Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

3 minutes ago, Host said:

Jel to nastavak Debbie Goes Dallas?

:1_grinning: uuuu, kakav je to (bio) film!

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

6 minutes ago, Host said:

Jel to nastavak Debbie Goes Dallas?

Does.

Pažlivo sa draguljima.

koji amateri...

debbie does dallas

Roko rastura Prag :fantom:

Milojko poliva Kaluđericu

Elem, u stilu postova pre mene, gledao sam film koji se zove Suck it Up - u pitanju totalno bezvezdna kanadska dramedija -prosto je neverovatno da zaplet u kome dve prijateljice koje žele da prebole smrt dečka/brata odlaze u neku selendru i tamo uživaju u seksualnim avanturama sa domorocima, duvanju i cirkanju, može da izgleda toliko bezubo i dosadno. Zaobići u širokom luku.

S druge strane, Wind River je prilično prazni i neinventivni triler u kome sve deluje proizvoljno - i zaplet, i ubice, i učešće glavnog junaka u čitavoj priči. Mrka kapa.

Lady Bird - meni skroz simpa. nostalgična, nepretenciozna priča o odrastanju u Sakramentu.

Нелюбовь (Loveless) - brutalno dobar. sve vreme filma kao da te pesnicom neko udara u stomak. scena sa klincem u WC-u koji plače je apsolutni masterpiece.

5 hours ago, MocaVukotic said:

koji amateri...

debbie does dallas

a jebate, sad me sramota, zaboravio sam pravi naziv klasika.

šta nam rade godine to je za plakat' .:sad:

Edited by koksy

• Author
On 2/14/2018 at 4:58 PM, Ruxin said:

Izašao normalan rip bilborda, za nas što obilazimo screenere.

blagodarim za hint :sleep: znam za koga navijam na oskarima!

Odličan je Gook , snažna priča o tome šta je ostalo od preduzetničkog duha u Americi, izvedana tako da evocira uspomene na Leejev Do the Right Thing. Mlađani Justin Chon, kao reditelj i glavni glumac je ime na koje treba obratiti pažnju.

the post

umorio se spilberg

E tačno to sam pomislio.
Razmišljanje:
Velika je tema, treba neko da to drži zategnuto. Ajmo Spilberg.... Al jbga...

Stanar Romana Polanskog u Kinoteci. Kakvo maestralno delo. Al' sam bila osetljiva na zvuke i pokrete dok sam se vraćala kući (uključujući škripu vrata od trole i čoveka koji je izvio vrat preko mog ramena da pročita reklamu), te komšiluk  koji je tek maločas utihnuo, neprocenjivo!:D

Čak iako sam laik, primetila sam kako kamera savršeno klizi kroz prostor, kao ljudski pogled, što znači savršeni kamerman. Proverim- Sven Nykvist.

Edited by halloween