July 19, 201311 yr teras sam sredio, uzeo veštačku travuZanimljivo, hajd' okači sliku da vidim idejno rešenje. Edited July 19, 201311 yr by halloween
July 19, 201311 yr sviđa mi se kako su iskorišćeni klavir i klavirska stolica :lol:jedna moja drugarica u ovom donjem delu drži cipele
July 19, 201311 yr ne, namala se sloj maltera 1 cm debeo i taman kad krene da steze izgrebu se linije da lici na ciglu, pa se okreci u belo.
July 19, 201311 yr meni je ispalo odlično belo jer se uklapa sa ostatkom zidova koji su kraljevsko žuti, sa crnim klavirom i sa kaučem koji je boje mišje dlake.boja cigle bi mi bila pretamna a i bilo bi zajebano bojiti fuge
July 22, 201311 yr Ako je neko/a skoro kupovao/la trosed na razvlačenje, popularni klik klak, i ako je zadovoljan/na odnosom cena-kvalitet, neka preporuči firmu u kojoj je pazario/la. Može i pm ako je javno reklamiranje zabranjeno. Blagodarim. Edited July 22, 201311 yr by Nikodije
July 29, 201311 yr Ako je neko/a skoro kupovao/la trosed na razvlačenje, popularni klik klak, i ako je zadovoljan/na odnosom cena-kvalitet, neka preporuči firmu u kojoj je pazario/la. Može i pm ako je javno reklamiranje zabranjeno. Blagodarim.+1
August 28, 201311 yr http://www.tehnocentar-mag.co.rs/wp-content/gallery/komode-i-trpezarije/komode-i-trpezarije-33.jpgZa razliku od celokupnog utiska u Tehnomag "centru lepih stvari", ove stolice sa rukohvatima i sto su mi se svideli. Da li ste kupovali bilo šta u toj prodavnici?
August 28, 201311 yr Author Meni ortakinja prosula kafu na novu štofastu garnituru. Blaži nervni slom...
August 28, 201311 yr Ako je neko/a skoro kupovao/la trosed na razvlačenje, popularni klik klak, i ako je zadovoljan/na odnosom cena-kvalitet, neka preporuči firmu u kojoj je pazario/la. Može i pm ako je javno reklamiranje zabranjeno. Blagodarim.Ovo zanima i mene :)