Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

Rundskop (2011)Mračna belgijska krimi-drama, puna nelagode i napetosti. Sjajno snimljen, svaki kadar ispunjava i prati atmosferu ove gorke i tužne priče. Glavni glumac je odlično ušao u ulogu, zaista izgleda kao bik, koji u punoj snazi može da napravi ozbiljan problem... Preporukasmiley32.gif

Posted

odgledao ga ranije, od mene ocena, pa recimo 3/10.

Posted

+1mada ga nisam odgledao celog

Posted
odgledao ga ranije, od mene ocena, pa recimo 3/10.
Što ti se ne sviđa?
Posted (edited)
Europa Report (2013)Odlican SFMisija na Evropu sestoclane posade...
naaaajs... i hvala :thumbsup: Odličan film, ne pamtim kad sam imao takav osećaj realnosti gledajući jedan sf. Edited by Jose Raul Capablanca
Posted

Baš danas razmišljam kako nisam gledao neki dobar sc fi mjesecima.Better be good!

Posted

ja sam se vratila sa pacific rima...i popizdela sam nevidjeno.kako glupav film. ocajan.ni fajtovi mi se nisu svideli, nista.aaaaaaaaaaaa.

Posted
dosadan i spor.
Izgleda da nam se ne poklapaju filmski ukusi. Daj neku preporuku, zanimljivog i brzog filma?Čisto da vidim tvoj filmski ukus...
Posted
MV5BOTg4NTk2OTg5N15BMl5BanBnXkFtZTcwMDk1MzI2OQ@@._V1._CR243,215.64999389648438,1087,1598.0000305175781_SY317_CR14,0,214,317_.jpgporodicno odgledali i dobro se nasmejali
Posted
Baš danas razmišljam kako nisam gledao neki dobar sc fi mjesecima.Better be good!
evo ima i "Oblivion" da se kupi
Posted

pogledah "oblivion" i meni je sasvim dobar... volim te far future sf-ove