Nesh Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 (edited) Posle par odličnih dana, danas ću jedan tiket samo reda radi, da se sačuvam za subotu: Lil - Nica X Frankfurt - Verder 2 ----------------- kvota: 10.52 ulog: 3/10 Lil je vezao nekoliko dobrih rezultata u prvenstvu, ali je u tom periodu izrazito bolje rezultate ostvario na strani (na svom terenu nema pobedu još od kraja januara). Nica je u odličnoj formi i neporažena je na poslednjih 58 mečeva, ali danas nastupa bez dva najbolja strelca. Kad se sve sabere, nekako mi je X najrealniji. Frankfurt ima samo jednu pobedu u poslednjih devet mečeva, a i ta jedna je bila u Kupu protiv drugoligaša. Verder sa šest pobeda i jednim remijem je pored Bajerna u najboljoj formi. Kvota na dvojku lepo plaća i ne mogu da ne pokušam da podržim tim iz Bremena. Au..bez gledanja smo se poklopili... :D.. S tim sto ja pored ove dve koje si i ti odigrao na tiketu imam i Viljareal - Bilbao X i Brest 1. Naravno, za sitan ulog. Kvota u Socceru 77.45. Edited April 7, 2017 by Nesh
Miljenko Posted April 8, 2017 Author Posted April 8, 2017 (edited) Fudbal 0/1, MLB 4/5. Neverovatnih 0-0, na Palestino-U. Catolica. MLB deo je ponovo dosao dobro. Gomila poena, u zavrsnici meca u Detroitu; lagan over na Orioles-Yankees; Scherzer odlican, mada je malo falilo da bullpen Washingtona, ispusti pobedu; Cubsi porazeni u 11. iningu, 2-1; Texas raspucan, za prvu pobedu u sezoni. Kombo je ponovo pao na jednom paru, mada su i ova 4 pogotka, bila dovoljna za mali plus. Fudbal Tottenham-Watford 2+ Man City-Hull 2+ U. de Chile-Colo Colo 2+ Bayern-Dortmund 2+ Real Madrid-A. Madrid 2+ Malaga-Barcelona 2+ Rosenborg-Molde 2+ Sport Boys-The Strongest 3+ Blooming-Real Potosi 3+ Kvote, 1.43, 1.70, 1.57, 1.44. Dosta derbi meceva, pa je 2+ varijanta dominantna. Bolivijce probah 3+, ali opreznije. Prva dva tiketa su u jacoj grupi. Prateci tiket, Middlesbrough 1X, Liverpool 2+, Southampton X2, West Ham 2+, Fulham w1, Wigan w1, Peterborough 2+, Gillingham 3+, Sheffield Utd w2, Crewe 2+, Cambridge w1, Portsmouth w1, Celtic 2+, Dunfermline w1, Dumbarton 2+, Brechin 2+, Peterhead 2+, Berwick 2+, Forfar 2+. Kvota 52.55. MLB Colorado-LA Dodgers 2 (Gray-Kershaw) San Diego-San Francisco 2 (Chacin-Bumgarner) St. Louis-Cincinnati 1 (Wacha-Arroyo) Houston-Kansas 1 (Keuchel-Duffy) Kvote, 1.40, 1.45, 1.50, 1.50. Prosle sezone, Gray je protiv Dodgersa bio 2-2, 4.15 ERA, na 5 startova. Protiv Brewersa je na otvaranju primio 5 poena, tokom 4 ininga, bez odluke. Kershaw je 18-5, 3.08 ERA, na 32 starta protiv Rockiesa. Zabelezio je laku pobedu, na prvom startu u sezoni, 14-3 protiv Padresa. Coors Field je uvek neugodan za picere, mada je Kershaw i tamo dobar, uz nesto visi ERA; 8-3, 4.63 ERA, na 17 startova. Skor u seriji je 1-0 za Colorado, te ocekujem poravnanje istog. Chacin je 5-6, 3.47 ERA, na 15 nastupa protiv San Francisca. Imao je uzasan nastup protiv Dodgersa, 9 dopustenih runs, na 3+ ininga. Bumgarner je 10-7, 3.41 ERA, na 28 nastupa protiv Padresa. Bumgarner je protiv Arizone, primio 3 poena, uz cak 11 strajkauta. Prvi je picer jos od 1980. koji je na Opening Dayu, imao prvih 5 perfektnih ininga. Nakon tog njegovog nastupa, Giantsi su vezali 4 poraza i vreme je za prekid tog niza. Wacha je 6-1, 3.07 ERA, na 14 nastupa protiv Redsa. Prosle sezone je bio dosta losiji kao domacin, 2-4, 6.18.ERA. Imao je dobro prolece i nada se boljoj sezoni. Arroyo se vraca nakon duge pauze, posle Tommy John operacije. Trebalo bi da donese