*edited by mod Posted July 28, 2022 Posted July 28, 2022 "Cold War" poljski film koji mi je promakao na Festu, pa sam sada to ispravio. Nepunih sat ipo filma gotovo bez greške. I sexy i melanholično i nostalgično. Puna preporuka. 5 1
maheem Posted July 28, 2022 Posted July 28, 2022 Beau pere Interesantan pristup temi. Sada bi cancelovali autora. 1
Pokojni Ruxin Posted July 28, 2022 Posted July 28, 2022 (edited) žali bože resursa utrošenih na ovaj the gray man. ne znam zašto uopšte postoji ovaj film i za koga je snimljen. kad je netflix već uhvatio goslinga u zajebantskom modu mogli su dovući i šejna bleka da snime 2 nastavka the nice guys za ove pare Edited July 28, 2022 by Pokojni Ruxin 1
Pokojni Ruxin Posted July 28, 2022 Posted July 28, 2022 (edited) ma za ocene publike mi je jedino relevantan imdb jer se tamo glasa ubedljivo najviše...nije da zaslužuje i ovih 6.6 na 49k glasova imho, ali za imdb pojmove to jeste adekvatno tragična ocena za big budget mozak na otavu film sa jakom glumačkom postavom. gleda se definitivno dosta, kao i sve na netflixu iole višeg profila jer ionako već imamo netflix pa ajde, novo je i džabe je...ali nemam utisak da su mase nešto preterano oduševljene. Edited July 28, 2022 by Pokojni Ruxin
Vapad Posted July 28, 2022 Posted July 28, 2022 Gledajući top 10 Treba oduzeti minimum po 1 na svaku ocenu, a kod TG i 3-4, i... šta ja znam, ima tu neka priča ali ne umem da je ispričam dobro, nema mnogo šta da se gleda a da valja 1
Pokojni Ruxin Posted July 28, 2022 Posted July 28, 2022 na imdb-u možeš prilično da računaš da je ocenjivanje u opsegu 05-10, tako da su ocene relativno tačne....the grey man je taman nekih 1.5/5, a jedino je blackphone ovde potcenjen jer je više 3/5 film nego 2/5 1
Nikodije Posted July 30, 2022 Posted July 30, 2022 Uključim slučajno neki film na hrtu sa Pirs Brosnanom, kad ono podzemni prolaz ispod Albanije lol 1
Nikodije Posted July 30, 2022 Posted July 30, 2022 (edited) Pirs Brosnan uhvatio tramvaj španac kod pravnog Edited July 30, 2022 by Nikodije 1
Fakundo Sava Posted July 30, 2022 Posted July 30, 2022 On 28.7.2022. at 11:27, maheem said: Beau pere Interesantan pristup temi. Sada bi cancelovali autora. Pogledao sam koji je to film na imdb i vidim da je "klinka" iz filma preminula pre mesec dana Ni glavni glumac nije imao sreće,to mu je jedan od poslednjih filmova u životu,otišao sa 35 1
Vapad Posted July 30, 2022 Posted July 30, 2022 1 hour ago, Nikodije said: Uključim slučajno neki film na hrtu sa Pirs Brosnanom, kad ono podzemni prolaz ispod Albanije lol Koliko kontam, iz meni nepoznatih razloga, ako u novijem filmu glumi Pirs onda je garantovan treš. Da li se posvađao sa agentom, ispao iz milosti, duguje neke silne pare pa ne bira...ali gledao sam ga u pepeljuzi onoj otužnoj amazonovoj, bukvalno ne verujem šta je čovek dopustio..
Frank Pembleton Posted July 31, 2022 Posted July 31, 2022 Pirs Brosnan uhvatio tramvaj španac kod pravnogTo November man?Ima tu i Skupština i sve i brdo maših glumaca u epizodama....shiit has hit the fan. 1
Frank Pembleton Posted July 31, 2022 Posted July 31, 2022 Koliko kontam, iz meni nepoznatih razloga, ako u novijem filmu glumi Pirs onda je garantovan treš. Da li se posvađao sa agentom, ispao iz milosti, duguje neke silne pare pa ne bira...ali gledao sam ga u pepeljuzi onoj otužnoj amazonovoj, bukvalno ne verujem šta je čovek dopustio..Verovatno kinta.......shiit has hit the fan.
bags Posted July 31, 2022 Posted July 31, 2022 Meni je bilo jasno da he propao kad je radio reklame za austrijski spar pre nekih 15 god...
Recommended Posts