kipo Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 Just now, ToniAdams said: kake veze matematicari imaju sa ufoom? Sto Istok Pavlovic rece: The Martian - najbolji film koji sam ikad gledao!
Moća Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 4 minutes ago, ToniAdams said: kake veze matematicari imaju sa ufoom? Jesi li gledao film?
zema Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 A college student, who sees a UFO, uses his exceptional math skills to investigate the sighting with his friends while the FBI follows closely behind
Moća Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 Pogledaj debeli pa pisi.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
ToniAdams Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 ocu, al imam tonu toga da odgledam, a nemam volje da pocnem
Filozof manijak Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 7 minutes ago, Duci Simonovic said: Papilona novog jel tu glumi neko od naših glumaca....Mićanović valjda?
Jimmy Kowalski Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 Pojavio se Papilon, a? Vec i zaboravio na njega, a bio mi na listi za cekiranje..
Duci Simonovic Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 2 minutes ago, Filozof manijak said: jel tu glumi neko od naših glumaca....Mićanović valjda? E bilo nekih sto pricaju naski al nisam provalio ko glumi
pariah Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 Ne znam gde početi...Vestern biblijska priča, samo glavni lik nije isus nego Džesi koji je na putu za Jerusalem da postane singer/dancer, koji (naravno) može hodati po vodi, čak i raditi stoj na rukama i leči ljude famoznom rečenicom 'If you feel, you heal' (na šta jedan od izlečenih entuzijastično vikne 'I Can Crawl Again!') NAPOMENA: nije za pobožnu publiku.
Haralampije Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 2 hours ago, pariah said: NAPOMENA: nije za pobožnu publiku. banujte bezBoznika
Recommended Posts