Redoran Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Čak ni srpska policija ne brlja ovako bez da ih nešto motiviše da brljaju. Da ovakvu brljotinu naprave ih je motivisalo isto ono što motiviše tzv. medije da maksimalno čuvaju identitet ubice kome bi u drugim okolnostima do sada već iskopali i objavili sve živo i mrtvo što ima. 1
kud u maglu Simoviću Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 (edited) nema ovde leba posle neko spominje bubble, jok nego ću među ljude i ovo što sam primoran mi je sasvim dovoljno bar dok svi radikali ne pocrkaju e @Redoran pa na mrtvom ptc-u je u vestima rečeno "stradala je transrodna osoba iz kovilja" dete od 18 godina, koliko ima i ovaj maloumnik Edited July 6, 2023 by kud u maglu Simoviću 5
Redoran Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Maloumnik ima 33, objavljeno je to i inicijali. A o 18-godišnjoj žrtvi se zna i neumorno ponavlja ime, prezime, originalno ime i polni status. Ide se kod majke u rodno mesto, sve se odmotava onako tabloidno. A maloumniku su stavili krpu na glavu dok su ga izvodili iz zgrade, da mu ne bude neprijatno. 3 3
Taihoskopija Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Smećarska novaeres je objavila i sliku pre tranzicije da se klikće dok redakciji i uredništvu curi krv niz bradu i da se ne ostavi ni minimalna sumnja da su odvratni plesači po grobovima. 4
Patty Lee Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 22 minutes ago, Taihoskopija said: ... ... Naravno da je jado sačekao da se prvo ljudi raziđu. 5
slepa živana Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 1 minute ago, Patty Lee said: Naravno da je jado sačekao da se prvo ljudi raziđu. odličan kandidat za sledeći amok
Redoran Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Dakle policija je došla kod prvog koji bi nešto mogao da zna, pitali ga, on rekao nemam pojma, oni na to rekli ok hvala dovidjenja i vratili se posle bezmalo tri nedelje. Komšiluk koji je x puta čuo svadju i vriske, ćuti kao zaliven dok nema ubistva. Kada ima ubistva, istog momenta kreću da se ispovedaju do devetog kolena. 7 1
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted July 6, 2023 Popular Post Posted July 6, 2023 zato što su(policija) apsolutno nesposobni za posao koji im je namenjen, seti se onog iz malče što je danima bio u kući pored kuće u kojoj je živeo, masovnog ubice iz mladenovca… sad već nemože ni da se priča da je generalizacija kada neko kaže da je policija nesposobna, kao ima među njima ljudi koji znaju posao trć prć nema, sistematski je uništavano počevši od ministara, direktora policije, gradskih načelnika, nacelnika odeljenja za suzbijanje ovoga i onoga 11
Popular Post Aleksija Posted July 6, 2023 Popular Post Posted July 6, 2023 a iskreno, ovde im se i nije cimalo, dvojica pedera, jebiga, koga briga... 23
ragasto Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 7 minutes ago, Aleksija said: a iskreno, ovde im se i nije cimalo, dvojica pedera, jebiga, koga briga... Mislim da je u ovom slučaju bilo baš ovo. 6
Aleksija Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 (edited) na tviteru sam hiljadu puta videla sliku i apel da se rt, dok je traja potraga. nigde u medijima, kao da se ne desava. prosto su neki ljudi manje vredni od ostalih da bismo ih trazili. Edited July 6, 2023 by Aleksija 5 2
Popular Post Svemir Zeka Posted July 6, 2023 Popular Post Posted July 6, 2023 (edited) Tako je. Jednostavno ih je bolo kurac, ko zna u kakvu se trgovinu dala, žensko, muško, peder, trandža, takvi ionako traže đavola. Nije prioritet. (U akciji Vihor) Tolika dehumanizacija ovog mladog bića, Noe, da je jedan iseče na komade, a nadležni batale potragu, danas me je ubila u pojam. Plačem ceo dan. Imam osećaj da smo u sred četvrte decenije dvadesetog veka negde u Italiji, ili u Nemačkoj, neko je vredan, neko smeta da privilegovan diše vazduh samo za sebe, u dovoljnim količinama. Bukvalno sam očajna, šta je ovo, koja smo kanalizacija posle svega tokom poslednja dva meseca. Edited July 6, 2023 by Svemir Zeka 4 6
pt 2.0 Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 (edited) Kao rodjaka dečka koji je 2017. doživeo istu sudbinu kao Noa, mogu samo da kažem da policija ni tada ne bi ništa otkrila brzo da žena ubice nije prijavila njegovo čudno ponašanje. A nije u pitanju bila transrodna osoba. Edited July 6, 2023 by pt 2.0 4
Aleksija Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 (edited) veruj mi da sam bas pratila, neki ljudi su se ispod apela tokom cele potrage pitali zasto se informacija ne siri vise, putem uticajnijih medija. kada nestane dete, tu smo barem (bili) solidarni, ukljuci se mnogo ljudi. ovog puta su ispod tvitova sa slikom vodjene debate o tome je li zensko ili musko, zgrazavalo se i podsmevalo. mozda se niko ne bi javio ni da je bilo drugacije, ali je bas bilo simptomaticno. a sto se tice policije, kombinacija nesposobnosti i manjka iskrene motivacije, verovatno. Edited July 6, 2023 by Aleksija 5 2
Recommended Posts