iskustvo, mladoj rotaciji gostiju. On je 8-17, 4.69 ERA, na 39 nastupa protiv Cardinalsa. Prvi mec u seriji su dobili gosti (2-0), te veceras ocekujem budjenje napada Cardinalsa. Keuchel je 3-1, 3.74 ERA, na 5 nastupa protiv Royalsa. Izdominirao je protiv Marinersa na otvaranju sezone, u pobedi 3-0; 7 ininga, 4 Ks, 2 walks. Duffy je prethodne godine bio odlican, a takav je bio i na prvom ovosezonskom startu; 6 ininga, 1 pusten run, 8 strajkauta. Protiv Astrosa je 1-2, 5.14 ERA, na 6 nastupa. Royalsi su nocas konacno zabelezili prvu pobedu, nakon sramotnog ciscenja, u seriji protiv Twinsa. Mislim da ce Keuchel ponovo biti dobar, nadam se uz adekvatnu podrsku udaraca. Prva dva singla su na kombo tiketu. Propratni tiket, Detroit H1(+1.5), NY Yankees H2(+1.5), Pittsburgh 1, NY Mets 1, Texas >8.5, Arizona <9.5, Seattle 2. Kvota 32.20. NHL tiket, Boston 5+, Toronto 5+, Dallas 5+, Minnesota w2, Edmonton w2. Kvota 5.98. Danas odigrah dosta jako. MLB parovi deluju idealno; na fudbalu se nadam korektnim rezultatima. Edited April 8, 2017 by Miljenko
malistev Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Nemam vremena za duže kuckanje, pa ću samo da isprepisujem tikete: Real - Atletiko GG Šalke - Volfzburg GG Norvič - Riding GG -------------- kvota: 5.23 uplata: 4/10 Bornmut - Čelzi GG Kaen - Monpelje GG Dižon - Bastija 1 --------------- kvota: 5.83 ulog: 4/10 Midlzbro - Barnli X Barton - A.Vila X ---------------- kvota: 9 ulog: 2/10 Stouk - Liverpul 1 Rijeka - Dinamo Z. 1 Admira - Materzburg 1 Vitese - Herenven 1 --------------- kvota: 34.67 ulog: 1/10 Srećno svima! :)
Cash Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 (edited) Bravo malistevu bas si rizikovo sa Rijekom :) Edited April 8, 2017 by Cash
malistev Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Hehe, dva tiketa prošla, plus odigrah u poslednjem trenutku 7+ u Norviču, al' to je po onoj staroj: "Ko ne odigra - kajaće se, ko odigra - kajaće se što nije uplatio više".
Cash Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Ja sam odigrao single real atletico gg, city prvo poluvreme 1+Fulham i City 1+ Stouk- Liverpool 2+. Na ovo zadnje bila dobra kvota na 2+ 1.35
Cash Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Lara Sigmund vs Kasatkina 1 (2.45) Ovo jednostavno moram da odigram
Miljenko Posted April 8, 2017 Author Posted April 8, 2017 Osim Reala, svi 2+ mečevi, odoše u 3+. Bio sam preterano oprezan.
John Coltrane Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 (edited) Usrana Atalanta, sve im jebem. edit: I Alavesu od pre neki dan. Edited April 8, 2017 by John Coltrane
Timmy Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Analizirao sam gomilu utakmica danas i na kraju sam se vratio na prvu zamisao, Bolivijsku bracu. Sport Bojs-Strongest i Bluming-Real. Obe iste igre GG3+, GG4+, 5+, 6+. 7+ i GG GG.. Ove gg igre su malo jace kvote na drugoj tekmi, a cisti golovi na prvoj, pa sam obe za isti ulog igrao.
Timmy Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Sutra igra Las Palmas :) Neverovatne kvote opet na golove. Ne znam gleda li ko od ljudi koji se klade njihove utakmice. To ne moze bez GG4+ da prodje :D
Timmy Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Prvi Bolivijci do 67. minuta imaju ceo 1 sut u okvir gola.
Cash Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Miljenko slabo si danas igrao Nhl. Vidim da kladionice ocekuju da Pitsburg pusti Toronta. U inat odigrao Pitsburg daje vise od 2.5. Sta ti kazes?
Recommended Posts