Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

Ponekad i pametno odigram :)

IMG_20180706_220002.jpg

• Replies 32.6k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Svaka čast 

Gde je maxbet u n.fronta?

Miljenko, svaka cast na odabiru igara. Ja sam imao samo na sitno gg4+ po 3.8 i 5+ po 8. A udje jos 1 tiket od pre pocetka, Belgija u SF po 3.2. pa sam orebacio na Red bul NY veceras, domacin 3+ i 4+, kvote lepih 2.95 i 6.5. Hteo i da daju u oba po 2.28, al odustao. Nece valjda dati tacno po 1 u oba.

• Author

Taman sam poceo  da se pitam koji RB, pa videh da igraju B timovi.:D

Prvi mec je usao rano; na drugom sam vec poceo da strepim da nece pasti treci. Dobro je ispalo.

Sutra na WC ne mogu golove na ovim parovima; Engleska w2, Hrvatska w2, dabl kvota 2.17 u Mozzartu.

Los Angeles FC 3+, Vancouver 3+ i U. de Chile 3+, te jedan MLB tiket.

Samo jos treba odluciti koja ce tri tiketa u jacu grupu.

Meni je tiekt sampionata Belgija - Francuska GG4+ Ne vidim sta moze da se desi da obe ekipe ne daju bar po 2 kom. Fenomenalni napadi, a suplje odbrane. Vidjeno 3:3 :D 

• Author

Da. To bi bio rezultat po meri.:D

Trenutno je 3+ 2.30; malcice previsoko.

Edited by Miljenko

Da li me zahebavas? To moze i samo GG i da se ne misli.

Napokon da sve udje na 1 tekmic, NY2 gurao cak di 6 kom :D 

Danas nisam pametan.. Vuce me za SP da igram prvo nula, al nikakod aprelomim sta bih... mozda Isladnjane, ima ih dosta u dnevnim terminima

13 hours ago, Timmy said:

Gde je maxbet u n.fronta?

Miljenko, svaka cast na odabiru igara. Ja sam imao samo na sitno gg4+ po 3.8 i 5+ po 8. A udje jos 1 tiket od pre pocetka, Belgija u SF po 3.2. pa sam orebacio na Red bul NY veceras, domacin 3+ i 4+, kvote lepih 2.95 i 6.5. Hteo i da daju u oba po 2.28, al odustao. Nece valjda dati tacno po 1 u oba.

U Novom Sadu na Limanu 4, pored Idea radnje 

Edited by keljans

:D Mislio da je u BG, a prolazim svaki dan pored n fronta, pa sam se ponadao da su otvorili tu negde

Engleska X-X-X kvota 9. A hteo da branim sa Kejn postize jedini gol na mecu iz penala. I govna mi dala kvotu 7.5 Pa jebote... :lol: Samo kvota Kejn daje prvi gol na mecu je veca. A gde j tu da je to jedini gol pa plus iz penala, E stvarno nekad budu bas olosi ovi iz Meridiana.

• Author

Fudbal 2/2, MLB 1/1, prosao je kombo tiket. Fudbal taman kako treba. Francuzi 2 komada, te 3+ na Belgiji. MLB rutinski. Nista lepse nego kada cekas kombo tiket, a tvoj tim povede sa 8-0 u drugom iningu. 

Danas malo smanjih uloge/dobitke, ipak je ono juce bilo prilican zicer.

Fudbal

Sweden-England w2

Russia-Croatia w2

Los Angeles FC-Orlando 3+

Vancouver-Chicago 3+

U. de Chile-Cobreloa 3+

Kvote, 2.14, 1.41, 2.50.

Na WC odigrah jedino sto je imalo smisla danas. Za suteve nisu parovi, posto pojedini timovi slabo sutiraju; za golove takodje ne. Englezi su otprilike za klasu bolji od protivnika, Hrvati za dve, pa nisam imao dilemu na koga odigrati, ako vec pokusam sa fiksom. Los Angeles FC-Orlando je najverovatniji MLS par za golove, na nivou vikenda. Chicago se bori za playoff, te ocekujem otvoren mec. U. de Chile izlazi danas sa skoro najboljom postavom, pa uklopih i to.

Prve dve stvari su na kombo tiketu.

MLB

Toronto-NY Yankees H2(+1.5) (Happ-Severino)

Cleveland-Oakland 1 (Kluber-Jackson)

Kvota 1.62.

Yankeesi imaju startera koji je u odlicnoj formi i jedan od kandidata za CY Young AL trofej na kraju sezone. Porazeni su sinoc, pa mi to dodatno olaksava odluku. Cleveland je otvorio seriju ubedljivom pobedom, a veceras za njih nastupa Kluber, koji dominira kod kuce, 7-1, 1.60 ERA, 0.77 WHIP; dnevni mecevi, 7-0, 1.93 ERA, 0.73 WHIP.

Jaca grupa.

Prateci tiket, Minnesota H1(+1.5), Chicago Cubs 1, Philadelphia H2(+2.5), Houston 1, Seattle 1, Texas H2(+1.5), Washington 1, Boston H2(+1.5), Arizona 1. Kvota 16.79.

Teniski tiket, Simon >38.5, Del Potro >34.5, Nadal <33.5, A. Zverev >34.5, Kyrgios >39.5, Kasatkina >20.5, Kerber >20.5. Kvota 42.46.

Fiks je nemoguce pogoditi, cak i sa ovim igranjem da neko uzme set ili dva. Neverovatan broj iznenadjenja i to na smenu, singl pa dubl, nepogodljivo. Ranije sam samo na gemovima i pravio pare + najbolji igraci u hendikepu (Nadal, Federer, Djokovic) i to je to. Ocigledno da drugacije i ne moze.

Edited by Miljenko

1 hour ago, Timmy said:

:D Mislio da je u BG, a prolazim svaki dan pored n fronta, pa sam se ponadao da su otvorili tu negde

Pretpostavljao zato sam i ubacio Novi Sad u editu 😃

Miljenko, sto ne probati manje suteva? Koje su granice i gde su najvece?

• Author

Retko ja igram minuse. U stvari su jedini underi koje igram, oni u MLB delu. Fudbal, kosarka, hokej, nikada.

Granice su 25.5 za prvi mec, odnosno 24.5 za drugi (Mozzart). Obe kvote za minus su 1.70.

Za Francuska-Belgija ocekujem oko 27.5, sto je realna granica. Belgijanci dosta sutiraju, kada jure rezultat, dok su Francuzi iznenadjujuce suzdrzani (ne bas kao "pokojna" Spanija i njihovo kruzenje, ali bez previse pokusaja).

Edited by Miljenko