Jimmy Kowalski Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 Duci, dok si u "diggin the crates" fazonu, vidi da iskopas i Arkinov odlican rediteljski prvenac Little Murders. Ako vec nisi ranije gledao, naravno..
mustang Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 (edited) the titan (2018) sa sam worthington netflix ga pustio pre par dana. ne znam sta da kazem...okej za gledanje ali nekako me udavi sa odnosom izmedju muza i zene a opet nije ubedljivo da poverujes dobra ideja za mutacije i odlicna maska...i gajba. namestaj mi nije po volji, ne podnosim taj svedski minimalizam (volim pottery barn dizajne :D) Edited April 3, 2018 by mustang
Nikodije Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 On 3/31/2018 at 11:58 PM, Duci Simonovic said: Moebius gledati obavezno kupio, i kad sam krenuo da proverim kako je legao titl, uopste ne mogu da nadjem bilo kakav dijalog da bih proverio kako je legao titl. ovo nemi film?
Duci Simonovic Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 (edited) Tako nekako, slobodno pusti bez titla. @Nikodije Edited April 4, 2018 by Duci Simonovic
mustang Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 The Ballad of Lefty Brown Western. Topao, ljudski. muzicka tema Spoiler
kipo Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Annihilation Smor od filma. Ideja bi se mogla obraditi na milion kvalitetnijih načina, ovo je bilo poražavajuće. The Commuter Računao da će nakon ove gore gluposti fino leći Nisonovski akcioni triler, krene standardno, pa skrene do tačke da kontam kako je bolji od Ubistva u Orijent ekspresu, ali onda brate ponor. Zaobići.
Indy Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Ne mogu više skoro ništa da odgledam do kraja... probao The Shape of Water i batalio. Zanimljivi mi bili na momenat onih par glumaca iz Boardwalk Empire, ali ne dovoljno... U stvari, kad se ispostavilo da je jedan od njih ruski agent, tu sam batalio. Stvarno više.
Nikodije Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 8 hours ago, Duci Simonovic said: @Nikodije Jes gledao? brutalno, ne znam kako mi je dosad promakao. kim je bog, ne ume da promasi, bilo da radi konvencionalan film, ili da eksperimentise i zajebava se kao u ovom slucaju. neke scene su antologijske™
đorđe geprat Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 vratih se u davno prošlo vreme sa dva bergmana: film koji ni pre 40 i kusur godina nisam shvatio - "persona". liv ulman bez reči. drugi, gledao sam ga prvi put, "licem u lice". sjajno. liv ulman fntastična. dalje, ovde je bio pominjan. ogrestin film "s one strane". mnogo, mnogo dobro. dugo mi se motao po glavi.
ultra plasticni Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Novi Haneke Sve je to vec vidjeno, ali mi se dopalo sto ispada kao drugi deo Ljubavi, tako da ocekujem trilogiju
nisam ja Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 pustio sam hanekea neko veče ali nisam završio. isto tako i pt. Sad sam ga završio. Sjeba ga veštica. pta izigravao i dp-ja. Dobar ddl. Ko je uopće dobio za glavnu mušku?
I*m with the pilots Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 1 hour ago, djordje geprat said: dalje, ovde je bio pominjan. ogrestin film "s one strane". mnogo, mnogo dobro. dugo mi se motao po glavi. I meni, dosta je covecan i nepatetican, a onaj Spoiler obrt na kraju je teski udarac u stomak!
Recommended Posts