Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Ima par upitnih igraca, a nemaju razloga da forsiraju. Zato i nisam nista odigrao u singlu, posto se ne zna, koji ce sastav gostiju izaci. Kod Toronta je Matthews lakse povredjen, mada ce igrati, gotovo sigurno. U NHL i NBA cekam playoff, za neki singl. Moram priznati da playoff ne volim, jer overi nisu primarna igra. :D

Posted

Ima par upitnih igraca, a nemaju razloga da forsiraju. Zato i nisam nista odigrao u singlu, posto se ne zna, koji ce sastav gostiju izaci. Kod Toronta je Matthews lakse povredjen, mada ce igrati, gotovo sigurno. U NHL i NBA cekam playoff, za neki singl. Moram priznati da playoff ne volim, jer overi nisu primarna igra. :D

Dosta toga sam odigrao sve u singlu:

Islandersi over 2.5, Nashville w2, Carolina-St Louis over 4.5 baš dobra je kvota,Florida 1. I sam neznam sta sam sve jos odigrao :)

Posted (edited)

Fudbal 3/4, MLB 1/4. Fudbal je dosao dobro. Real i Barsa odose u 2+ u zavrsnici, moze se reci uz dosta srece. Kombinacija, Tottenham, Man City, U. de Chile, je prosla rutinski i tu mi je pomalo krivo, sto nisam bio hrabriji. Bolivijci dodjose polovicno; The Strongest samo jedan gol, Real Potosi standardno dobro. MLB je lepo krenuo, ali se u nocnom delu desilo par velikih iznenadjenja. Kershaw i Bumgarner porazeni; Houston dozvolio preokret. Jedino je St. Louis dosao kako treba. Nista neprijatnije, nego kada ujutru citam naslove na mlb.com i vidim jednu neugodnu vest za drugom. Dobro otvaranje dana, ali je nocni deo bio uzasan i na kraju solidan minus. Ocekivao sam da ce 5 ili 6/8 doci rutinski, no prevarih se.

Fudbal

PSG-Guingamp 2+

Bolivar-U. Sucre 3+

Rad-Zvezda 3+

Union Espanola-S. Wanderers 3+

Everton-Leicester 2+

Milan-Palermo 2+

Cagliari-Torino 2+

Basel-Young Boys 2+

1.46, 1.45, 1.54, 1.79.

Manje-vise uobicajene ekipe, nadam se da ce rezultati, biti makar priblizni jucerasnjim.

Samo prvi tiket je u jacoj grupi.

MLB

Philadelphia-Washington 2 (Hellickson-Strasburg)

Milwaukee-Chicago Cubs 2 (Davies-Arrieta)

NY Mets-Miami 1 (Syndergaard-Volquez)

St. Louis-Cincinnati 1 (Carlos Martinez-Feldman)

Kvote, 1.55, 1.50, 1.50, 1.45.

Hellickson je 1-2, 5.09 ERA, na 4 starta protiv Nationalsa. Strasburg je 8-2, 2.37 ERA protiv Philliesa. Prosle sezone je bio dominantan u gostima, 8-1, 3.00 ERA. Nakon blamiranja sinoc i 12 poena domacina, u prvom iningu, ocekujem da Strasburg iskontrolise udarace domace ekipe danas. Skor u seriji je 1-1.

Davies je 3-2, 4.18 ERA, na 5 nastupa protiv Cubsa. Primio je 6 poena, na sezonskom debiju protiv Colorada, tokom 4+ ininga. Arrieta je 6-4, 2.92 ERA, na 12 startova protiv Brewersa. Na Miller Parku, 2-0, 1.42 ERA, na 3 nastupa. Serija 1-1. Napad Cubsa se probudio sinoc, a veceras im iza Arriete, verovatno nece trebati toliko poena za trijumf.

Syndergaard je 2-0, 1.80 ERA, na 3 starta protiv Marlinsa. imao je odlican Opening Day; 6 ininga, 7 strajkauta, bez pustenih igraca i primljenog poena. Volquez je 3-5, 4.99 ERA, na 10 startova protiv Metsa. Bio je dobar protiv Washingtona, ne dopustivsi run, tokom 5 ininga. U seriji je 2-0 za Miami, te mislim da je vreme za utesnu pobedu Metsa, ciji se napad nije proslavio do sada.

