Nikodije Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 (edited) ovde je vakcinisan pohlepom protiv instinkta prezivljavanja Edited January 28, 2022 by Nikodije
nautilus Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 Munich the edge of warOvo ama baš ništa ne valja. Kao lik mora otići u Minhen sa Čemberlejnom kako bi mu drugar sa fakulteta, inače nemački diplomata, predao dokaz, nekakav zapisnik sa prošlogodišnjeg sastanka, da Hitler laže i da mu je cilj osvajanje životnog prostora za nemačku rasu.Brate, mogao je otići u prvu knjižaru i kupiti Majn kampf.Džeremi Ajrons odličan kao Čemberlejn, ona Nemica iz Babilon Berlin isto odlična, ostalo tuga. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 (edited) meni je bio za prelaznu ocenu. zbog atmosfere i odličnog džeremija jedna od retkih adaptacija gde je film bolji od knjige. možda zato što sam očekivao otadžbinu kada sam počeo da čitam minhen Edited January 30, 2022 by kud u maglu Simoviću
maheem Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 Sinoć pogledao Personal Shopper. Dopao mi se, dobra atmosfera, kamera i gluma.
Nikodije Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 i meni je minhen onako, nista posebno, dzeremaja jeste dobar, ali nekako nisam osetio tenziju mucnih pregovora. u tom smislu oslo i diplomacy su mi bolji filmovi
slepa živana Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 juče sam na nekom od rtlova odgledala film južni vetar. malo malo pa neki krimos izjavi samleću ovog, samleću onog... jel to bila javna tajna da se u beogradu melju ljudi ili se tako potrefilo sa scenaristinom maštom?
3opge Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 6 hours ago, nautilus said: Munich the edge of war Ovo ama baš ništa ne valja. Kao lik mora otići u Minhen sa Čemberlejnom kako bi mu drugar sa fakulteta, inače nemački diplomata, predao dokaz, nekakav zapisnik sa prošlogodišnjeg sastanka, da Hitler laže i da mu je cilj osvajanje životnog prostora za nemačku rasu. Brate, mogao je otići u prvu knjižaru i kupiti Majn kampf. Džeremi Ajrons odličan kao Čemberlejn, ona Nemica iz Babilon Berlin isto odlična, ostalo tuga. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk jel gledo namenski ovo?
Ras Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 1 hour ago, 3opge said: jel gledo namenski ovo? Šta gledo... 3
I*m with the pilots Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 2 hours ago, Caligula said: Skroz dobar Vilneuvov film iz 2000te. Nisam ni znala da je to njegov film, dok nisam gledala "Zgarista" i gledala na IMDB-u sta je taj meni nepoznati lik radio. Gledah Maelstrom pre trista godina na nekom festivalu, FEST-u ili Autorskom, mnogo mnogo mi se svideo tad, bio je bas neobican (prica, forma, ona riba, pritom sa dozom humora sve) 1
number_9 Posted January 31, 2022 Posted January 31, 2022 15 hours ago, nautilus said: Munich the edge of war Ovo ama baš ništa ne valja. Kao lik mora otići u Minhen sa Čemberlejnom kako bi mu drugar sa fakulteta, inače nemački diplomata, predao dokaz, nekakav zapisnik sa prošlogodišnjeg sastanka, da Hitler laže i da mu je cilj osvajanje životnog prostora za nemačku rasu. Brate, mogao je otići u prvu knjižaru i kupiti Majn kampf. Džeremi Ajrons odličan kao Čemberlejn, ona Nemica iz Babilon Berlin isto odlična, ostalo tuga. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk I na kraju ona sramna rečenica, kako je Čemberlejn u Minhenu samo kupovao vreme za rat koji će na kraju dobiti. U stvari su prodali Čehe samo tako u nadi da neće oni u rat.
Caligula Posted January 31, 2022 Posted January 31, 2022 8 hours ago, I*m with the pilots said: Nisam ni znala da je to njegov film, dok nisam gledala "Zgarista" i gledala na IMDB-u sta je taj meni nepoznati lik radio. Pa ja prvo odgledao film pa ko velim da vidim ko je reditelj. Kad ono Vilnev:) I ja se iznenadio
Ajant23 Posted February 1, 2022 Posted February 1, 2022 22 hours ago, Caligula said: Samo da primetim da "Euforija" polako pada. Steta. Veruješ u Vilneva, a ograđuješ se navodnicima, pa nije ni čudo što ti navodna Euforija polako pada... Šta će tek biti, ako ikada izađe treći deo: Blade Runner 20,99 on Action Against Girl Who Would Be a Woman Soon?
Recommended Posts