Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

Downsizing (2017)

Obožavam Pejnov rad i bio sam upoznat da ga je kritika "iskasapila" te sam želeo sam da uđem što je moguće bolje u film. I stvarno na početku sve funkcioniše sjajno. Premisa je odlična, ali kako se radnja odvijala nekako je i čitava stvar krenula pogrešnim putem. Cela premisa ostaje na pokušaju, površna, sa nemogućim balansom i predugačkim završetkom, na nivou vica. Dušan Mirković, 13-cm visok Srbin je urnebesan ali i zbrkan. Jeste, ovo je bolji film od; "Draga smanjio sam decu", ali nažalost, i najslabiji Pejnov film.

6/10

Posted (edited)

The Death of Stalin je meh. Ima dobrih i zabavnih momenata i naravno bravura jer ekipa glumaca je odlicna ali sam ocekivala mnogo vise, posebno sto Janucija i njegov smisao za politicku satiru bas volim. Izgleda da ima mnogo vise razumevanja za englesku i americku politicku scenu nego za bizarnosti tzv. komunistickih, autoritarnih rezima. Jako je puno likova, ceo Komitet :1_grinning: i nema one pozadine gde jeste sve malo predimenzionirano ali u sustini je to prilicno realna slika. Fali taj jedan pojedinac koji vuce pricu, oko kojeg se koncentrise vrlo komplikovana radnja, suvise njih jurca po filmu i ubija. To bi Malcolm T. sve uterao dranjem u red. :1_grinning: Ni blizu kao In the Loop. Definitivno je ovde omanuo, jer ceo film je vise tezak i depresivan nego duhovit, cak nema dovoljno ni onih njegovih fenomenalnih one-liners-a ali Armando J. kod mene uvek ima kredit. :)

Edited by hansolo
Posted

ne znam da li da turim ovde ili na fudbal. ipak, ovde.

maločas, zahvaljujući povratku na ono što je prošlo "United" o klubu pre i posle minhenske nesreće. zadovoljstvo je bilo vratiti se u prošlost kada je sve oko fudbala bilo drukčije. ono kada čarltonu sugeriše d ne prijavljuje ženskoj da je fudbaler nego, recimo, bravar ili stolar, kada se igrač ne odvaja od lule ni u stroju pre istrčavanja na teren, kada su igrači oblačili dresove za brojevima 1 do 11 a koji su označavali poziciju u timu. lep film, baš kao i onaj ranije gledan o brajanu klafu.

Posted

The shape of water, jedna opaka besmislica. Na skali od 0-10 uvučenosti u priču i karaktere kao i njihov neobičan odnos film me je dogurao do nekih 0.12. Preslabo u svakom smislu. 

Posted

Резултат слика за the cloverfield paradox

šta reći, koju poruku poslati...

Posted

Jel gori od prvog nastavka sa đenbelim tuđmanom? 

Posted
56 minutes ago, Pečorin said:

Šta, ne sviđa ti se scena sa "rukom" :D

:Jova:

Резултат слика за cloverfield paradox monster

Posted

ozbiljno, jel bas sinakr?

nesto me vuce da ga gleam.

Posted

naravno da ga gledaš.

Poslednjih 6 sekundi razvaljuju!

Posted

Obavezno gledati, do kraja, kolko god da se cini malko slabije kakvoce na kraju sve to lepo legne.

Posted

U oktobru i 4.deo, ne mogu dočekati!

Posted (edited)
2 hours ago, ToniAdams said:

ozbiljno, jel bas sinakr?

nesto me vuce da ga gleam.

Jeste šinakr, od prvog do poslednjeg kadra. Nikakve redeeming qualities nema.

Ako ti se gledaju horor naučnici na svemirskoj stanici (Deadpool's a scientist!) bolje gledaj Life, film od kog je čak i 1 BigVlada ispizdeo a meni se baš dopao.

Edited by Weenie Pooh