May 17May 17 On 12. 5. 2026. at 10:25, Moonwalker said:Ja sa nestrpljenjem cekam ovaj film:Fatherland (2026) - IMDb@kud u maglu Simoviću bila juče premijera u kanu, ima dobre kritikemada po onome štocsam pročitao biće mučno z gledati ga
May 17May 17 Great Expectations / David Lean, 1946.Libidinozno/mortidididiozni arhetipi samo frcaju, odlična fotografija nagrađena akademijom, prekrasni Dikensov англицки, postromantičarski muzik landshaft.. taman za jesenje predveče u maju.
May 17May 17 Eleanor the Great / Scarlett Johansson, 2025.Film neočekivane, ponešto sedativne dinamike i senzibiliteta, sa dugoigrajućom katarzom.
May 17May 17 On 16. 5. 2026. at 22:10, Lezilebovich said:Koje sranje je Gladijator 2Zasto tako ostro...
May 17May 17 1 hour ago, kipo said:Zasto tako ostro...Jer je đubretina samo takva, žao mi jedino Meskala jer baš ima lep cv, normal people, aftersun, pa i Hamnet, uh a šta reći za all of us strangers, ovde je doduše uzeo više para nego za sve ovo puta 5 al sve u svemu, film je govno
May 18May 18 Gledao po prvi put u celosti Kjarostamijev ukus trešnje i nešto čituckam kasnije o kritikama i naletim na famoznog Ebera koji za film kaže "car je go" i da je najveća prevara u kanu te godine. Nesanica me nagna da nađem šta je još rekao o kultnim filmovima, i nisam zažalio guglanje jer nađoh na reddit thread baš o onome što tražih. Mojoj sreći ne bi kraja.Mrzi me da kucam ali par hot tejkova:Od "negledljivih" rahmetli Rođer izdvaja ( na reddit linku imate i ukratko njegove razloge za takva mišljenja kao i mini recenzije):Paklena pomorandža,Plavi Somot kao i Čovek slon! (wtf?!),Full Metal Jacket,Diplomac,Stvor,Hellraiser,Vrata raja ( brutalno pokopavanje ali ajde to je svaki kritičar uradio realno),Harold i Mod, Raselovi Đavoli (nije gledao ankat verziju, kako bi ga tek sahranio da jeste),Mrzi me da kucam više.I da, gledao sam Life Itself, rado sam ga čitao jer je imao stila, žao mi ga je što se napatio, onaj Gallo je u stanju baciti efikasnu kletvu. I druga stvar za Gallo-a je da stvarno ima lep quratz a Kloi itekako zna upravljati istim.
May 21May 21 On 17. 5. 2026. at 23:47, kud u maglu Simoviću said:ja bih rekao da je preblaga ocenaBukvalno 😂Posle silnog izbegavanja odlučih da ga pogledam na Netflixu kad već imam 3 meseca besplatno U prvih pola sata: Rimljani napadaju Numidiju sa Trebušetima 😂😂😂Napadaju Numidiju koja je već njihova provincija da utvrde gradivo 😂Bitka sa babunima mutantima, VAU Način na koji je predstavljen Karakala Sad sam već investiran i moram ovu trešinu da odgledam do kraja, ko zna kakva se sve blaga kriju. U svakom slučaju, treba ponekad i komediju odgledati Ovo ima ocenu 70 od kritike i 80 od publike na Rotten tomatoes, e to je najveća tuga Sad je jasno da će i nastupajuća abominacija od Odiseje da break even lagano a možda bude i u lepom plusu
May 22May 22 Odgledao sinoć Apex da isperem oči nakon Gladijatora... može da se pogleda ako ni zbog čega drugog ono zbog Šarliz 😍 Klasičan pogledaj i zaboravi film, ništa za pisati pisma kući
May 22May 22 Just now, arheolog1981 said:Odgledao sinoć Apex da isperem oči nakon Gladijatora... može da se pogleda ako ni zbog čega drugog ono zbog Šarliz 😍 Klasičan pogledaj i zaboravi film, ništa za pisati pisma kućiApex sa Sarliz i onom nesrecom iz Kingsmana mi je jos grdje od Gladijatora 2 da su stavili Semjuela L. Dzeksona u Koloseum i vadi gladius iz korica i kaze What`s up, motherfukers?Ko god je prosetao po bilo kojoj uredjenoj planinskoj stazi, a kamoli po nekoj stvarnoj divljini se smeje diletantizmu u scenama i u alpinizmu i u prezivljavanju u prirodi.Bear Gryls za siroke mase ....
May 22May 22 1 hour ago, kronostime said:Apex sa Sarliz i onom nesrecom iz Kingsmana mi je jos grdje od Gladijatora 2 da su stavili Semjuela L. Dzeksona u Koloseum i vadi gladius iz korica i kaze What`s up, motherfukers?Ko god je prosetao po bilo kojoj uredjenoj planinskoj stazi, a kamoli po nekoj stvarnoj divljini se smeje diletantizmu u scenama i u alpinizmu i u prezivljavanju u prirodi.Bear Gryls za siroke mase ....Od Apex nisam ništa očekivao a dobio sam Šarliz plus prelepe predele Australije... dvostruka pobeda 🤭
May 22May 22 18 minutes ago, arheolog1981 said:Od Apex nisam ništa očekivao a dobio sam Šarliz plus prelepe predele Australije... dvostruka pobeda 🤭Bate, Kiwi twins su 2X >>> sasuseno doopence Sarliz Teron u bespucima Australije.Sa njima u divljinu vazda, a sa onim 3.14zdama Melom i Raselom samo na pivce u kafanu.