Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

Auu 2:0.. a tu sam ocekivao manje golova.

E sad katanaco :D

• Replies 31.9k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author

Nemoguce je oceniti Juve; meni prodje 2+, no bolje da su na drugom mecu pali golovi.:rolleyez:

bazel daje gol, 2,89

Edited by renne

i ne sudi sad penal za bazel

Ajde Bazele.... al kako cu da pojedem sebi muda ako ostane ovako City. Uveren sam da su oni bez premca u Evropi i da ce da kaze redom. I naidje mec protiv nejakog Bazela i ja magarac igram samo GG opcije.. ne znam sto nisam igrao i ,kao sto sam prvo mislio, gost golovi 3+ i 4+.. 

Ajde Bazele, ako ni zbog cegam bar zbog moji h muda :(

9 hours ago, Timmy said:

Ne kaki, Meridian je jedna od najboljih kladionica kad je rec o golovima. I npr jedini imaju fer promociju. Na ceo minus ti vrate 10%

2+I su medju slabijima i Igg pogotovo...

9 hours ago, Timmy said:

Edited by MiddleClass
Dupli

Eto, cim ne napisem na topicu sta sam igrao prodjoh :) Al tek je pocetak, pa ajde da ispisem valjda necu zasrati sad... :(

Igrao sam kvale za CL, cileanski Santjago Vonderers protiv Indipnedientea iz Santa Fea. Santjago je ispao iz prve lige i cak nije nesto dobro ni startovao u drugoj. U prvom kolu kvalifikacija dobili nejaki Melgar. A Santa fe bio samo minimalno favorit, uz odlicne kvote na golove. Gost 2+ po 2.95 uslo vec u prvom. Cekam gost u oba i gost 3+ po 4.9 i 8. Mogu da branim da nece dati, al samo 1.6, pa sam odustao. Verujem da mogu i taj treci da daju.

Posle toga meksikanski Lobos kojeg sam par puta lepo pogadjao ove godine. Mislim da su opet potcenjeni, pa sam igrao domacin golovi 2+, u oba,  3+ i 4+, kvote 2.7, 4.27, 7 i 20. 

Imam i dublove srodne igre, najveci dobitak oba po 3+, preko 50 kvota. I ima da udje :D

A buduci da sam Meksikace igrao na jace od ovih prvih, i dalje nisam izvukao uplatu. Al nije poenta da izvucem ulog, vec da anuliram minus od LS. Jebeni evropski fudbal!

• Author

Fudbal 3/3, hokej 3/4, NBA 1/1, prosao je i kombo tiket. Fudbal je prijatno iznenadio. City je ocekivano lako dosao do pobede, mada je mogao pasti jos neki gol, za bonus. Neocekivana 4 pogotka u Torinu, uz promasen penal. Dabl iz JA rutinski, sa lepom kvotom. Hokej skoro idealno. Dva jaca dabla prolaze, manje-vise bez problema, jedino su Islandersi bili upitni. Tiket sa ZOI je jedva usao, dok je poslednji NHL tiket, volsebno pao na Sharksima (samo 3 gola,  u porazu od Arizone). NBA po mom ukusu, bez dileme. Lep kombo tiket, jedino je steta sto je uplata bila slaba (imao sam 3 recimo wild card tiketa, pa je tesko bilo odluciti se da se odigra jace).

Isti nivo uplate danas.

Fudbal

Real Madrid-PSG 3+

Porto-Liverpool 3+

Vasco-Jorge Wilstermann 3+

Kvote, 1.43, 1.96, 1.96.

Videcemo da li je PSG spreman, da pokusa da uzme trofej, nadam se lepoj utakmici. Liverpool bas i nije prepoznatljiv, po dobroj odbrani, te i ovde ocekujem golove. Za kraj, tim iz Brazila, protiv ekipe iz Bolivije, kvalifikacije za Copa Libertadores.

Prve dve stvari su na kombo tiketu.

Hokej

USA-Slovenia 5+

Slovakia-OAR 5+

Finland-Germany 4+

Norway-Sweden 4+

Kvote, 1.80, 1.54.

Krece muski turnir. Nema potrebe, da se zalecem sa 5+ igrom svuda, kada imam i 4+ opciju, za ove relativno sumnjive meceve.

Oba tiketa su u jacoj grupi.

NBA

Houston-Sacramento >213.5

Portland-Golden State >221.5

Kvota 2.56.

Slabija grupa.

• Author

Za sutra ima svasta, cak i previse. ZOI, 4 meca, verovatno 2 dabla; NHL, 6 zanimljivih parova; dabl (2+) iz JA; NBA dabl, to ce sitnije, sigurno; EL, 8 utakmica (Atalanta, Marseille, Nice, Arsenal, Real Sociedad, Zenit, Lazio, Napoli).

Jedina dilema su mi parovi EL; trenutno mi je najverovatnija 2+ opcija, 4 dabla, deluje kao safe bet. Sira igra (3 i sire), me pomalo plasi (mozda da vezem 4 dabla sa 3+ i sitno sire). Na Englezima sam sinoc isto bio neodlucan i propustio 5/7 na 3+, sa odlicnim kvotama (uz par 5+ i 6+).

Odlicni rezultati na Nhl umalo da prodje egzibicioni tiket sa kvotom 85 samo je trebao da padne jos jedan gol na mecu NYI-Columbus

Svaka cast, ja sam bas ispao majmu pre svega na LS.

A nocasnje tekme su stale cim sam ovde ispisao sta sam igrao. Meksikanci imali igraca vide od 20.min. Mislio sam eto love... al kurac, celih 0:0. Tu sam bar pogodio Santa Fe. A i oni su mogli bar 1 u drugom to bi izvuklo sranje.

Ali za LS sam bas ispao kreten. Ocigledno je bilo za City, ne znam zasto sam odigrao samo GG varijante.

• Author

Muski hokejaski turnir ce izgleda biti kilav za igru. Jbs to, ako moram da igram 4+, jer je realizacija uzasna.

Mada, tu ce verovatno samo Rusi ici 5+ u singlu; ostalo oprezno.

Edited by Miljenko

Mrtvi PSŽ i Emeri!45567a11bdc0edd74aa6fb592ad15e02.jpg

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk

Eto, cim ovde ne pisem odvalim ih :D

Prvo sam LS igrao obe tekme samo prvo golovi, 2+, 3+, 4+ i GG, dosta jace Reala jer su i kvote bile poprilicno manje. I usle obe glavne (2+) plus GG na Reala. I dubl. Onda uzivo trpao Real prvo 5+ i 4+ na HT, pa kako je vreme prolazilo igrao 3+ i 4. I udje i to (sem 5+)

I onda sad moja omiljeni liga ove godne Copa Libertadores, igrao sam Vasco domacin golovi u oba, 3+ i 4+. I cinilo se da sam sve popadao, jer posle 2:0 na HT nista s enije desavalo do 89og i onda 2 komada za potpuni pogodak.