Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted
Koliko je bilo više jebanja devedesetih. Ja kad vidim MD, pomislim kako je u erektivnom stanju.Sve zbog BI, Disclosure, Fatalne privlačnosti...
на крају снимања БИ су морали су да му сашију кожне гаће ко петлу јер га није вадио из Шерон
Posted

:lol:Kom bre petlu se šiju kožne gaće?

Posted

Vi niste normalni. A Metovo telo u filmu! Divno.Ne znam šta se Holivudu desilo. Da nema HBO ništa golo ne bismo videli.matt-damon-shirtless-nude-behind-the-candelabra-24.jpg

Posted

WWZsuvise ozbiljan i sturda nisam procitao knjige mozda bi i pomislio da je dobar filmmala je doza ironije u filmu iako postojiliteratura je koriscena kao bazicna podloga ali sa previse slobodevaljda nisam ocekivao kontinualnu pricu, nego vise manjih koje se dodiruju u tragovima uglavnom, za mene je film razocarenje

Posted
220px-Behind_the_Candelabra_poster.jpgUspešan plod platonske ljubavi Soderbergha i HBO-a, film vredan opažanja...
Posted
мeни ни мало не личе ни по чему.иначе до сада најбоља сцена фирцања згуза у филму је кад Даглас обрне ону црну у БИ.
O da.
Posted

jel gledao neko before midnight i kakvi su utisci?ja trenutno nesto osjecam svjetsku bol i nemam kriterijume pa sam odlucila da prihvatim vecinsko misljenje.

Posted

Nisam gledao, ali naslepo i po tvome postu, bolje ponovo gledaj Dazed and Confused (1993)...Kako je samo bio mlad tada :cry:

Posted

probaj da nađeš TV film iz 1974, The California Kid, sa martinom sheenom. ako nisi već gledao i vanishing point iz 1971.a ima i ovaj neki novi film, kako beše se zove... da, drive.

Posted
probaj da nađeš TV film iz 1974, The California Kid, sa martinom sheenom. ako nisi već gledao i vanishing point iz 1971.a ima i ovaj neki novi film, kako beše se zove... da, drive.
vanishing point sam odgledao prošle godine. filmčina :Hail: hvala za the california kid, našao sam ga :)drive sam naravno odgledao, takođe filmčina i po.@syme thunderbolt sam davno odgledao, fenomenalan naravno..dirty mary nisam gledao, našao ga...hvala syme i tebi