Miljenko Posted July 1, 2018 Author Posted July 1, 2018 Ovo samo kada ja odigram fiks, totalni favoriti ne mogu da dobiju.
variola Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 ima jos dosta, bez nerviranja. ja vec pogodio mandzukic strelac (kvota 3) a imam jos i cro 2+ po 2.4 danas elegantno izbegao spance.
Timmy Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 Ja slusao Miljenka pa to preskocio, a ofdgrao ovaj Toronto sa NY RB. I odlican start, dosta otvoreno i gol gosta u 4.min. Imam 4+, 5+, 6+ i GGGG. Mozda ipak odigram nesto sitno protiv Vancuvera.. A vidi ga rock, prvi post pa Vankuver
rock bob Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 ma jok, ja sam novi, a nik je omaz liku iz Alan Forda citam cesto ppp, pa reko da se registrujem konacno. i ja uglavnom igram kao ti, na golove, samo sa dosta manjim ulozima verujem
Cash Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 3 hours ago, renne said: onajj zli gli upropasti najbolje ekipe Reko ja njemu da je bacio pare
Timmy Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 Ponistise gol. Jako otvorena utakmica, greh da ne ode bar u 4+
Timmy Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 6 minutes ago, rock bob said: ma jok, ja sam novi, a nik je omaz liku iz Alan Forda citam cesto ppp, pa reko da se registrujem konacno. i ja uglavnom igram kao ti, na golove, samo sa dosta manjim ulozima verujem Dobro ti nama dosao A znamo svi ko je Bob Rock
Miljenko Posted July 1, 2018 Author Posted July 1, 2018 Toronto je imao dve pristojne prilike za 1-1. Neka padne drugi makar do 60. minuta, posle ce se vec desiti jos nesto.
Timmy Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 Lako je tebi, samo 3 ti treba :( Mora jos jedan do pola
Miljenko Posted July 1, 2018 Author Posted July 1, 2018 Toronto uzasan. A ovog sto stalno mase ofsajd, bi mogao da uhvati grc u ruci.
Recommended Posts