Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

Osmi povjerenik

Jako mi se dopao i jako mi je prijao, iskrena preporuka.

Čak sam prepoznao i jedan enterijer u filmu!

Posted
17 hours ago, copkillah said:

Osmi povjerenik

Gde si kupio™, mesecima ga tražim?

Posted
2 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

na ime poluostrva na kome se nalaze države exYu dodaj reč daunloud na engleskom i tačka org :)

registruj se i uživaj! :)

Posted

htdtutfgkuhllfdyfxrdjkhlhzs.jpg.bd563fe2d9a5cbc7a64fcbd3df7d8410.jpg

Pogledao ovaj Andersonov i mislim da je po kvalitetu u rangu sa  Fantastic Mr. Fox-om, Možda i malo bolji. 

Preporuka za sve Andersonov-e obožavatelje.

Posted
19 minutes ago, copkillah said:

na ime poluostrva na kome se nalaze države exYu dodaj reč daunloud na engleskom i tačka org :)

registruj se i uživaj! :)

nema nista na horrordownload.org.

Posted

Uf, meni je baš dosta slabiji od mr foksa a otišao sam u kino sa idejom da će da mi se svidi. Nije loš, ali ni blizu nije ko foks.

Posted
20 hours ago, copkillah said:

Osmi povjerenik

Ja kanim danas da pogledam,sinoc kupio

Posted
2 hours ago, Dankan Ajdaho said:

ako se nisi snasao, javi se 

Posted

7fb9a8b3c4eae1ab10fbf01114503e56e311.jpe

Festivalski film,tja..Meni je prijala prva polovina,atmosfera iscasena iz vremena,puno predivnih skica ruralne Italije,menazerija cudnih likova koji se gube u nastavku filma , ne svojom krivicom.

Posted
53 minutes ago, Haralampije said:

7fb9a8b3c4eae1ab10fbf01114503e56e311.jpe

Festivalski film,tja..Meni je prijala prva polovina,atmosfera iscasena iz vremena,puno predivnih skica ruralne Italije,menazerija cudnih likova koji se gube u nastavku filma , ne svojom krivicom.

Isti utisak, s tim da sam odustao pa ga nisam pogledao do kraja. Početak i priča mi se svideli, kasnije me je umorio

Posted (edited)

eskdqo.jpg

Odgledah ga pre par godina,ali se pola filma i ne  secah..pa rekoh da obonovim gradivo.Jedna scena na pocetku filma deluje kao parodija,pa stoga pomislih ovo ce biti shit.Na moje iznenadjenje ovo je jedan dobar film,zanimljiva prica,dobra gluma,lepa fotografija.Ocena jedno 7.5 od 10.Svakako preporuka ako niste gledali..

Edited by takashi
Posted (edited)

Zaboravio sam radnju ali se sećam da je bukvalno rat izbio između Friedkin-a i Michael Mann-a. Ako se sećam priče- bilo i  na sudu- mislim da je Mann bio 99 % siguran režiser, čak je i studio mislio tako- jer je snimio, sada već kultnog, Thief-a. Ali na kraju Friedkin pobediJo! Ostali su prijatelji nakon toga a Mann je ostao do danas u fazonu- eno onoga šupka što je snimio moj film. :D 

Evo ti jednog, malo skrajnutog, bisera ranih 80-ih od kultnog režisera..       

.prince-of-the-city-movie-poster-1981-1020247626.thumb.jpg.448d1aa07b33ebfb732d80dd814e765f.jpg

Edited by pariah
Posted

Ja gledam Ferdinanda na HBO. 

Relax koza je :rolf:

Posted
9 minutes ago, pariah said:

Zaboravio sam radnju ali se sećam da je bukvalno rat izbio između Friedkin-a i Michael Mann-a. Ako se sećam priče- bilo i  na sudu- mislim da je Mann bio 99 % siguran režiser, čak je i studio mislio tako- jer je snimio, sada već kultnog, Thief-a. Ali na kraju Friedkin pobediJo! Ostali su prijatelji nakon toga a Mann je ostao do danas u fazonu- eno onoga šupka što je snimio moj film. :D 

Evo ti jednog, malo skrajnutog, bisera ranih 80-ih od kultnog režisera..       

.prince-of-the-city-movie-poster-1981-1020247626.thumb.jpg.448d1aa07b33ebfb732d80dd814e765f.jpg

Stoji mi na hardu odgledao sam jedno 80 posto filma ...i do tada je fenomenalan jedino mi Treat Williams nekako cudno glumi u pojedinim scenama kao iz telenovela