Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

Umesas  Sin city i nista i dobijes duplo golo. Nula za The Assignment, kako za film, tako i za reziju i glumu.

Posted

Umesas Sin city i nista i dobijes duplo golo. Nula za The Assignment, kako za film, tako i za reziju i glumu.

Nisam gledao, kanim se već dugo

Uhhh najteže mi pada što već neko vreme Walter Hill otaljava ...

Posted (edited)

Pre Splita valja pogledati taj stari? 

Unbreakable?

Edited by katamaran
Posted

Mozes dobar je a i bice ti jasnije nesto na kraju.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Posted

Pre Splita valja pogledati taj stari? 

Unbreakable?

Taj je film u pitanju. Nije da mora, ali valja se.

Posted

Hvala

Taj sam ranije pogledao na preskok i nesto me se nije dojmio.

Posted

Upravo sam ponovo odgledao They Live na Fox Movies, ovako digitalizovan izgleda očajno.

Ništa im nije sveto :mad:

Liči na snimak svadbe ili na jeftinu tv dramu. Radije bih gledao neku VHS kopiju, nego ovo oskvrnuće.

Šta konkretno urade filmovima kad ih ovako unakaze?

Pisalo se o tome nedavno na forumu, ali nisam zapamtio gde...

Posted

Sta znam, meni Split nije nesto. James McAvoy jeste savrsen ludjak i kralj grimasa, ali jednstavno to nije dovoljno, film trpi kad ga nema u kadru.

Posted

The Infiltrator

Moram priznati da mi Brajan Krenston nije legao ovde. Neuverljivo glumi ovog lika. On je kao neki profesionalac pred penzijom, sa puno praktičnog iskustva andrkavr ubacivanja. A ovde šatro prodaje priču kolumbijskom kartelu, dok deluje tako klimavo, nesigurno i neubedljivo, da ne bi mogao da prođe onaj najniži level bandidosa. Džon Leguizamo sa druge strane odličan. I iako je film baziran na istinitim događajima, meni je potpuno neverovatno da neko ko se ubaci ne u prostu bandu, nego u narko kartel popodne nakon rada sa mafijom ide sasvim normalno svojoj pravoj kući, pravoj porodici. Kao, kraj radnog vremena.

Posted

I iako je film baziran na istinitim događajima, meni je potpuno neverovatno da neko ko se ubaci ne u prostu bandu, nego u narko kartel popodne nakon rada sa mafijom ide sasvim normalno svojoj pravoj kući, pravoj porodici. Kao, kraj radnog vremena.

O istom sam razmišljao ceo film. Jedno praćenje i ćao, pogotovu što je ako se dobro sećam i imao taj neki period inicijacije i provere dok mu nisu ukazali potpuno poverenje. Baš glupo.

Posted

Valjda su gledali Breaking bad, pa su znali s kim imaju posla.

Posted

I ona njegova žena me nervirala kroz ceo film.

Kapiram da ima da mu zameri što je uzeo još jedan zadatak pred penziju, da se plaši za njegov život i sigurnost porodice ukoliko bude provaljen. To sve ovde biva nekako u drugom planu, ali se zato istakne kako se on njoj mora izvinjavati što je psovao ili što je morao da glumi tog njegovog fiktivnog lika kad su se sreli sa mafiozom slučajno u gradu, kad je morao da je predstavi kao svoju sekretaricu. Ona se sva uvredila, zamisli. I čim je saznala da on ima koleginicu agenta, koja glumi njegovu verenicu, odmah se usrala da li se njih dvoje seksaju, pošto je on, jelte, takav neodoljivi Adonis.

Posted

Odgledao GITS!

Ja zadovoljan!
Mozda bih bio srecniji da su uradili po delovima umesto sto su nekako stvari zguzvali u jedan film, ali dobro.

Posted

Odgledao GITS!

Ja zadovoljan!

Mozda bih bio srecniji da su uradili po delovima umesto sto su nekako stvari zguzvali u jedan film, ali dobro.

isto