Lancia Posted June 12, 2020 Posted June 12, 2020 On 11.6.2020. at 12:54, Jimmy Kowalski said: Sta znam, umesto brojeva ovako bih ja poredjao ako gledamo glumu: prva grupa Wesley Snipes Sylvester Stallone Jason Statham druga grupa (akcione zvezde, koje su imali i poneki dobar dramski izlet) Vin Diesel Jean-Claude Van Damme Arnold Schwarzenegger treca grupa (autenticni muthafuckers) Vinnie Jones Danny Trejo cetvrta grupa (tabadzije) Bruce Lee Jet Li Jackie Chan peta grupa (akcione zvezde koje nimalo ne cenim) Dwayne Johnson Chuck Norris Dolph Lundgren Steven Seagal Ja bih samo napravio i sestu grupu - nikad nisam uspeo da odgledam nijedan film, gde glumi Dolph Lundgren. Covek je fenomen, koliko ne izaziva nijednu emociju. 9 minutes ago, Indy said: Steven Seagal, oba. Steva Srbenda:)
Sludge Factory Posted June 12, 2020 Posted June 12, 2020 Gledo sam ovaj film kao klinac milion puta, imao sam na kaseti snimljeno, meni je Stiven SIgal ovde kul, mrsav, malo cak i sljonzav, ali taba za sve pare. A i sam film nije potpuna tragedija. Igra i Pam Grier i simpa je. Posle se (Sigal) pretvorio u sacuvaj me boze. Neko bi mozda u tu ekipu ubacio i Kurta Rasela, ali objektivno mu tu nije mesto, jer je za sve na listi tata. Prosto, ne bi bilo posteno takmicenje. Od modernih, Manu Bennett.
Indy Posted June 12, 2020 Posted June 12, 2020 Najbolji Seagalov film je Executive Decision (gde gine na početku).
Ajant23 Posted June 12, 2020 Posted June 12, 2020 (edited) Najbolja Sigalova scena je gde mu učenik, nakon što je on učinio da jednim udarcem razbije lubenicu iz unutra, dođe i kaže da ga odmah tome nauči i Sigal ga naprosto pukne u glavu na isti način... Edited June 12, 2020 by Ajant23 1
Indy Posted June 13, 2020 Posted June 13, 2020 In the Soup (1992) Crno-beli, a ima (mladi) Buscemi + Jarmusch... what's not to love
I*m with the pilots Posted June 13, 2020 Posted June 13, 2020 On 12.6.2020. at 16:24, Sludge Factory said: Gledo sam ovaj film kao klinac milion puta, imao sam na kaseti snimljeno, meni je Stiven SIgal ovde kul, mrsav, malo cak i sljonzav, ali taba za sve pare. A i sam film nije potpuna tragedija. Igra i Pam Grier i simpa je. Posle se (Sigal) pretvorio u sacuvaj me boze. Neko bi mozda u tu ekipu ubacio i Kurta Rasela, ali objektivno mu tu nije mesto, jer je za sve na listi tata. Prosto, ne bi bilo posteno takmicenje. Od modernih, Manu Bennett. Otkud bi tu bio Kurt Rasel?
Sludge Factory Posted June 13, 2020 Posted June 13, 2020 (edited) 1 hour ago, I*m with the pilots said: Otkud bi tu bio Kurt Rasel? Pa i njega neki dozivljavaju kao akcionog heroja. Secam se kad su Stalone i ta ekipa krenuli da rade Expendables, tacnije da se prica o tome, pa ko ce sve da ucestvuje, bla bla, itd. pominjalo se i njegovo ime. A i igrao je u Tango i Kes sa Staloneom. Ali on i Brus Vilis tu ne pripadaju, prvo jer su ozbiljniji glumci, ali i jer nisu bas klasicne tabadzije. O kuloci i facosti da ne pricamo. Edited June 13, 2020 by Sludge Factory
Indy Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 4 hours ago, precog said: ima i jennifer beals, ako pricamo o voljenju. Jeste, i dobra je.
Amos Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 (edited) 9 hours ago, I*m with the pilots said: Otkud bi tu bio Kurt Rasel? Escape from NY i Escape from LA kao cuveni Snake Plisken, pa Big Trouble in Little China, pa cak i Breakdown donekle. Imao je 80ih on svoj share akcionih uloga gde je bio glavni tabadžija. Kao klinac sam ga bas video kao nekoga sa kim se ne bi trebalo kaciti 😁 Edited June 14, 2020 by Mos
Kampokei Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 Tri filma u poslednjih nedelju dana. Prvo Bergmanova Jesenja sonata. Nisam ocekivao da je film sto i poljem proci, ali je jos daleko prevazilazi ocekivanja po pitanju heavinessa. Onda uradio kontru sa Shaun of the Dead i Hot Fuzz, dve britanske komedije. Obe rezirao Edgar Wright, a i ekipa se dosta preklapa. Jako jako zabavno, zao mi sto nisam gledao pre.
ToniAdams Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 pa dobro si gledao. pogledaj onda i The World's End.
goofs Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 Mozes i “Paul”, nije Edgar Wright, ali jesu Simon Pegg i Nick Frost, a oni bas retko omanu.
Recommended Posts