Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

gledam ls...kakva je kecina ajax u sredu. real roma bi moglo biti golova, a city bi trebalo da isprati lyon sa bar 3 gola. za utorak nemam nikakvu ideju, mozda barsa psv gg.

Posted

Ima i u utorak dobrih stvari. Barsa i Liverpool bi trebali biti ziceri za 3+; mozda i Dortmund; Inter-Tottenham 2+ ili 3+.

Posted

Fudbal 1/2, hokej 1/5, NFL 0/1. Ruzni rezultatati. Nije bas da nije ocekivano, no hokejasi ipak dodjose previse sareno. Uglavnom spajah pogotke i promasaje, uz neverovatan pad na AZ-Feyenoord, te Munchen ciji igrac masi prazan gol sa slot pozicije, u EN situaciji. 

Dobro je sto juce smanjih uplatu, te sam samo vratio dobitak od subote. Tja, kladjenje je puno uspona i padova, nista neobicno.

Promenih sistem bankiranja, te umesto nedeljne 50% varijante, ostavljam svakodnevno 10%. Za sada se pokazalo ok, posto je i 7 dana postalo predugo za stabilno pogadjanje (makar i vracanje novca bilo u pitanju).

Danas minimalni ulozi, kako se ne bih izleteo pred meceve CL.

Fudbal

Molde-Kristiansund 3+

Ajax II-Helmond 3+

Girona-Celta 3+

Kvote, 2.05, 1.95.

Ponedeljkom standardno tanak izbor. Molde i Ajax II su prilicno verovatni. Girona-Celta je vec wild card; vidim da su cesto znali da odigraju efikasno, pa rekoh da probam i to.

Atlanta-St. Louis <10.5 (Foltynewicz-Mikolas)

Arizona-Chicago Cubs <9.5 (Corbin-Hendricks)

Kvote, 1.37, 1.45.

Foltynewicz je 11-9, 2.66 ERA, 1.10 WHIP; na nivou sezone. Protiv Cardinalsa, 2-2, 7.13 ERA, na 4 starta. Mikolas, 15-4, 2.99 ERA, 1.12 WHIP, ukupno. Protiv Bravesa je porazen 29. juna, mada je primio samo jedan poen, tokom 6+ ininga. Trend od 3 starta, Foltynewicz, 1-1, 2.57 ERA, 0.90 WHIP; Mikolas, 2-1, 3.38 ERA, 1.45 WHIP. Foltynewicz kod kuce, 4-3, 2.79 ERA, 1.07 WHIP; Mikolas na strani, 8-0, 3.86 ERA, 1.24 WHIP. Vecernji termin, Foltynewicz, 8-7, 2.73 ERA, 1.08 WHIP; Mikolas, 9-4, 2.98 ERA, 1.12 WHIP. Prosek datih poena, Atlanta 4.9, St. Louis 4.9. Under/over trend (na 10.5), Atlanta 7-3, St. Louis 6-4. Sezonska serija, 2 plusa i jedan minus.

Corbin, 11-5, 3.05 ERA, 1.03 WHIP, pred kraj tekuce sezone. Protiv Cubsa, 5-1, 3.68 ERA, na 7 nastupa. Hendricks je 11-11, 3.71 ERA, 1.21 WHIP, do sada. Protiv Diamondbacksa, 1-1, 3.24 ERA, na 3 suceljavanja. Forma, Corbin, 1-0, 2.08 ERA, 1.10 WHIP; Hendricks, 1-1, 2.25 ERA, 1.25 WHIP. Corbin na Chase Fieldu, 7-3, 3.14 ERA, 0.97 WHIP; Hendricks na gostovanjima, 5-4, 3.89 ERA, 1.35 WHIP. Nocni mecevi, Corbin, 8-3, 3.01 ERA, 1.09 WHIP; Hendricks, 7-8, 3.80 ERA, 1.27 WHIP. Prosek poena, Arizona 4.1, Chicago Cubs 2.9. Trend od utakmica (9.5), Arizona 6-4, Chicago Cubs 7-3. Sezonska serija, 3 minusa i jedan plus.

Posted

U subotu nadrobim sitnisa Salzburg, Chelski, Barsa, Ajax, Bajern (3.18 ukupna kvota), a u nedelju usled losije ponude (svi favoriti igrali dan ranije zbog Evrope) krenem malko kuraznije i klasicna katastorfa Rapid, Sevilja, Fey, Roma (ne pitajte sta radi na ovom tiketu 1.25) i jedino uhvatim Rozenborg.

Posted

Odlicno poluvreme Molde-Kristiansund. Tempo od pocetka do kraja i puno sansi za oba tima. Steta sto nije uslo u 3+, vec na poluvremenu.

Posted

gde je u domacim kladionicama najveca kvota na zvezdu?

probao bi sporta radi sa 1000 din, ali me nervira sto je u mozzartu gde najvise igram pisljivih 6,25 dok vidim da u stranim ide i do 9 kvota

Posted

Bem ti srecu. Ljudi ne umeju da realizuju cistu kontru za 6+ i to dva puta.:isuse:

Posted

jebeni turci me opet obaraju. trabzon 1:0 od cetvrtog minuta i ne moze da padne drugi gol, pa ne mogu da verujem

Posted

Meni ponekad nije jasno kako ljudi mase ove sanse iz peterca. Evo sada i Girona. Ovoliki gol i neki mrljav sut u golmana.:dry:

Posted

Zato ja ne volim nize lige. Na Ajaxy II 35+ suteva i bednih 2-0, na utakmici gde se ocekivalo rutinskih 6+ ili 7+.

Girona bar prodje na poluvremenu, no nervira kada padne ovako neka sigurna stvar.

Posted
1 hour ago, pbg12345 said:

gde je u domacim kladionicama najveca kvota na zvezdu?

probao bi sporta radi sa 1000 din, ali me nervira sto je u mozzartu gde najvise igram pisljivih 6,25 dok vidim da u stranim ide i do 9 kvota

trenutno u balkanu 7.49, ja sad uplatio

Posted
6 hours ago, Cash said:

Ja sam Romu igrao x2. 

Kako? Zasto? Zbog cega?