Miljenko Posted February 15, 2018 Author Posted February 15, 2018 8 minutes ago, MiddleClass said: Kakva je rupa ovaj Eric ne znam jesam li vam pricao o tome jednom? Evo ti Miljenko 3+ Tesko bih se ovde odlucio da probam golove.
mlatko Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 ne mirise meni nista posebno...Pitanje je dali je Sporting mozda jaci u gostima od Astane van forme? mozda bude nekih 1:2 1:3Odigrao under [emoji23] Kazi jedno, pisi drugo, misli trece a odigraj cetvrto... ima 25% posto sanse da pogodis [emoji38]
MiddleClass Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 39 minutes ago, Miljenko said: Tesko bih se ovde odlucio da probam golove. Meni bila nacrtana, ali ne dodje 2+I
Miljenko Posted February 15, 2018 Author Posted February 15, 2018 Ne secam se da se nekada desila ovakva gomila golova, na mecevima EL. Prodje sve od 19 casova, a sada neka udju bar jos 2, u kasnijem terminu i dosta. Steta sto na Nici nije pao sesti gol, 21 kvota (5+, 9 kvota).
Timmy Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 Jebali me Arapi.. Poslednjih godinu dana sam omasio sve stos am igrao sa Jedama, Jazirama i ostalim Al-ovima... I definitivno treba da se drzim samo liga koje mi idu.. Pa odmah da ponistim svoj princip i igram Ligu Eufa sa kojom generalno nemam srece.. Al ajde da premostim do juzne brace nocas... Lion domacin golovi u oba @2.8, 3+ @3.88 i 4+@9.6
Timmy Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 Just now, Miljenko said: Ne secam se da se nekada desila ovakva gomila golova, na mecevima EL. Prodje sve od 19 casova, a sada neka udju bar jos 2, u kasnijem terminu i dosta. Steta sto na Nici nije pao sesti gol, 21 kvota (5+, 9 kvota). To zato sto sam ih ja preskocio... mada mi je to jedino Arsenal bio yanimljiv na prvu loptu.
Miljenko Posted February 15, 2018 Author Posted February 15, 2018 Ovo od 9 i 5, nije moglo dosadnije. Golovi na nebitnim mecevima (ne racunajuci Lazio). Valjda ce se malo razbuditi u nastavku.
Timmy Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 E jebenog Liona.. Glavni tiket mi je da daju u oba... oni 0:0 HT. Merkam da li da igram live da daju 2+ i hocu necu... krece drugo i oni odmah dadose.. Ja se nerviram sto ne dadose u prvom... kad oni odmah drugi.. I sad kad ostane 2:0 do kraja imam da popizdim.
Timmy Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 Jansrud uzima zlato u super veleslalomu, kvota 5 u Maxbetu. Bas predobra kvota, svuda je do 3.5 a i to mi je bilo ok jer mislim da osvaja. Kad sam video ovo sa kvotom 5 odmah sam zategao jace nego sto sam mislio i dosta jace nego sto inace igram kvotu 5. Al jednostavno iznenadjujuce visoka kvota, pa da probam...
Timmy Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 Dodao sam i da Svindal osvaja, ali manju uplatu, po kvoti 4. Tako sam u mini plusu... I igrao sam i dubl da su obojica na podijumu, kvota 2.7. Sinoc je bila 3.5 za istu igru. A Lion ga dade. Plus fin, al ostaje zal sto nisu lepse raspredili, pa padoh gol uoba.
Recommended Posts