Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Host said:

Jel to nastavak Debbie Goes Dallas?

:1_grinning: uuuu, kakav je to (bio) film!

Posted
6 minutes ago, Host said:

Jel to nastavak Debbie Goes Dallas?

Does.

Pažlivo sa draguljima.

Posted

koji amateri...

debbie does dallas

Posted

Elem, u stilu postova pre mene, gledao sam film koji se zove Suck it Up - u pitanju totalno bezvezdna kanadska dramedija -prosto je neverovatno da zaplet u kome dve prijateljice koje žele da prebole smrt dečka/brata odlaze u neku selendru i tamo uživaju u seksualnim avanturama sa domorocima, duvanju i cirkanju, može da izgleda toliko bezubo i dosadno. Zaobići u širokom luku.

S druge strane, Wind River je prilično prazni i neinventivni triler u kome sve deluje proizvoljno - i zaplet, i ubice, i učešće glavnog junaka u čitavoj priči. Mrka kapa.

Posted

Lady Bird - meni skroz simpa. nostalgična, nepretenciozna priča o odrastanju u Sakramentu.

Нелюбовь (Loveless) - brutalno dobar. sve vreme filma kao da te pesnicom neko udara u stomak. scena sa klincem u WC-u koji plače je apsolutni masterpiece.

Posted (edited)
5 hours ago, MocaVukotic said:

koji amateri...

debbie does dallas

a jebate, sad me sramota, zaboravio sam pravi naziv klasika.

šta nam rade godine to je za plakat' .:sad:

Edited by koksy
Posted
On 2/14/2018 at 4:58 PM, Ruxin said:

Izašao normalan rip bilborda, za nas što obilazimo screenere.

blagodarim za hint :sleep: znam za koga navijam na oskarima!

Posted

Odličan je Gook , snažna priča o tome šta je ostalo od preduzetničkog duha u Americi, izvedana tako da evocira uspomene na Leejev Do the Right Thing. Mlađani Justin Chon, kao reditelj i glavni glumac je ime na koje treba obratiti pažnju.

Posted
the post

umorio se spilberg

E tačno to sam pomislio.
Razmišljanje:
Velika je tema, treba neko da to drži zategnuto. Ajmo Spilberg.... Al jbga...
Posted (edited)

Stanar Romana Polanskog u Kinoteci. Kakvo maestralno delo. Al' sam bila osetljiva na zvuke i pokrete dok sam se vraćala kući (uključujući škripu vrata od trole i čoveka koji je izvio vrat preko mog ramena da pročita reklamu), te komšiluk  koji je tek maločas utihnuo, neprocenjivo!:D

Čak iako sam laik, primetila sam kako kamera savršeno klizi kroz prostor, kao ljudski pogled, što znači savršeni kamerman. Proverim- Sven Nykvist.

Edited by halloween