Jump to content
IGNORED

Šta vozite?

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

Aj sad par komentara o Suzuki Jimny pliz :)A inace trenutno Toyota Auris u crnoj hibridnoj verziji. Tiha voda.

Posted
valjda je oko 15k 4X4.i po meni bestbaj.
Ja mislim da je i malo manje, a Suzuki je tradicionalno dobra masina
  • 4 weeks later...
Posted (edited)

bio na popustu, pa reko daj sta das... :)

Edited by scepa
Posted (edited)

i trosi ko besan... 13mi/Gal po gradu,zenin LR4 ima bolju potrosnju... to da mu poprave u sledecem izdanju (posto ce da mu urade refresh za 2014)i eventualno da ga povezu na net (ko sto su bmw, mbenz i sad vec neki jeftinije marke) i bice bez mana...

Edited by scepa
Posted

U je... 18L treba za 100km? Dzaba ti ga bilo. Inace mi je lepsi iz profila nego iz anfasa.

Posted
stigla u ergelu2012-09-01082733.jpg
Renne, kako služi, jel' dizelka - koliko troši? I kakva je za parkiranje? Znam da je kraća od Astre G (i to za celih 10cm!), ali me na tom autu jedino širina brine, sa mojom kanticom se ubacim gde hoću, sa Multiplom bih baš morao da se privikavam...
Posted

dizel, dobri, stari 1.9 jtd, Sasvim OK potrošnja. za parkiranje mi je trebalo nekoliko dana privikavanja, kao i za menjač doduše :)

Posted

Misliš zbog položaja? To mi i ne bi bio problem, samo širina... :( ali zato garsonjera unutra :thumbup:

Posted

da, da zbog položaja. Ma širina se prilično brzo savlada. Ali zato unutra uživancija :)

Posted (edited)
U je... 18L treba za 100km? Dzaba ti ga bilo. Inace mi je lepsi iz profila nego iz anfasa.
ako je to toliko, onda da :) ...jbg sticker lagao, rekao da je 17po gradu/24 highway - na highway slabo idem a ovde po gradu sve stop do stopa...nije mi bas jasno kako 3.5 v6 trosi vise od 5l v8 al ajde, sve kontam bolje ce da trosi kad mu povecam miljazu, ima svega 8kmilja... sto se tice izgleda, koliko sam skontao uglavnom ljudi ga vole ili mrze, nema izmedju, meni je lep sa svih strana - a i za te pare ima najvise standard opcija (sunroof,gepek na dugme, grejanje sedista, koza, AC, gps HDD, 4 camere, xenon itd)..da sam uzeo neki x5 ili nesto slicno, svaka stavka bar 2k dolara... Edited by scepa
Posted

da si neki frajer, pa da si uzeo Vettel varijantu, ovako nis' ;)

Posted

Odličan afto, Šćepo. Do duše, ja bih sebi uz'o pre ono što tvoja žena ćera.