Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted (edited)

Puta Barca!

E moj Suki :(

Ima nade Barca stiska dace ga

Edited by Cash
Posted

Jel stvaraju bar sanse, ne gledam?

Pa imo je Suki malopre a mogo je i biti penal sad Chiellini igro rukom

Posted

Ajde bre... 3 tiketa mi donosi gol Barce. I ostavlja dublove u igri

Posted

I meni radi 1 gol pimplera.

Posted

Ajde bre... 3 tiketa mi donosi gol Barce. I ostavlja dublove u igri

Jos 20 min

Posted (edited)

Fudbal 2/2 (mec u Dortmundu je pomeren za danas), MLB 2/4. Dobri rezultati na fudbalu. Neocekivano lak 3+ prolaz u Torinu. Malo srece u Copa Libertadores, gde je drugi gol na Estudiantesu, pao u samoj zavrsnici. Razmatrao sam Gremio za 3+ i ipak odigrah oprezno; 5 komada je palo. MLB i dalje polovicno. Samo 3 poena u Detroitu; Toronto ponovo porazen; Cleveland jedva do pobede, nakon gomile propustenih prilika za poentiranje; Texas je izgubio, nakon 5-0 vodjstva, srecom te sam ih imao u hendikepu. Ako Dortmund ode u 3+, jucerasnji dan ce biti u plusu. Jedino je sigurno, da kombo nije prosao (kao i obicno).

Fudbal

Bayern-Real Madrid 3+

Guarani-Zamora 2+

U. Catolica-San Lorenzo 2+

Palmeiras-Penarol 2+

Kvote, 1.53, 2.10.

Bayern probah, kao sto sam i planirao. Tu je ponovo i kombinacija iz Copa Libertadores. Catolica mi je 3+ tim, no protivnik je iz Argentine, pa mi to ne deluje kao prava opcija. Kod Palmeirasa se lomih 2+ ili 3+, ali ipak odigrah prvo.

Prva stvar je na kombo tiketu.

MLB

Detroit-Minnesota 1 (Fulmer-Gibson)

Washington-St. Louis 1 (Scherzer-Leake)

Toronto-Milwaukee 1 (Stroman-Anderson)

Chicago Cubs-LA Dodgers 1 (Lackey-McCarthy)

Kvote, 1.65, 1.50, 1.50, 1.70.

Fulmer je 1-0, protiv Twinsa (5 ininga, dva primljena poena). Protiv Bostona, na sezonskom debiju, nije primio poen, tokom 6 ininga, uz 4 strajkauta. Gibson je 4-5, 4.84 ERA, na 10 startova protiv Detroita; 2-3, 4.37 ERA, na 6 nastupa, na Comerica Parku. I on je imao prvi start bez odluke, protiv Royalsa; 5 ininga, 3 primljena poena, 5 Ks, 2 walks. Detroit je dobio prvi mec serije, sigurno su kvalitetniji tim i mislim da vredi probati na njihovu pobedu danas.

Scherzer je 1-3, 3.41 ERA, na 6 startova, protiv Cardinalsa. Uobicajeno dobar, na prvom startu; 6+ ininga, 2 pustena poena, 7 strajkauta, 2 walks. Leake je 3-5, 4.71 ERA, na 11 startova protiv Nationalsa. Bez pobede je protiv njih, jos od 2011. godine. Imao je odlicno izdanje protiv Redsa, 8 ininga, 1 primljen poen, 6 Ks, ali bez ikakve podrske napada. St. Louis je krenuo neocekivano slabo (2-6) i danas im nece biti nista lakse, protiv jednog od najboljih picera lige. 

Stroman je 5-0, 2.21 ERA, u mecevima izmedju konferencija, ali nikada nije nastupao protiv Brewersa. Imao je odlican start protiv Tampe, 6+ ininga, 1 pusten run, 5 strajkauta. Anderson je 4-2, 3.20 ERA, u mecevima interlige. Nije nastupao protiv Toronta. Protiv Colorada, 6. aprila je imao nastup bez odluke; 6 ininga, 1 primljen poena, 4 Ks, 2 walks. Toronto je u seriji od 4 poraza; izgubili su prvi mec tekuce serije i vreme je da se udaraci probude (Bautista i Russell Martin).

Lackey je 6-3, 1.75 ERA, na 12 nastupa protiv Dodgersa. Protiv Cardinalsa je imao fin start, 6 ininga, 3 njemu pripisana poena (4 ukupno), 7 strajkauta, 2 walks. McCarthy je 0-1, 2.19 ERA, na 3 nastupa protiv Cubsa. Sezonski debi, 6 ininga, 2 primljena poena, 4 Ks, walk. Veceras se odrzava ceremonija, na kojoj ce igraci Cubsa, dobiti prstene, koji sleduju pobednicima World Series. Skor u seriji je 1-0 za Cubse. 

Prve dve stvari su na kombo tiketu.

Prateci tiket, NY Yankees H1(+1.5), Cleveland 1, Pittsburgh <8.5, Boston >9.5, Seattle H1 (+1.5), San Francisco 1. Kvota 20.66.

NHL

Pittsburgh-Columbus w1

Kvota 1.60.

Krece doigravanje u NHL i probah mec koji deluje najverovatnije, mada gosti sigurno nisu tim za potcenjivanje.

Jaca grupa.

Propratni tiket, Montreal 1X, Boston X2, St. Louis X2, Edmonton 5+. Kvota 4.88.

NHL strelci, Pacioretty, Marchand, Crosby, Tarasenko. Sistem 3/4.

Edited by Miljenko
Posted

Atletiko ide u 0:0. Eventualno padne 1.

Posted

Danas kecevi na Maribor I Bayern. Maribor igra revans 1/2 finale kupa protiv najveceg rivala Olimpije. Bio sam u Stozicama Olimpija je u totalnom qurcu. Verovatno ni sami neznaju kako su ono preokrenuli. Maribor je za klasu bolji klub u ovom trenutku i ako nebude mucki na relaciji Zahovic-Mandaric cenim da ce ih Maribor rutinski odraditi u revansu. A i kec ko sto kaže nas malistev dobro plača. A mozda vredi i probati neku opciju 1&3+

Posted

Atletiko - Lester, Atletiko -1,5 @2,02

Ponoviću hendikep protiv Lestera, kao i u prošloj rundi.

Lester, novi trener, preporodili se, divno. Ali nema Atletiko džaba 2 finala LŠ u poslednje 3 godine. Mislim da će potpuno biti pročitani i zaustavljeni večeras;  Atletiko svakako neće stati na 1-0, isuviše iskustva imaju za takvu glupost.

Naravno, prošla runda i izvlačenje Lestera u Sevilji, gde su umesto realnih 4-0 ili 5-0 ipak završili sa sjajnih 2-1 je moguće i danas. No, za 2,02 preuzeću takav rizik.

Lester bez Morgana.

Posted (edited)

Lepo te je opet videti na topicu Godfrey :)

Live Maribor 3.80 ulog 5/10

Edited by Cash
Posted

Prepisah taj Maribor po istoj kvoti, al u 81. minutu. Pa cu malo i pojacati. Nemoj da si me zeznuo :) Odigrao sam Bajern-Real, GG3, GG4+, 5+, 6+ i GG GG. Vec plae kvote dok sam odigrao, sinoc bile jace.