Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

Tanana linija izmedju ljubavi i mrznje - Respire

Zajebane ove Francuskinje sa razvrcanim usnama.

tumblr_oyuxe8AvLw1vq98tto1_500.jpg

Lou de Laâge

Posted

odgledo pre neki dan.volem take teme pa mi godilo.pokušalo da se nađe duh tih stariih filmova i moglo je sa više napetosti.ponekad mi se činilo da je liam direktor robnih kuća a ne 1 od vodećih ljudi fbija

Posted

Dobar je to film,malo se zeznuli kod raspleta ,nespretno je odrađen

Posted

MV5BMTcxMDc1NjcyNl5BMl5BanBnXkFtZTgwNDU0

The Death of Stalin - Dobra zezancija. Super glumacka ekipa, vidi se da su se odlicno zabavljali, ima sjajnih minijatura..

Posted
La sconosciuta - neobican film za zabare. zanimljiv, pun flasha i hickokovski posoljen triler.
Meni jos (trasversalno slican ali) bolji od Tornatore-a The best offer iz 2013 sa onim Suterlandom i jos par finih glumaca
Posted

Odgledah i ja taj Shape of water - zanatski dobro urađeno, nema greške, mada ja ne volim te prestilizovane filmove, plus sve je nekako u domenu očekivanog, a i  ta cijela priča o manjinama i ugroženim me je smorila, suviše angažovanosti.

Nekih 5,5/10

Posted
7 hours ago, mlatko said:
18 hours ago, Majo said:
La sconosciuta - neobican film za zabare. zanimljiv, pun flasha i hickokovski posoljen triler.

Meni jos (trasversalno slican ali) bolji od Tornatore-a The best offer iz 2013 sa onim Suterlandom i jos par finih glumaca

Suterland zvani Geoffrey Rush.:22_stuck_out_tongue_winking_eye:

Posted

"where to invade next", ima dosta besmislica ali generalno ozbiljno pisanje po sirotinji.