kraju nisam pukao previse (oko cetvrtinu uplate); jos jedan pogodak i bio bih u plusu (tu su i 6 bonus tiketa, gde nista nije bilo ni blizu; od ovakvih timova ocekujem bar jednu 6+ ili 7+ tekmu po kolu). Danas malcice slabije u odnosu na juce; upotrebih vecinu novca u pametne svrhe, kako se ne bi desila neka havarija danas (da ne dodje bas nista recimo). Fudbal PSG-Zvezda 3+ Dortmund-Monaco 2+ Tottenham-Barcelona 2+ Napoli-Liverpool 2+ Kvote, 1.44, 1.46. Nakon onog juce, danas nisam imao hrabrosti da odigram sire. PSG sam planirao od ranije, dok je kod Dormunda bila prisutna dilema, 2+ ili 3+. Na Napoli-Liverpool rastu kvote za golove, te je 2+ prava mera, a slicno vazi i za mec u Londonu. Oba tiketa su u jacoj grupi. Prateci tiket, PSG P1, A. Madrid P/K1, Dortmund P/K1, Barcelona w2, Liverpool w2. Kvota 4.35. MLB NY Yankees-Oakland >6.5 (Severino-Hendricks) Kvota 1.37. AL WC utakmica. Fina dodatna granica; ovi napadi bi ovo trebalo rutinski da probiju. Jaca grupa. NHL Toronto-Montreal 5+ Washington-Boston 5+ Vancouver-Calgary 5+ Kvote, 1.35, 1.43, 1.47. Mec u Torontu lici na najsigurniji over veceri. Washington je konacno dosao do titule, te mozda krenu opustenije, pa zato i slabija uplata. Canucksi su konacno podmladili tim, odose braca Sedin u penziju; videcemo kako ce to izgledati (prethodnih sezona su bili odlicna over ekipa, znali su praviti serije od 15+ 5+ overa). Prvi par je na kombo tiketu. Sutra imamo EL i gomilu NHL meceva. Verovatno ce kombo tiket biti malo siri (6 NHL meceva npr.), EL u slabijoj varijanti. Edited October 3, 2018 by Miljenko
Miljenko Posted October 3, 2018 Author Posted October 3, 2018 Prilicno nerviraju ove razlike u granicama izmedju sajta i uplatnog mesta, kod Balkan Beta. Desi se da tako fudbal odigram po manjoj kvoti (za MLB i NFL jedini imaju razlicite granice, te tu i nemam boljih resenja).
Godfrey Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 (edited) Odigrah PSG 5+ na 2,20 Prosecna uplata..kad si u frci sa vremenom pa daj bar 5+..mehh Propustih i Salke 1+ u 80. minutu..jbt, kvota bolesna Uffff Bice valjda nesto sad u 21h Edited October 3, 2018 by Godfrey
Miljenko Posted October 3, 2018 Author Posted October 3, 2018 Konacno jedan 6+ i 7+ prolazi, mada nije bas moralo kod nasih.
Godfrey Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 Gledam Napoli i Totenhem, Napoli pada opasno u Aziji..ne znam zasto, pre bih uzeo Liverpul, mozda je do XI Liverpula Totenhem sa ovim stanjem u Barsi zadnjih dana under 2,5 @2,30 izgleda rock solid, ne znam zasto bi tu bilo golova Hteo sam i under 2.0 ali je zatvoren market Jebem ti posao
Recommended Posts