Jump to content

Kuća, enterijeri, nameštaj, itd...

Featured Replies

Lep na oko, al' ga ne bih dzao u gajbi nikad, silom prilika proveo sam duzi period u okruzenju metala i stakla (nije zatvor) i fala lepo. Drvo je zakon (a i taj sto bi u drvetu bio pravi lepotan)
Meni ovo nije bas hladni metal, tim pre ako ostane jedina limena stvar u prostoru (a sve ostalo od toplih materijala - drveta, koze, tekstila)

Edited by CowBoy

interesantnih stvari i ideja ima ovde. svidja.nego, ja vec godinama planiram da ove moje iz gradske kuce /zrenjanin/ nagovorim da konacno naprave neku aukciju ili da nekako vec pouzimam fotelje na koje sam se nameracila iz zgrade jer ih ima odlicnih, ali bas, bas odlicnih/. vecinom ima dobrih stolica i fotelja, kojima naravno treba reparacija, a i onih zanimljivih komodica, tronogih stolcica i svasta nesto sto je bivalao po hodnicima, jer se kancelarijski namestaj ovih godina uglavno u svim kancelarijama menjao... ja cak neko vreme isla i okretala neke stolice za koje sam sumnjala da su od bernarda bernardija /ovakve, kombinacija drveta i crne koze http://www.designcentercroatia.org/museum/60i002.htm/, i nisam ustanovila jesu li njegove il nisu...
Nije bauhaus no korbizije cher.corbusier.jpegPodize se, spusta se, menja, se (edit: postolje je potpuno odvojeno od lezaja, tako da lezaj mozes da nakrivis u koju stranu zelis, da li su ti noge gore ili si u polusedecem stavu)Ali dobra je samo za opustanje, nesto se nisam nagledao TV-a iz nje.Imas u Eurosalonu za 400+ E, kopija je ali se ne zalim.
Od danas na sniženju od 50% košta 34500 u Home centru, oni su od skora preuzeli i Eurosalon na Sajmu. Videla sam je, nekako je mala i previše niska. U salonu na uglu Resavske i Bul. kralja Aleksandra sam davno videla verziju koja je izgledala jako dobro, tačnije bila sam fascinirana, pa možda zato.

Edited by halloween

Od danas na sniženju od 50% košta 34500 u Home centru, oni su od skora preuzeli i Eurosalon na Sajmu. Videla sam je, nekako je mala i previše niska.
... uvek je ista velicina i proporcija, kao kod originala. Kada sam je uzeo pre cetiri godine kostala je 430E. Ovaj popust od "50%" znaci da sada kosta sedamsto eura, verovatno zbog presvlake (krzno, boks koza)edit: najbolje stoji u velikom prostoru, mozda ti je zato delovala ipmpresivnije. U Eurosalonu je izlozena u guzvi sa drugim komadima.

Edited by CowBoy

edit: najbolje stoji u velikom prostoru, mozda ti je zato delovala ipmpresivnije. U Eurosalonu je izlozena u guzvi sa drugim komadima.
To sam htela i ja da dodam.
  • 3 weeks later...
Kauboje, a je l bi pravio/obucavao ljude da prave ovakve komade namestaja?
Evo ovo poslednje sam dokumentovao.Izbacio Dunav na kej svakakva drveta, ja poneo kanap i zavezao za bicikl ono sto mi je bilo interesantno:tumblr_mogdi7Pae21rjssdoo1_1280.jpgtumblr_mogdi7Pae21rjssdoo2_400.jpg... ofarbao belom bojom na bazi vode (grubo i bez smirglanja, nista nisam kratio jer me mrzelo) pa izlakirao lakom na vodenoj bazi. Sastavio i montirao za jedno popodne a rezultat u spojleru radi dramatike:

tumblr_mogdi7Pae21rjssdoo3_1280.jpgtumblr_mogdi7Pae21rjssdoo4_1280.jpgtumblr_mogdi7Pae21rjssdoo5_1280.jpg

... prefarbacu jos jednom kada uhvatim vreme, razlikuju se tonovi drveta vise no sto bi trebalo. Sproveo sam struju za punjac i lampu, prakticna polica a ne kosta ni cetristo dindzi (malo boje, malo laka i srafovi)edit: + je dobri duh Dunava usao u sobu ^_^

Edited by CowBoy

Izbacio Dunav na kej svakakva drveta, ja poneo kanap i zavezao za bicikl ono sto mi je bilo interesantno:edit: + je dobri duh Dunava usao u sobu ^_^
:Hail:odlično izgleda.

Fenomenalno je! Čuj, 4€, pa ovo bi neko valjao za 4000, samo da se ugravira neki poznati potpis.

Fenomenalno je! Čuj, 4€, pa ovo bi neko valjao za 4000, samo da se ugravira neki poznati potpis.
Oki. Ja cu da pravim, samo jos da nadjem nekog poznatog da potpisuje, nebo je granica :DOno jeste tako, malo bolje isproducirano i dobro brendirano moglo bi da se preteruje sa cenom.
Ja cu da pravim
me impressed. :)
Mislim da sam našao garnituru, samo ako je ovaj popust aktivan. Volim ove sa onim delom za izvaljivanje, kako mu beše ime, lenjivac?http://www.kika.com/...nitura-alabama/
lenjivac?To ovaj produzeni deo da ispruzis noge?Hihi...Inace ja imam utisak da ove garniture jedu prostor , ali to je stvar ukusa...
  • Author
lenjivac?To ovaj produzeni deo da ispruzis noge?Hihi...
Jest..
Inace ja imam utisak da ove garniture jedu prostor , ali to je stvar ukusa...
Ovde si apsolutno u pravu u smislu da može da bude nus pojava, tek sam na kraju počeo da razmišlam o tome koliko će mi prostora pojesti. No, nije mi soba baš najmanja, ima sigurno oko 5,5x3,6 i jače. Sa druge strane, ove manje su nekako MANJE i ne mogu da zamislim da se po njima lepo, komotno razvališ i uživaš. Dosta su sprčene te manje garniture, samim tim mi deluju neudobnije.

uf, lenjivac je super za gledanje filmova: ovaj što leži paralelno sa TV stavi glavu u krilo ovom što leži upravno na TV. to je prirodna ljudska poza za to, adaptirani smo tako ^_^