Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Fudbal 1/1, hokej 2/2, NBA 0/1. Na fudbalu nisam mogao pasti i da sam hteo. Atalanta se mucila dugo, ostalo lagano, cak i AEK koji izbacih. Hokej takodje bez problema; St. Petersburg raspucan, kao i Pittsburgh i Philadelphia. U NBA sektoru je zafalilo par poena na kraju; nije bilo boljih resenja. Juce je bio dan, kada sve pada na jednom paru; kombo tiket, Holandjani sa 20+ kvotom, te caletov dugacak tiket sa 350+ kvotom, tja.

NHL

Buffalo-Tampa w2

NY Islanders-Vancouver 5+

Calgary-Toronto 5+

Las Vegas-Dallas 5+

Kvote, 1.53, 1.35, 1.38, 1.32.

Pobede i porazi, Buffalo 2-8 (2, 6), Tampa 6-4 (4, 3). Trend overa, NY islanders 8/10, Vancouver 10/10, Calgary 9/10, Toronto 7/10, Las Vegas 10/10, Dallas 8/10.

Kvote nisu nesto specijalno, no 3 pogotka bi trebala rutinski doci, a uz malo srece i ceo kombo tiket.

Fudbalski tiket, Atromitos 2, Cagliari 1, Sonderjyske 2, Tottenham 2+, Peterborough 2+, Legia 2+, TNS 2+, Brechin 2+, Man Utd 2+, Real Madrid 1. Kvota 4.97.

Posted (edited)

Bordo - St.Etjen  GG
Votford - Man.Utd.  GG
Lester - Totenhem  2
Brajton - Palas  1  (ovde mi je sumnjivo visoka kvota, ali moram da probam)
Juta - Denver  w2 

Edit: ako nekoga nervira default prored koji novi forum ubacuje na "Enter", neka koristi "Shift+Enter".

Edited by malistev
Posted (edited)

NHL 3/4. Nikako da uleti sve. Tampa prolazi bez problema u fiksu; Islandersi raspucani; Toronto prolazi bukvalno u poslednjoj sekundi; Dallas nije primio gol, neverovatno. Ok dan, no nista vise od toga

Fudbal

Man City-Southampton 3+

Stoke-Liverpool 3+

Zvezda-Radnik Surdulica 1
PSG-Troyes 3+

Salzburg-Mattersburg 1
Motherwell-Celtic 2
Arsenal-Huddersfield 1

Kvote, 1.44, 1.54, 1.29, 1.83.
PSG, City i Liverpool standardni golovi. Kvota na Zvezdu je ponovo pala, no nisam hteo nista da menjam. Tu je i tiket sa 3 fiksa, koji na papiru izgledaju verovatno.
Prve tri stvari su na kombo tiketu.

Prateci tiket, Dinamo Zagreb 1, Partizan 2+, Olympiakos 2, Fenerbahce 1, Lyon 2+, Basel 2+, Rapid Vienna w1, Chelsea 1, Torino 2+. Kvota 3.65.

Hokej

St. Louis-Anaheim w1

SKA St. Petersburg-Avangard Omsk 5+

Kvote, 1.40, 1.68.
Ducksi i dalje imaju gomilu povredjenih igraca, pa probah domacina, koji je fino otvorio sezonu. St. Petersburg dominira; ocekuje se malo tvrdji mec danas, pa je i kvota malo veca.
Prvi par je na kombo tiketu.

NBA

Houston-Indiana >219.5

Kvota 1.60.

Ispratih samo Rocketse, posto nekolicina timova ima problema sa povredjenim igracima.
Slabija grupa.

NBA + NHL tiket, Phoenih H2(+15.5), Philadelphia >208.5, New Orleans >212.5, Winnipeg 5+. Kvota 5.83.

Edited by Miljenko
Posted (edited)

Tuluz promasuje penal za 2:0, ali ga Nica daje za 1:1. Ja igrao keca. Ne mogu da se setim kad je neko dao gol iz penala, a da mi je trebalo za tiket. Neverovatno. Evo i 1:2 dok pisem. Al da se ne sekiram mnogo, ubaci ga i Nant u crveno, a tu sam imao X. Klasika. :dry:

Edited by Nesh
Posted

Odvratni FRA u vanrednom kolu. Rahmetli Lil proigrao cim je sutnuo debelog ludaka, a Monako se jos nije oporavio od PSGovog prangijanja. Jedino sto je doslo, a da sam uzeo u razmatranje, je OM kojim ipak nisam zakitio tiket. Sreca u neserci te sam smanjio ulog usled slabije ponude i veceg straha od "iznenadjenja".

