January 13Jan 13 Odgledah konačno Nirnberg - pa meh. Rasel Krou glumi debelog psihopatu Šenon glumi kao da ima konstipaciju. Malek glumi Fredija Merkurija. Nisam siguran koliko je mesa bilo ovde za film. U praksi to znači da će se radnja fokusirati na samom dogadjaju ali ovde se nije baš to desilo - pokušala se dodati drama glavnom liku (čija sudbina jeste tragična) ali nije baš bilo uspešno pa se tumaralo - od odnosa sa antagonistom, do ekspertize™ do razočaranosti nečim što nije baš dobro artikulisano kroz film,.....Ja sam razočaran. Očekivao sam više.
January 13Jan 13 IMDbThe Collini Case (2019) ⭐ 7.3 | Crime, Drama, Thriller2h 3m | Not RatedBio na HRT-u pre neki dan, pa se setio price o njemu kad je izasao, ali ga iz nekog razloga nisam tada pogledao. Iako predvidiv, sasvim dobro uradjen triler.
January 13Jan 13 10 hours ago, Kampokei said:Jarmuschov Father Mother Sister Brother. Adam Driver mi ovde jako lici na Vucica, pogotovo uvodne scene kad vozi auto.Jel vredi gledanja?
January 13Jan 13 19 minutes ago, Lo Zingaro said:Jel vredi gledanja?Meni je prijao, ali isao sam solo u bioskop i to mi je poseban dozivljaj, tako najvise i uzivam u filmovima. Ipak, daleko ispod najboljih Jarmuscha.
January 13Jan 13 4 hours ago, steins said:Odgledah konačno Nirnberg - pa meh.Rasel Krou glumi debelog psihopatu Šenon glumi kao da ima konstipaciju.Malek glumi Fredija Merkurija.Nisam siguran koliko je mesa bilo ovde za film. U praksi to znači da će se radnja fokusirati na samom dogadjaju ali ovde se nije baš to desilo - pokušala se dodati drama glavnom liku (čija sudbina jeste tragična) ali nije baš bilo uspešno pa se tumaralo - od odnosa sa antagonistom, do ekspertize™ do razočaranosti nečim što nije baš dobro artikulisano kroz film,.....Ja sam razočaran. Očekivao sam više.šta si tačno očekivao? nije da događaj nije više puta ispričan.mada ako je film rađen po knjizi psihologa kojeg koliko razumem igra malek, onda bi mogao da bude eventualan izuzetak pogled na jodla kao na časnog čoveka koji se našao u zlom okruženju ili na denica kao na intelektualca vrednog poštovanja. meni je teško da zamislim bi se holivud drznuo da na taj način pere viđene naciste, a i ne treba.edit: takođe psiholog nije imao ni malo lepih reči kako je američki tužilac radio posao, a on se vazda provlači kao nekakav pravnički kolos. Edited January 13Jan 13 by najneindustrijaliziraniji
January 13Jan 13 17 hours ago, Sludge Factory said:Neko je ovde skoro gledao Bring Me the Head of Alfredo Garcia i ostavio je komentar o filmu sa jednim citatom iz filma, cini mi se, ali ne mogu da ga nadjem. Neka se javi taj dobri covek (ili neko ko uspe da nadje post. Post je napisan kao nadovezivanje na to sto je neko film ranije pomenuo, ali ne navodi se naslov filma u postu koji trazim).Gledao sam ga davno i nikada u celosti tako da tek sada mogu reći da sam ga stvarno VIDEO kao ono što jeste- jedan od najnepravednije potcenjenijih filmova 70-ih. Taj cinizam, taj Voren Outs, te stidne vaši, taj piknik, to silovanje, to nonšalantno nokautiranje kurve, te muve oko odsečena glave, to buđenje u grobu, taj otac koji raspisuje poternicu za pumpačom svoje ćeri, ta ćera koja na kraju ladno kaže "shot him" (za svog oca)...kakav film. Edited January 13Jan 13 by pariah
January 13Jan 13 4 minutes ago, pariah said:Gledao sam ga davno i nikada u celosti tako da tek sada mogu reći da sam ga stvarno VIDEO kao ono što jeste- jedan od najnepravednije potcenjenijih filmova 70-ih. Taj cinizam, taj Voren Outs, te stidne vaši, taj piknik, to silovanje, to nonšalantno nokautiranje kurve, te muve oko odsečena glave, to buđenje u grobu, taj otac koji raspisuje poternicu za pumpačom svoje ćeri, ta ćera koja na kraju ladno kaže "shot him" (za svog oca)...kakav film.To je to. Pekinpoova surova liricnost.
January 13Jan 13 On 11. 1. 2026. at 17:38, copkillah said:Ne znam šta mi je ovo trebalo. Definicija onog "nije za svakoga".IMDbThe Coffee Table (2022) - Reference view - IMDbThe Coffee Table: Directed by Caye Casas. With David Pareja, Estefanía de los Santos, Josep Maria Riera, Claudia Riera. Jesus and Maria are a couple going through a difficult time in their relationshiSamo mi reci da li ima nekog ubijanja dece
January 14Jan 14 Roofman, meni vrlo dobar. Zapanjujuće, ogroman deo priče je zasnovan na actual events...
January 14Jan 14 Odveo me ortak sinoć na novu Anakondu sa Džek Blekom, kada on bira film to uglavnom bude neka havarija. Neopisivo smeće, mada ima zabavna scena kada Džek beži od džinovske anakonde sa zavezanim prasetom na leđima. Prethodno ga je anakonda ispljunula i svi su mislili da je mrtav. Mislilo se i da je prase mrtvo, al je oživelo dok je Džek trčao. I tako debeo sa prasetom na leđima uspeo je da pobegne anakondi koja ga je jurila brzinom munje, a prethodno ga je ispljunula.Možda bolje da smo gledali Žikinu dinastiju, ne znam.
January 14Jan 14 7 minutes ago, Sandradjer said:Superman Kostim mu je odlican i on je kulJedini koji nosi gace preko helanki.
January 14Jan 14 Juče sam gledala na kraju svih krajeva tražeći serije, gledala neki Everest, taman da se uklopim u atmosferu van zgrade