Pixie Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Aj sad par komentara o Suzuki Jimny pliz :)A inace trenutno Toyota Auris u crnoj hibridnoj verziji. Tiha voda.
nesha taxista Posted October 13, 2012 Author Posted October 13, 2012 valjda je oko 15k 4X4.i po meni bestbaj.Ja mislim da je i malo manje, a Suzuki je tradicionalno dobra masina
scepa Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 (edited) bio na popustu, pa reko daj sta das... :) Edited November 7, 2012 by scepa
scepa Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 (edited) i trosi ko besan... 13mi/Gal po gradu,zenin LR4 ima bolju potrosnju... to da mu poprave u sledecem izdanju (posto ce da mu urade refresh za 2014)i eventualno da ga povezu na net (ko sto su bmw, mbenz i sad vec neki jeftinije marke) i bice bez mana... Edited November 7, 2012 by scepa
Indy Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 U je... 18L treba za 100km? Dzaba ti ga bilo. Inace mi je lepsi iz profila nego iz anfasa.
zorglub Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 stigla u ergeluRenne, kako služi, jel' dizelka - koliko troši? I kakva je za parkiranje? Znam da je kraća od Astre G (i to za celih 10cm!), ali me na tom autu jedino širina brine, sa mojom kanticom se ubacim gde hoću, sa Multiplom bih baš morao da se privikavam...
renne Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 dizel, dobri, stari 1.9 jtd, Sasvim OK potrošnja. za parkiranje mi je trebalo nekoliko dana privikavanja, kao i za menjač doduše :)
zorglub Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Misliš zbog položaja? To mi i ne bi bio problem, samo širina... :( ali zato garsonjera unutra
renne Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 da, da zbog položaja. Ma širina se prilično brzo savlada. Ali zato unutra uživancija :)
scepa Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 (edited) U je... 18L treba za 100km? Dzaba ti ga bilo. Inace mi je lepsi iz profila nego iz anfasa.ako je to toliko, onda da :) ...jbg sticker lagao, rekao da je 17po gradu/24 highway - na highway slabo idem a ovde po gradu sve stop do stopa...nije mi bas jasno kako 3.5 v6 trosi vise od 5l v8 al ajde, sve kontam bolje ce da trosi kad mu povecam miljazu, ima svega 8kmilja... sto se tice izgleda, koliko sam skontao uglavnom ljudi ga vole ili mrze, nema izmedju, meni je lep sa svih strana - a i za te pare ima najvise standard opcija (sunroof,gepek na dugme, grejanje sedista, koza, AC, gps HDD, 4 camere, xenon itd)..da sam uzeo neki x5 ili nesto slicno, svaka stavka bar 2k dolara... Edited November 9, 2012 by scepa
Lancia Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 da si neki frajer, pa da si uzeo Vettel varijantu, ovako nis' ;)
dig_chohano Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Odličan afto, Šćepo. Do duše, ja bih sebi uz'o pre ono što tvoja žena ćera.
Recommended Posts