Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

On 30. 7. 2022. at 22:21, Vapad said:

Koliko kontam, iz meni nepoznatih razloga, ako u novijem filmu glumi Pirs onda je garantovan treš.

Onaj sa Dzeki Cenom zapravo nije los.

• Replies 22.4k
  • Views 2.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Svemir Zeka
    Svemir Zeka

Posted Images

On 30. 7. 2022. at 21:37, Fakundo Sava said:

Pogledao sam koji je to film na imdb 

i vidim da je "klinka" iz filma preminula pre mesec dana :sad:

Ni glavni glumac nije imao sreće,to mu je jedan od poslednjih filmova u životu,otišao sa 35 

ne verujem da je to taj film

Last Few Days In Mil@n cinema:

Shang Chi - bolji od 90% Marvela (ne da je teško)

Django unchained - put drugi, 3 puta mi je bolji nego tada. Ima zaista genijalnih momenata. Moraću da repriziram uskoro i Inglourious Basterds

Beautiful girls (1996) - Opušten jednostavan i relaksirajuć, lepo legao. Dobra glumačka postava.

Everything Everywhere all at once

Film treba posmatrati kao komedijaški, zafrkantski flik sa nekoliko dobrih fazona, ideja i cool scena fajtova, fokusiranje na multivers svetove  i neku ozbiljnu radnju nije pravi recept za doživljaj ovog filma. Poruka pak jeste ozbiljna i jasna.

1 fina 7/10.

Dakle, Prey (2022), zvanično peti film u serijalu, franšizi, kako god hoćete Predator. Ovako odmah ako treba da dam ocjenu - 6/10

MV5BMjZiYTlmYTYtYTcyMi00MzY3LTg3YWUtYWUy

Apsolutno nema spojlera, no opet stavljam. 

Reveal hidden contents

On 5. 8. 2022. at 21:20, James Marshall said:

Dakle, Prey (2022), zvanično peti film u serijalu, franšizi, kako god hoćete Predator. Ovako odmah ako treba da dam ocjenu - 6/10

Reveal hidden contents

Nisi valjda i F76 igrao?

On 5. 8. 2022. at 21:26, *edited by mod said:

Nisi valjda i F76 igrao?

probao sam, jebiga, morao sam da se uvjerim kakvo je to čudo. Kad već igram od keca i kad sam igrao i Brotherhood of steel, morao sam i ovo da probam. 

Reveal hidden contents

Rekoh ti, čim je izašao tizer i kad sam video ko radi,  da imam filing da će ovaj biti dobar. 

Edited by Nikodije

Reveal hidden contents

Nisam jos gledao, samo komentar na jezicnost filma - izaci ce i druga verzija u kom indijanci govore nativni jezik, i to nije dubovano nego su sve scene snimali po dva puta. Mozda ispadne bolje.

On 6. 8. 2022. at 10:54, goofs said:

Nisam jos gledao, samo komentar na jezicnost filma - izaci ce i druga verzija u kom indijanci govore nativni jezik, i to nije dubovano nego su sve scene snimali po dva puta. Mozda ispadne bolje.

Druga verzija istog ovog filma? Neki datum? To bi valjalo cekati, ako film inace nije los, jelte.

On 6. 8. 2022. at 10:54, goofs said:

Mozda ispadne bolje.

Ako to ne pomogne ne znam sta ce...

Jedva cekam komentare Reddit geekova da ocene da li je indijanski akcenat real ili fake..

Morbius sa jared leto. 

Moglo je mnogo bolje. Volim te sa vampirima.

The Immortal Story

Poetski i filozofski TV film Orsona Velsa prema prozi Karen Bliksen, izveden minimalnim sredstvima i sa malobrojnom izvanrednom glumačkom ekipom.

Žana Moro u zrelim godinama :wub:

Prey je mnogo, mnogo bolji i kvalitetniji film od onoga sto ljudi pomisle kada cuju 'Predator movie'. Ozbiljna preporuka za pogledati.