Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

čuš da gledam ili polemišem oko nekog pis ov šit filma o fredi merkjuriu??

dajte neki momci iz brazila ili svi predsednikovi ljudi. daćete kurac!! samo neka akcijaška govna i političku korektnost. i to u filmu??

a ko jeizmislio tu političku korektnost? 

šta je tema filma a šta života?

Posted
12 hours ago, 3opge said:

BOHEMIAN RHAPSODY

prvi sat filma je nepodnosljivo los, traljav skript i jos gora rezija.

Rami Malek je uradio skoro nemoguce, uspeo je da cak i sa ovako bednim skriptom maksimalno otelotvori Fredija a da ipak ne ostane samo 2dim simulacrum.

+ 1000

Posted

MV5BMTMyMDAwYzQtZjYzNi00ZTA0LWEwODEtZjc3

Egzorcizam (2017)  https://www.imdb.com/title/tt7420408/?ref_=nm_flmg_dr_1

Proslogodisnji uradak Dalibora Matanica, po meni jednog od najboljih cro reditelja proteklog desetleca.Uradjen sa malo para (tako bar izgleda) odlicno se uklapa u trash lo fi horror sablone.Ni ovde nije izostala kritika crkve,upakovana u klise horrora.Solidan film

Posted
3 minutes ago, Haralampije said:

Proslogodisnji uradak Dalibora Matanica, po meni jednog od najboljih cro reditelja proteklog desetleca.

Kad smo kod Matanića, pogledati 100 minuta Slave, meni nešto najbolje napravljeno na našim prostorima u zadnjih par decenija.

https://www.imdb.com/title/tt0419389/?ref_=nm_flmg_dr_13

Posted

Jusqu'à la garde - dramaturski nula, vise kao dugometrazni spot-kampanja protiv nasilja u porodici. Film je najvise je zatajio tamo gde je trebalo da bude najjaci, bol deteta je naprosto banalizovan.

Posted
3 minutes ago, kobni zelaya said:

In The Loop je odličan, ali Smrt Staljina je odvratna i posle nje mi je čak i In the Loop gori.

I jebeš političku satiru o tuđoj zemlji, pre 100 godina. To je hrabro k'o moja mačka kad čuje usisivač.

Bacov "Krunski Svedok" je zakon.

Posted
Just now, 3opge said:

Bacov "Krunski Svedok" je zakon.

+1

Posted

Cepidlačenju ima mesta jer nije svih 6 priča istog kvaliteta ALI kada se sve sabere- iznenadjujuće dobar film!

poster.thumb.jpg.998da9e8be7b0d877cb788cc99d7be09.jpgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg.f94802dd6cfa1461195f34522fa1a4f0.jpg

:heart:

Posted
20 minutes ago, pariah said:

iznenadjujuće dobar film!

:heart:

Nisam jos pogledao ali ..sta je tu iznenadjujuce,da film brace Koen bude dobar ?

Posted
1 hour ago, Haralampije said:

Nisam jos pogledao ali ..sta je tu iznenadjujuce,da film brace Koen bude dobar ?

Pa bio sam skeptičan jer me nisu oduševili sa Hail, Caesar!-om ( blago rečeno) a nakon toga je usledio i njihov scenario za neviđenu glupost pod palicom Klunija. Mislio sam da su u malom padu... a odlični Llewyn Davis je bio pre koliko? 5-6 godina? Želim da svake godine snime po bar tri filma kao Miike i da svaki bude remek delo. Eto. :cool: :D

Posted
37 minutes ago, pariah said:

Pa bio sam skeptičan jer me nisu oduševili sa Hail, Caesar!-om ( blago rečeno) a nakon toga je usledio i njihov scenario za neviđenu glupost pod palicom Klunija. Mislio sam da su u malom padu... a odlični Llewyn Davis je bio pre koliko? 5-6 godina? Želim da svake godine snime po bar tri filma kao Miike i da svaki bude remek delo. Eto. :cool: :D

Ako se ne varam, to je bio neki njihov stari scenario od kog su odustali, ili tako nesto, koji je Kluni sa saradnikom pride doradio/izmenio. Tako da im ne bih to uzimao za zlo. 

Jbt, Hejl Sizar jos nisam gledao. Mada, oni su sa Luenom Dejvisom nekako zaokruzili svoj opus, ne znam ni da li ima smisla da prave nesto posle toga :fantom: salu na stranu, ali stvarno ne znam da li od Luena moze jace.