January 16, 20187 yr Dankirk Više liči na jednu epizodu serije Band of brotherz nego na celovečernji film. Da je to stvarno epizoda bila bi čista 10 ovako jaka sedmica. Skoro dva sata mi je proletelo kao Tom Hardi u onom spitfajeru. Rekao bih da će uzeti oskare za montažu i sound mixing, ovaj za zvuk je zicer
January 16, 20187 yr Darkest Hourhttp://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt4555426/ [emoji7] 9/10 Ne znam da li je poster uploadovan ili ne, pošto me je link par puta zezao, ali film mi je baš legao. Kao sarma 1-og Januara... Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
January 17, 20187 yr jutros odličan vendersov film na RTS 3 "alisa u gradovima", pre neki dan vrlo interesantan flamanski "iznenađenje". nemojte da ih propustite. prekjuče na ne znam kom kanalu francuski o mobingu u firmi, prisili na davanje otkaza zarad smanjenja broja zaposlenih. rezultiralo samoubistvom na radnom mestu i istragom inspekcije rada. onako kako nije kod nas. naziv je bio nešto kao "korporacija", nisam siguran. vrlo dobar film.
January 17, 20187 yr Ja krenuo da pregledam sa Ed Harisom koje nisam gledao, Frontera sasvim dobar film. Pa eto, preporuka ako ste propustili, nemam ideju zašto me odbio prije.
January 17, 20187 yr Man from Earth 2: Holocene Loš je, baš je loš. Koliko je prvi deo bio fenomenalan, toliko je ovaj besmislen. Razumeo sam neku ideju šta su možda hteli da urade, ali izvedba je loša na bukvalno svakom nivou.
January 18, 20187 yr On 17. 1. 2018. at 23:43, Gylfi Pleasure said: A daj, nemojte zezati da to ima drugi deo. Ajmeeee pakla. Upravo se pojavio na kioscima™ i baš je amaterski napisan, tj imali su ideju ali čak i da su je bolje razradili, verovatno ne bi ispalo kako treba. Glupi dijalozi, glupo ponašanje likova, glupo razrađena priča. Mislim da stvarno nije trebalo da ulaze u ovo, krajnje nepotrebno. Kontam da je prvi deo imao puno fanova, ali ovo je baš na silu... Edited January 18, 20187 yr by copkillah
January 18, 20187 yr On 18. 1. 2018. at 0:08, copkillah said: Upravo se pojavio na kioscima™ i baš je amaterski napisan, tj imali su ideju ali čak i da su je bolje razradili, verovatno ne bi ispalo kako treba. Glupi dijalozi, glupo ponašanje likova, glupo razrađena priča. Mislim da stvarno nije trebalo da ulaze u ovo, krajnje nepotrebno. Kontam da je prvi deo imao puno fanova, ali ovo je baš na silu... Jebe im se, prvi ću ga odgledati samo iz poštovanja prema prvom a budžet je kontam 6200$ pa i ne mogu nešto da puknu posebno.
January 18, 20187 yr On 18. 1. 2018. at 0:08, copkillah said: Upravo se pojavio na kioscima™ i baš je amaterski napisan, tj imali su ideju ali čak i da su je bolje razradili, verovatno ne bi ispalo kako treba. Glupi dijalozi, glupo ponašanje likova, glupo razrađena priča. Mislim da stvarno nije trebalo da ulaze u ovo, krajnje nepotrebno. Kontam da je prvi deo imao puno fanova, ali ovo je baš na silu... Sve to važi i za prvi "film".....
January 18, 20187 yr On 18. 1. 2018. at 9:36, kobni zelaya said: Sve to važi i za prvi "film"..... Slozio bih se, prekinuh posle 10 min a mogo sam i ranije.
January 18, 20187 yr On 18. 1. 2018. at 9:36, kobni zelaya said: Sve to važi i za prvi "film"..... bukvalno si prva osoba kojoj se taj film nije dopao, tj vidim sada da ima i druga
January 18, 20187 yr On 18. 1. 2018. at 9:57, copkillah said: bukvalno si prva osoba kojoj se taj film nije dopao, tj vidim sada da ima i druga Nisam, čak i oni sa kojima se obično ne slažem, zasluženo bljuju po tom uratku....
January 18, 20187 yr On 18. 1. 2018. at 10:43, kobni zelaya said: Nisam, čak i oni sa kojima se obično ne slažem, zasluženo bljuju po tom uratku.... Pa evo ja kažem da nezasluženo bljuje, kaže da film nije zanimljiv, a film sam gledao tri puta, dva puta jer sam pustio sređivajući filmove na hdd pa nisam mogao da prekinem, toliko o tome. Takođe nisam čuo nikad lošu reč o filmu. Mislim, svako mišljenje je legitimno, a to od tog blogera ne vidim zašto bi vredelo više od bilo čijeg ovde...