Lancia Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 The Ballad of Buster Scruggs - Vizuelni praznik za oci, Tom Waits sam po sebi, duhovita Francova opaska sa omcom oko vrata i to je to. Nimalo me nije kupio omnibus omaz westernu, osecao sam se prilicno smoren na kraju.
đorđe geprat Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 da, "krunski svedok" je stvarno nešto. nego, izvadih iz arhive de palmino reme delo "obučena da ubije". filmčina koja zaslužuje mnogo više od bednih 7.1
takashi Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 Iskreno razocaran,ima film svojih momenata,podsetio me na Blow out od De Palme(moguce da je De Palma nasao inspiraciju u ovom filmu).Mogao bih reci precenenjen,jer sam ga cesto nalazio na listama dobrih triler filmova
3opge Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 6 hours ago, djordje geprat said: da, "krunski svedok" je stvarno nešto. nego, izvadih iz arhive de palmino reme delo "obučena da ubije". filmčina koja zaslužuje mnogo više od bednih 7.1 gledao sam ga skoro i ne slazem se. ima tu dosta skarabudzivanja i naivnosti u reziji i nasilno ubudzene hickokovstine. gluma Endzi Dikinson osim prilikom sapunanja je ispod svakog nivoa. film koji generalno brzo zastareva.
Anduril Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 On 18.11.2018. at 21:11, kobni zelaya said: Da, cenim da politička satira jedino ima smisla ako je uz kurac sopstvenoj vlasti, ili bar nekome ko je moćan u tvom svetu. Potpuno je deplasirana ovakva zajebancija, a nije ni naročito duhovita (a i kako bi - zamisli recimo političku satiru koja sa bavi koncentracionim logorima i gasnim komorama u drugom svetskom ratu). Šta je poenta ovog filma - da su Staljin i ekipa oko njega bili ekipa beskrupuloznih poltrona i ubica? To ne znamo? Da je Beria bio zao? Toliko novoga u ovom filmu možeš da shvatiš. Ajde bar da su radili satiru o Putinu, nego bre o Staljinu, alo. Jadno je sve to, fuckin' nekrofilija, a i pitanje je koja je sve tu propagandna mašina umešala prste. Ili Januči totalno nema mozak, pa misli da je isto zajebavati se na svoj i tuđ račun. Još je film naročito sranje ako se uzme u obzir količina glumačkog talenta koja u njemu učestvuje. Niko od ovih glumaca se neće pamtiti po ulozi u ovom filmu. et Vini Film je odlican - neko u Rusiji tesko da bi uspeo da napravi tako nesto pored svih fenova Staljina. Ovako, sasvim dobro odslikava banalnost zlih klovnova koji su odlucivali o zivotu i smrti miliona ili cak milijardi.
maheem Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 2 hours ago, takashi said: Iskreno razocaran,ima film svojih momenata,podsetio me na Blow out od De Palme(moguce da je De Palma nasao inspiraciju u ovom filmu).Mogao bih reci precenenjen,jer sam ga cesto nalazio na listama dobrih triler filmova Meni je fenomalan. I glavni glumac takodje
ToniAdams Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 anduril prelazi igricu na dnevnom nivou. zlonameran bi rekao, ne tako blistavi plamen zapada.
Tresko Posted November 21, 2018 Posted November 21, 2018 8 hours ago, ToniAdams said: anduril prelazi igricu na dnevnom nivou. zlonameran bi rekao, ne tako blistavi plamen zapada. Nadam se da nije počeo i na ovoj temi da zagadjuje.
Lancia Posted November 21, 2018 Posted November 21, 2018 Don't Worry, He Won't Get Far on Foot - Gledam da izbegavam ovakve teme u filmovima, redovno me ubedace. Prevagnuo je Joaquin Phoenix, opet i uvek jednostavno briljantan (uz Daniel Day-Lewisa najbolji glumac danasnjice). Btw, film ima zanimljivu pricu, dinamican je i u najvecem bolu izbegava patetiku. Jonah Hill fizicki skoro neprepoznatljiv u dobrom smislu, Rooney Mara preslatka.
Duci Simonovic Posted November 21, 2018 Posted November 21, 2018 Djeca skroz ok, zanimljiva price, neverovatno da se desilo nesto ovakvo the five bezveze, drzao lepo paznju dok nisu preterali sa glupostima, nikad ga ubiti na kraju first reformed odlican Long weekend ovaj mi bas lepo lego, skroz dobar murder on the orient express pa meni ovaj bio skroz ok, mozda malo metiljav zavrsetak al fino zabavan novu nemogucu misiju sam prekinuo posle 15tak min, nesto nisam imao zivaca da gledam
Vapad Posted November 21, 2018 Posted November 21, 2018 E, gledao taj, zato sto znam Iannuccia sa radio 4, no na zalost glup i dosadan film, ugasio pre kraja. Zanimljiva prepisga glede filma ovde, mnogo zanimljivija od samog filma.
pariah Posted November 22, 2018 Posted November 22, 2018 Tom Hooper je zanat pekao u Engleskoj sa serijama i najbolje funkcioniše sa serijama i najbolje se snalazi u takvom okruženju. Ovaj Longford je fantastičan TV film koga će, nadam se, pogledati svi i oduševiti se više od Hooper- ovog oskarom ovenčanog King Speech-a (koji i izgleda kao visoko budžetni BBC TV film ali ipak-loš film ).
Lancia Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 Alpha - metropraistorijska saga za neki novi narastaj. vrhunska budalastina od filma.
Recommended Posts