Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

Koliko je bilo više jebanja devedesetih. Ja kad vidim MD, pomislim kako je u erektivnom stanju.Sve zbog BI, Disclosure, Fatalne privlačnosti...
на крају снимања БИ су морали су да му сашију кожне гаће ко петлу јер га није вадио из Шерон
  • Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

:lol:Kom bre petlu se šiju kožne gaće?

Onom Balasevicevom

Vi niste normalni. A Metovo telo u filmu! Divno.Ne znam šta se Holivudu desilo. Da nema HBO ništa golo ne bismo videli.matt-damon-shirtless-nude-behind-the-candelabra-24.jpg

WWZsuvise ozbiljan i sturda nisam procitao knjige mozda bi i pomislio da je dobar filmmala je doza ironije u filmu iako postojiliteratura je koriscena kao bazicna podloga ali sa previse slobodevaljda nisam ocekivao kontinualnu pricu, nego vise manjih koje se dodiruju u tragovima uglavnom, za mene je film razocarenje

220px-Behind_the_Candelabra_poster.jpgUspešan plod platonske ljubavi Soderbergha i HBO-a, film vredan opažanja...
мeни ни мало не личе ни по чему.иначе до сада најбоља сцена фирцања згуза у филму је кад Даглас обрне ону црну у БИ.
O da.

jel gledao neko before midnight i kakvi su utisci?ja trenutno nesto osjecam svjetsku bol i nemam kriterijume pa sam odlucila da prihvatim vecinsko misljenje.

Nisam gledao, ali naslepo i po tvome postu, bolje ponovo gledaj Dazed and Confused (1993)...Kako je samo bio mlad tada :cry:

da znas da hocu :)

"Ona crna" iz BI je Jeanne Tripplehorn, iz Talse, Oklahoma... Uf :wub:

probaj da nađeš TV film iz 1974, The California Kid, sa martinom sheenom. ako nisi već gledao i vanishing point iz 1971.a ima i ovaj neki novi film, kako beše se zove... da, drive.

probaj da nađeš TV film iz 1974, The California Kid, sa martinom sheenom. ako nisi već gledao i vanishing point iz 1971.a ima i ovaj neki novi film, kako beše se zove... da, drive.
vanishing point sam odgledao prošle godine. filmčina :Hail: hvala za the california kid, našao sam ga :)drive sam naravno odgledao, takođe filmčina i po.@syme thunderbolt sam davno odgledao, fenomenalan naravno..dirty mary nisam gledao, našao ga...hvala syme i tebi