Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

pogledah fast&furious6....na počektu filma ukapiram da nisam gledao 4i5 deo jer je treći nastavak bio glup i bez dva glavna glumca i nisam ga završio... ali to je bilo danvoOdgledam ja onaj cirkus, lepo mi "lego", kasno u noć vidim da su spremili i 7 deoali me fasciniralo da su na kraju fima napisali "da su voznje rađene u kontolisanim uslovima i radili su ih profesionalci" AJDE!2/3 vožnje u filmu je rađeno na računaru i nije videlo asfalta. Mislim, jel i na crtaćima piše takvo upozorenje?

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

Desilo se i to konačno, pogledao sam film koji je gori od legendarnog Devet smrti nindže.
negdje nakon pete smrti nindže čuje se u kninskom kinu vika, ako ovaj jos jednom ustane, ustajem i ja i idem ća. ustade nindža, ustade i lik i ode ća. :D
pogledah fast&furious6....na počektu filma ukapiram da nisam gledao 4i5 deo
sinoć ga pogledah kod drugara, onako u pozadini je bio... Mislim da sam ja preskočio od 2. do ovog.Bez zaeabancije, očekujem da u sledećem delu jurcaju po Marsu i spasavaju zemlju od Marsovaca, pošto im je spasavanje planete Zemlje pod "been there, done that..."

The Swimmer (1968) 9/10Sjajan film i prava slagalica koju treba sastaviti... Da ne bih previše otkrivao,možda najbolje da opišem ovo remek-delo kao jednu alegoriju... Preporuka :thumbsup:001f7dab.jpeg

Edited by zakintos

Pacific Rimpacific-rim-poster4.jpgRoland Emerih sedi u nekom cosku i place! Film za decu i omladinu, mada ne znam da li bi mogao da se prikazuje u letnjem/zimskom bioskopu. Ima Idrisa Elbu, ima velike robote, dovoljno.
f647ebb8b878b7afb3cc4a816aefd6bd.jpg2/10

Novi Evil Dead je teško govnouklonili su sve ono što je serijal činilo serijalom - humor, SF deo, Brusa Kembela :angry:ostao je običan recycled horora Sam Raimi da jede govna - mislio sam da se samo zajebao sa Spajdermenom, kad ono......

a Sam Raimi da jede govna - mislio sam da se samo zajebao sa Spajdermenom, kad ono......
Što si takav, Sam Raimi je dugo eksperimentisao dok najzad nije dostigao visok stepen profesionalizma sa filmom A Simple Plan (1998)...
My blueberry nightsDosadnost i nebitnost kao takve.Kao da sam odgledao neki skoriji domaći film. Tu se nekako uklapa i Nora Džons sa svojom glumom™

Haha, u ova opskurna vremena, pljuvačina po osrednjem, mada i dalje solidnom, Kar Wai Wongu je strašan zločin...

Što si takav, Sam Raimi je dugo eksperimentisao dok najzad nije dostigao visok stepen profesionalizma sa filmom A Simple Plan (1998)...
jbmti, ja uopšte ne mogu da se setim ovog filma.....:(

^^Baš zato, zna čovek puno bolje -_-Pa neka sam i zločinac :)

Edited by Garnirung

Ah, sad, "bolje" je čudan izbor reči za skoro pa uspešan polufilozofski film... A, opet, od ovoga što sam gledao, njemu uglavnom pomalo zafali u svakom filmu...

f647ebb8b878b7afb3cc4a816aefd6bd.jpg2/10
Mozes li malo opsirnije ?