halloween Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 (edited) teras sam sredio, uzeo veštačku travuZanimljivo, hajd' okači sliku da vidim idejno rešenje. Edited July 19, 2013 by halloween
Valk Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 tu veštačku travu ima i moj brat na terasi, super je fora.
slepa živana Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 sviđa mi se kako su iskorišćeni klavir i klavirska stolica :lol:jedna moja drugarica u ovom donjem delu drži cipele
Dr Arslanagić Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 ne, namala se sloj maltera 1 cm debeo i taman kad krene da steze izgrebu se linije da lici na ciglu, pa se okreci u belo.
Dr Arslanagić Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 meni je ispalo odlično belo jer se uklapa sa ostatkom zidova koji su kraljevsko žuti, sa crnim klavirom i sa kaučem koji je boje mišje dlake.boja cigle bi mi bila pretamna a i bilo bi zajebano bojiti fuge
Nikodije Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 (edited) Ako je neko/a skoro kupovao/la trosed na razvlačenje, popularni klik klak, i ako je zadovoljan/na odnosom cena-kvalitet, neka preporuči firmu u kojoj je pazario/la. Može i pm ako je javno reklamiranje zabranjeno. Blagodarim. Edited July 22, 2013 by Nikodije
Lezilebovich Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Ako je neko/a skoro kupovao/la trosed na razvlačenje, popularni klik klak, i ako je zadovoljan/na odnosom cena-kvalitet, neka preporuči firmu u kojoj je pazario/la. Može i pm ako je javno reklamiranje zabranjeno. Blagodarim.+1
halloween Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 http://www.tehnocentar-mag.co.rs/wp-content/gallery/komode-i-trpezarije/komode-i-trpezarije-33.jpgZa razliku od celokupnog utiska u Tehnomag "centru lepih stvari", ove stolice sa rukohvatima i sto su mi se svideli. Da li ste kupovali bilo šta u toj prodavnici?
Mil@n Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 Meni ortakinja prosula kafu na novu štofastu garnituru. Blaži nervni slom...
I*m with the pilots Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Ako je neko/a skoro kupovao/la trosed na razvlačenje, popularni klik klak, i ako je zadovoljan/na odnosom cena-kvalitet, neka preporuči firmu u kojoj je pazario/la. Može i pm ako je javno reklamiranje zabranjeno. Blagodarim.Ovo zanima i mene :)
Recommended Posts