Martinez je 5-1, 2.76 ERA, na 15 nastupa protiv Redsa. Nastavio je gde je stao prethodne sezone, odlicnim nastupom protiv Cubsa; 7 ininga, bez primljenog poena, uz 10 Ks. Fedman je porazen u jedinom startu protiv Cardinalsa (5 dopustenih runs). Nije se proslavio protiv Philadelphie, pre par dana, 4+ ininga, 2 dopustena HR, 2 walks, 3 pustena poena, u porazu. U seriji je 1-1 i ovo deluje kao idealan matchup, za pobedu domace ekipe.

Prve tri stvari su na kombo tiketu.

Prateci tiket, Detroit >8.5, Houston 1, Cleveland 2, San Francisco 2. Kvota 7.05.

I danas odigrah na istom nivou kao i juce.

Edited by Miljenko
Posted

Everton - Lester   X2

Herta - Augzburg  1

-----------------

kvota: 4.01

ulog: 5/10

Lester je u odličnoj formi i kvota da ne izgubi u Livrepulu je odlična, pa ću pokušati s tim, mada ni opcija sa golovima na obe strane ne bi bila loša, ali slabije plaća.

Herta je ubedljiva na svom terenu, a i Ibišević se vraća u tim, pa je kec protiv Augzburga realna opcija.

Selta - Eibar  GG

Las Palmas - Betis  GG3+

Kaljari - Torino  GG3+

Bazel - Jang Bojs  GG3+

--------------

kvota: 12.36

ulog: 2/10

Izvesni mečevi za golove.

Bazel - Jang Bojs  7+

Las Palmas - Betis  7+

Kaljari - Torino  7+

Milan - Palermo  2-1

Anderleht - Gent  2-1

Čukarički - Mladost  2-1

Bolonja - Roma  1-2

------------------------------

sistem:  3/7

ulog:  2/10

Posted

U Mozzartu je 1-2 na Zvezdu 7.25, ako dobro videh. :huh:  :lolol:

Posted

U Mozz vidim da je 12, u Meridianu 10, u Socceru 24.

Posted

Probah na Sion u lajvu, kvota 6.5, gube 3:2 na poluvremenu u Luganu, smanjili su sa 3:0.

Posted (edited)

Dupli post.

Edited by malistev
Posted

Narrpao sam po planu na Las Palmasa. Samo sto su pale kvote pred moje igranje, ali su i dalje veoma dobre. Najvise gg3+ po 2.05 (palo sa 2.15) i GG4+ po 3.2 (bilo 3.35,), kao i GG GG po 13.6. sitnije 5+, 6+ i 7+.

Posted

Uhhhh... dade ga jadni Betis u 89min napkon... Odvalio sam ih :D Bravo Kanarinci!

Posted

Uhhhh... dade ga jadni Betis u 89min napkon... Odvalio sam ih :D Bravo Kanarinci!

Da ga nije dao nebi nista dobio. Ovako si im jebo kevu :). Betis ale Betis ale.

Inace skandinavci bas slabi danas. Steta sto drug malistev nije nastavio pobednicku seriju

Posted

Mora malo i sreca :D A vec sam bio poceo da grizem muda sto nisam igrao (sto sam igrao i prethodnih nedelja) i Las Palmas tim golovi. Al srecom dade ga Betis. Mada je stvarno tesko zamisliti utakmici gde suplja odbrana Las Palmasa ne primi gol :)

Posted

Sa sitnijim ulozima Paragvaj i Peru, kad mi vec Bolivar promace. Iste igre oba meca Olimpija-General DIjaz i Huan Aurih Alijanca, GG3+, GG4+, 5+, 6+ i GG GG. Kvote veoma fine ser su Olimpija i Alianca favoriti, pa se i ne ocekuje da ga prime. 

Posted (edited)

Pa daj Clevelend pa jel ste vi normalni :(

Nedelja je definitivno proklet dan za kladjenje.

Edited by Cash