Jump to content

Kuća, enterijeri, nameštaj, itd...

Featured Replies

pokloni.

teras sam sredio, uzeo veštačku travu
Zanimljivo, hajd' okači sliku da vidim idejno rešenje.

Edited by halloween

tu veštačku travu ima i moj brat na terasi, super je fora.

P1120240_zpsd260e6b2.jpg
prelepa ti ova odaja, arbajtmane, i ususkana :svidj:

sviđa mi se kako su iskorišćeni klavir i klavirska stolica :lol:jedna moja drugarica u ovom donjem delu drži cipele

Jesu li ovo prave cigle?

ne, namala se sloj maltera 1 cm debeo i taman kad krene da steze izgrebu se linije da lici na ciglu, pa se okreci u belo.

a što u belo?nekako mi se izgubi efekat cigli..

meni je ispalo odlično belo jer se uklapa sa ostatkom zidova koji su kraljevsko žuti, sa crnim klavirom i sa kaučem koji je boje mišje dlake.boja cigle bi mi bila pretamna a i bilo bi zajebano bojiti fuge

Ako je neko/a skoro kupovao/la trosed na razvlačenje, popularni klik klak, i ako je zadovoljan/na odnosom cena-kvalitet, neka preporuči firmu u kojoj je pazario/la. Može i pm ako je javno reklamiranje zabranjeno. Blagodarim.

Edited by Nikodije

Ako je neko/a skoro kupovao/la trosed na razvlačenje, popularni klik klak, i ako je zadovoljan/na odnosom cena-kvalitet, neka preporuči firmu u kojoj je pazario/la. Može i pm ako je javno reklamiranje zabranjeno. Blagodarim.
+1
  • 5 weeks later...
  • Author

Meni ortakinja prosula kafu na novu štofastu garnituru. Blaži nervni slom...

Ovo zanima i mene :)

Baš lepa soba Arbajtmane :)