Duci Simonovic Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 Krajnje je vreme bilo da se pojavi neka nova mamojebacka krvava makljacina, gledati obavezno, ko ne gleda pizda The Night Comes for Us
Durruti Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Nešto me sve više mrzi da istražujem ko nekad i da skidam torente, pa pogledam kako šta nabodem na HBO ili Sinimaksu, a i uglavnom serijašim evo nešto od novijeg pogledanog što mi ostavilo utisak https://www.imdb.com/title/tt3548978/ ocena na imdb je smešna, mali nezavisni film sa nekom svojom poetikom, dirljiv nekako https://www.imdb.com/title/tt4385888/ odličan ispadoh sad pravi ženski petko, al tako se nekako namestilo
FPLS Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Overih sinoc Garoneovog Dogmana. Dobar film, mada ipak ne toliko dobar koliko sam ocekivao. Kraj pomalo njanjav. U svakom slucaju, preporuka. Glavni glumac bas upecatljiv i izvrstan. Cisto da obavestim, odnedavno su na kioscima i dobitnik zlatnog medveda, Touch Me Not, kao i Cold War od Pavlikovskog. Njih planiram da overim ovih dana.
ToniAdams Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 On 1.11.2018. at 21:01, Duci Simonovic said: Krajnje je vreme bilo da se pojavi neka nova mamojebacka krvava makljacina, gledati obavezno, ko ne gleda pizda The Night Comes for Us duvaj ga jedva sam doceko kraj. bolje da su napravili samo borenja, bez bilo kakve radnje, nego ovu smaracinu
mustang Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 (edited) sicario drugi 2018 odlicna akcija. cak mi i bolji od prvog jer nema one dosadne emily blunt kako su dobro uradili one scene u prodavnici, neverovatno! Edited November 2, 2018 by mustang
mustang Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 kad krenuh da delim maramice mojim gej prijateljima, generacija smo, odrastali uz njega...plakala sam bez stida. legenda. kakav glas, kakva velicina malek oduvao fali dublji presek fredijeve licnosti, ipak je bio kompleksniji od nacina na koji je prikazan. usput zenu iz bioskopa izbacili jer je krenula sa homofobnim komentarima i svima nam pokazivala srednji prst dok su izvodili. idiot. bohemian rapshody
ToniAdams Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 a nisam ja nikad imao dojam da je fredi pederska ikona. uvek bih pre reko da se po toj liniji seku na dajanu ros ili madonu, iako one nisu pederke.
mustang Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 1 hour ago, ToniAdams said: a nisam ja nikad imao dojam da je fredi pederska ikona. uvek bih pre reko da se po toj liniji seku na dajanu ros ili madonu, iako one nisu pederke. mogu da ih pitam pa da razjasne. ovo su bili fanovi kao ja.
pariah Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 (edited) Zašto pogledati: a) originalan naziv filma je SPALOVAC MRTVOL b) čisto da me pokušate ubediti da glavni 'glumac' stvarno nije jebeno poremećen nego da je jednostavno dobar glumac c) zato sto je film o užasnom liku koji drži krematorijum i kojem posao procveta sa nacističkim okupiranjem Češke... Edited November 3, 2018 by pariah
Duci Simonovic Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 3 hours ago, ToniAdams said: Dobro, ti si gei Jbg ranili me kvinom kad sam bio mali, cime su tebe kad si ispo taki?
nisam ja Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 Ja sam imao tj koncert na vhsu. Nisam znao da je toliko značajan. Gleda mi se film iako mi se čini da je tv 1000 fazon. Nemam kome decu privalit tako da čekam trafiku.
Recommended Posts