Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kuća, enterijeri, nameštaj, itd...

Featured Replies

• Author
I da ti pomere onaj šteker u kuhinji. :cool:
:D
Veštačka trava ?E da bez sllike ništa!
Pa to je "kao" veštačka trava, tj univerzalni naziv, u suštini je u pitanju zelena plastificirana podloga. Ima burazer u stanu i mnogo mi se dopalo, praktično je nastavak dnevne sobe, hodi se po tome kao po tepihu, a dobro podnosi i vremenske nepogode tj kišu u vlagu. Bit će slika (jedna) samo da utepisim patos.
i mali golići :D
i na golićima po patuljak :D
Od dekoracija za sada samo veliki cecin poster iznad televizora, ako nađem sa koncerta sa ušća super, ako ne, nema veze. :)
  • Replies 2.1k
  • Views 199.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Gotova kuhinja. Zadovoljna sam, jos kad joj unesem licni pecat. Ikea zadovoljila 

• Neverovatno koliko jedna mala promena moze da izmeni dinamiku svih ukucana. Stigao je nov trepzarisjki sto i stolice. Dobili smo puno vise prostora u odnosu na prosli koji je bio ogroman. Klincim

• Ovaj lik baš intenzivno želi da izbegne da mu bags, Mil@n i Shan Jan ikad banu na gajbu 

Posted Images

imam ja lane i srnu od porculana, to bi ti bilo idealno za televizor, ako hoćeš da se džoramo za čehova

i na golaćima po patuljak :D
  • Author
imam ja lane i srnu od porculana, to bi ti bilo idealno za televizor, ako hoćeš da se džoramo za čehova
Jedino što me zanima je lav u kamenu, za ispred stana, ako imaš, može, ako ne, jebi ga.
  • Author

Uzeo sam tepih u nekoj velikoj radnji na ćošku, desno od ulaza. Neka kvalitetnija varijanta izrade (stvarno super deluje, mekan je i debo :D), 2.60x1.60, tako nešto, za 6 soma. Super sam zadovoljan, imaju veliki izbor, cene su stvarno dosta jevtinije nego u nekim drugim radnjama, tipa sintelona.

e a sad slika gajbe,sve je spremno !

• Author

Osim zavesa :DEdit: napomenuo bih samo da špajz NEMA CENU. Dve tone stvari sam natrpao u njega.

Edited by Glas RazumaN

Osim zavesa :D
Eee moja žena ima fobiju od zavesa tako da iste ne postoje u mojoj gajbi!Send from WC solja by BVK

pih..a to cemo da cekamo kao putopis iz Japana :/

• Author

U kuhinju sam metnuo venecijanere i super je ispalo (trula višnja, prelepa boja i uklopilo se sa ostalim crvenilom), ali mi je trulo da venecijanere stavjam u dnevnu sobu.Moraću da obiđem malo radnje i vidim koje su mi opcije.

Takodje bacam hejt na zavese :DNo kad sam vec ovde, da li je neko video u Bg bambus roletne u boji. Nekoc je bilo u raznim bojama, imam neke lepe zute od pre deset godina, ali vec dugo nisam videla takve, samo one obicne u boji drveta?

• 2 weeks later...

Bas mi se svidza moja nova soba sa tri crvena i dva bela zida (plafon i 1 zid). Ispala je za nijansu svetlija crvena od prvobitno zamisljene, ali je meni lepa i ova. Sad imam problem sta da kacim na nji', prazni su skroz, a zamisli u mojoj glavi isuvise bogate™.

1 novogodišnji ugođajP1120237_zps01e661c9.jpgP1120256_zpsa016660b.jpgP1120240_zpsd260e6b2.jpg

Arbeitmann, jesi li ti to kupovao knjige da se slazu sa bojama u sobi? :PSalim se, bas je lepa soba, jako prijatno deluje. Svidja mi se ovaj zid sa ciglama posebno, mada mene biblioteke hipnotisu :)

• Author

Moji radovi su praktično na kraju, ostale još zavese u dnevnjaku, teras sam sredio, uzeo veštačku travu, ofarbao sims i rešetke, ostalo mi nešto starog nameštaja u spavaćoj tj bivšoj mojoj™ sobi i ne znam šta bih sa tim...