Posted (edited)

Evo i Everton promasuje  penal, al posto znaju da mi je vec pao tiket i da ne cekam jos samo tog keca, Runi posle odbrane uredno smesta loptu u gol. :dry::biggrin:

Edited by Nesh
Posted (edited)

Fudbal 2/4, hokej 1/2, NBA 0/1. Fudbal metiljavo, jedva udjose i ova dva tiketa. Ja stvarno ocekujem da od ovako verovatnih meceva, bar jedan dodje 5+ ili 6+. City u poslednjem minutu; Liverpool pred kraj; PSG se obrukao, samo 2-0; Celtic nereseno. St. Petersburg taman koliko treba, dok je St. Louis porazen, protiv desetkovanog Anaheima. Rocketsi ponovo prodase za par poena, dokle je dosao NBA, kada su i oni krenuli da igraju odbranu. Slab dan. 2/4 na kombo tiketu, sa ovako verovatnim stvarima, je nedopustivo lose.

NHL

Chicago-Dallas 5+

Minnesota-Las Vegas 5+

Calgary-Arizona 5+

Edmonton-Toronto 5+

Kvote, 1.35, 1.38, 1.35, 1.37.
5+ trend, Chicago 6/10, Dallas 7/10, Minnesota 5/10, Las Vegas 9/10, Calgary 9/10, Arizona 5/10, Edmonton 7/10, Toronto 7/10.
Svi parovi su na kombo tiketu.

NBA

Denver-Chicago P>105.5

Kvota 1.85.
Chicago je uzasan ofanzivno, te ovo ipak stavih u slabiju grupu.

Fudbal + hokej, Vardar 1, Ludogorets 2, AEK 2, Villarreal 1, Jorge Wilstermann 2+, Nacional Potosi 2+, Young Boys 2+, Magnitogorsk w1, Yaroslav w1, Dynamo Moscow w1, Zvolen 5+, Kongsvinger 5+, HV71 w1, Salzburg 5+. Kvota 19.14.

Edited by Miljenko
Posted

U NHL ista priča kao i prethodnih godina. Kad god domacin ima kvotu manju od 1.80 uvek bude x2 na kraju.

Posted (edited)

Ja sam mogo da se obogatim :dry: da sam pored onoga sto igram (fiks & over 4.5 najcesce, uz ponekli neizbezni X), igrao "prvi daje gol" tim protiv koga sam igrao. :biggrin: Gledam u neverici i pitam se kad ce utakmice da prestanu da pocinju rezultatom 0:1. a, da nevolja bude veca, precesto i 0:2. :biggrin:

Prosle godine je i bilo lepih pogodaka, ove poneki HTZ, ostalo mrka kapa. :sad:

Edited by Nesh
Posted (edited)

Golovi dolaze ok; prilicno efikasna sezona do sada. To za fiks stoji; retki prolazi, uglavnom povracaji i padovi (nocas ovi izgubise od tima, kome su 3/4 glavna igraca povredjena; bar da su otisli u OT).

Meni je fudbalska godina verovatno najlosija od kada igram; srecom te je MLB bio veoma dobar.

Edited by Miljenko
Posted

Meni se cini da je ovo najneefikasniji novembar u poslednih 10tak godina.

Posted
57 minutes ago, Miljenko said:

Golovi dolaze ok; prilicno efikasna sezona do sada. To za fiks stoji; retki prolazi, uglavnom povracaji i padovi (nocas ovi izgubise od tima, kome su 3/4 glavna igraca povredjena; bar da su otisli u OT).

Meni je fudbalska godina verovatno najlosija od kada igram; srecom te je MLB bio veoma dobar.

Golovi dolaze ok ali i dalje me nervira kad favorit kuci pukne od 1 Arizone. Verujem da kladionicama rade uslugu, nema drugog objasnjenja

Posted
29 minutes ago, Cash said:

Golovi dolaze ok ali i dalje me nervira kad favorit kuci pukne od 1 Arizone. Verujem da kladionicama rade uslugu, nema drugog objasnjenja

Uzgred, Arizona jos nema pobedu u regularnom delu kod kuce. Mislimo o tome. :biggrin:

Posted

Nalazim da je u poslednje vreme lakše pogoditi nešto u Evroligi, nego u nba

Spoiler

mzzrt1.jpg

mzzrt2.jpg