Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Peru, Union Comercio - Sport Huancajo, GG3+ @2.2, GG4+ @3.7, 5+ @7.7 i 6+ i GG po 16.

Guarani - Sportivo, domacin golovi, u oba @2.2, 3+ @2.75 i 4+ @5.9.

Sve poklon kvote po mom misljenju :)

Posted

Mogao sam komotno igrati MLB predsezonu u singlu, redovno masim po jedan par (izgleda da ce takav ishod biti i veceras, mada su Dodgersi skinuli zaostatak na 3 poena).

Posted

Naravno, nema golova na najsigurnijem mecu EL za golove. Slabiji tiket prodje rutinski.

Posted

Ja ti kazem gledaj Peru, kaki kurac liga uefa ;)

Posted

Tesko mi je njih da odigram, skoro nemoguce za proceniti. Guarani sam vec mogao. Ne kapiram da profesionalci ne umeju da realizuju 3 na 1, plus sve neki ocajni sutevi, po sredini gola.

Posted

To pricas za Guarani? Ne gledam, samo pratim na bet365.. Ajd sto gube 0:2 nego sto dobise i crveni. Sam sve nade u Peruance, nadam se naravno i GG GG.

Posted

Za Salzburg-Dortmund. Kontra 3 na 1 se i u hokeju rutinski resava.:dry:

Posted

Meni je ta EL najgora za golove. Kad god sam igrao bilo 0-1. A nisam skoro.

Posted

Evo odmah da se demantujem, odigrah live bas sitno na toj utakmici 1+ po 2.8, 2+po 8, kao i tacni rezultati 0:1 i 0:2 po 6 i 56. Ajmo Dortmund :D 

Posted

Nesposobnjakovici i jedni i drugi, koliki im gol treba. Ovoliko sansi i 0-0.

Posted

ne mogu da verujem da dortmund nije mogao dati 1 gol.

Posted

Al zato Peruanci vec 1:3 za mini plus veceras. A nadam se naravno golu domacina za kvote 7.7 i 16

Posted

Kraj cudnih 1:4, za lep plus. 

Al ne mogu miran, Guarani daje gol po 2.2 i daju 2+ po 8.5

Posted

Dade ga Guarani. I obe tekme mi se zavrsise 1:4 a domacini bili favoriti...

Posted

Fudbal 1/2, NHL 2/2, NBA 1/1. Fudbal tezak za procenu. Kazem tezak, jer su na 99% sigurnom tiketu, pala oba para. Drugi, sa 4 utakmice, je dosao rutinski, no to nikada ne bih stavio u jacu grupu. NHL veoma lako prolazi. Cini mi se da nema boljeg odnosa kvota/ lakoca prolaza, kao sto je slucaj, kod ovih 5+ overa. NBA je ispostovao ponovo; ovo mu dodje kao naplata, za los pocetak sezone. Kombo ponovo nije dosao, a i MLB tiket je pao na jednom paru. Ok bilans, mada mrzim kada padne nesto skroz sigurno.

Isti nivo uplate. Popravih budzet tokom nedelje, pa cu moci i jace tokom vikenda odigrati, mada je i izbor teze napraviti.

Fudbal

Monaco-Lille 2+

Eindhoven-Utrecht II 2+

De Graafschap-Ajax II 2+

PSV II-Volendam 2+

Kvota 1.43.

Oprezna igra i danas, valjda ce se prekinuti ovaj prilicno cesti, 0-1 trend.

Prateci tiket, Hartberg 2P1+, Liefering 2P1+, Vejle 2P1+, Excelsior 2P1+, Dordrecht 2P1+, Eindhoven 2P1+, Telstar 2P1+, Ajax II 2P1+, AZ II 2P1+, PSV II 2P1+, Oss 2P1+, Ried 2P1+, Freiburg 2P1+, Monaco 2P1+, Hibernian 2P1+, Bray 2P1+, Dundalk 2P1+, Athlone 2P1+. Kvota 18.11.

Hokej

Washington-NY islanders 5+

Ottawa-Dallas 5+

SKA St. Petersburg-Lokomotiv Yaroslav w1

Bremerhaven-Munchen w2

Kvote, 1.81, 1.64.

5+ trend, Washington 6/10, NY Islanders 6/10, Ottawa 7/10, Dallas 4/10. St. Petersburg otvara drugu playoff rundu, dok je Munchen na prvoj utakmici tekuce serije.

MLB predsezona, Chicago Cubs 2, Cleveland 2 i Milwaukee 2, LA Angels 1. Kvote, 3.24, 3.54.