Ajant23 Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 I mene brine da Disney ne potroši prirodne resurse superherojskih filmova. U tom pogledu Warner mnogo odgovornije poštuje održivi razvoj, mada su im filmovi pomalo bljutavi doduše...
Hippie Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 33 minutes ago, Host said: Bili su zabavni u prvo vreme, sad se vise i ne trude. Upropastili su bioskopski repertoar hiperprodukcijom. Gledaj Panthera. aaa, znaci ipak si sve gledao sto se tice hiperprodukcije, ne moze se zameriti nekome ko radi na onome sto gledaoci najvise traze [ko voli neke druge, "retke" filmove svakako che i do njih da dodze]..... s tim sto se slazem da to moze, kao i na pocetku, da bude mlogo bolje e da, meni je i Doctor Strange bijo super.....
Nikodije Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 On 2.5.2018. at 20:18, Duci Simonovic said: Bleed for this ( 2016 ) superiska, dobra zabava Zbirka svih mogućih klišea iz bokserskih filmova, al nema veze, nije loš, ovaj dečkić što je igrao vinija je pokidao, isto kao i u whiplashu
Calavera Posted May 4, 2018 Author Posted May 4, 2018 9 hours ago, Host said: Bili su zabavni u prvo vreme, sad se vise i ne trude. Upropastili su bioskopski repertoar hiperprodukcijom. Gledaj Panthera. ta hiperprodukcija je valdja i poenta, kopiraju eventove iz stripova. fora je da odgledas sve te prikvele i solo filmove, a onda se svi oni zajedno pojave u tom 1 mega-nabudzenom filmu. hajp level maksimum, gledacu cak i ja iako sam onomad drugi deo ugasio na pola, a solo filmove nisam gledao valjda od treceg iron mana...
ToniAdams Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 panter valja zbog cele armije odlicnih crnkinja, bez njih bi bio klasican propagandni buljson ovaj drugi cu da gledam ako bas nista drugo nema u bisku, kad sam puko pare na ligu justiciju, mogu i na ovo
ToniAdams Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 jer ti dobra ona njegova upizacunje? idi vidi koje je godiste
Duci Simonovic Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 On 2.5.2018. at 22:41, herzika said: Den of Thieves (2018) 6/10 Mnogo je, 5/10 mu je taman. Vrelina za socijalu.
Lancia Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 The Secret Scripture - osim (glume) Rooney Mare, nema bogznasta da se vidi. razvuceno, pretenciozno, s dosta ponavljanja...
Indy Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 On 4.5.2018. at 9:47, Majo said: I, Daniel Blake - izgubljeno samopostovanje, kao Fallling Down naopacke. mrak od filma. E, dobro me podseti da potrazim.
nautilus Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 game night laganica od filma o ekipici koja se jednom nedeljno okuplja da igra drustvene igrice. a onda pocinje triler i komedija. nije neki spektakl ali je zabavno ako volite glupi humor,
Dankan Ajdaho Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Rat beskraja (ili Beskrajni rat?) ispade perfekatan.
Hippie Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 nije perfektan al jeste ultra zabavan..... i samo nase malo ppp selo nema neku temu/topik o Avendjerzima, za razliku od ostatka internet univerzuma
Nikodije Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Zato je ppp najkuliji forum, nema topik o avendjerzima, al zato 56 strana o drajvu
slepa živana Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 5 hours ago, nautilus said: game night laganica od filma o ekipici koja se jednom nedeljno okuplja da igra drustvene igrice. a onda pocinje triler i komedija. nije neki spektakl ali je zabavno ako volite glupi humor, ja obožavam ovog glumca betmena. volim sve komedije s njim.
Recommended Posts