Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Lancia said:

Nebitno je to, ovo je decurlija, zlocin je trpati im bilo kakvu zastavu.

eh ako ćemo tako, zločin je što neki ljudi uopšte imaju decu.

• +1 3
  • Hvala 2
  • Replies 41.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

958

• radisa

808

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)
3 hours ago, morgana said:

mel, zao mi je zbog svega kroz sta si prolazila ali uz svo razumijevanje, statistike govore da je srbija u dosta vecem problemu nego truli zapad, ako vec i nemamo svi uporedna iskustva u svemu. tesko je to pobijati, jako. 

Mislim da svaka zemlja ima neke svoje specifičnosti.

Kod nas u Australiji se nasilje u porodici nikako ne toleriše i policija veoma brzo dolazi za takve slučajeve, medjutim problem je u tome što je ovde ogromna kriza ponude nekretnina. Drastično je tražnja veća od ponude zbog čega je ženi koja je žrtva nasilja izuzetno teško da se iseli i nešto iznajmi sama, a tek da kupi nema šanse. Veoma često po medijima ima priča o samohranim majkama koje stan traže godinu dana iako rade i imaju solidna primanja. Šta tek onda reci za one na socijali. 

Tako da super je to što ti policija brzo dodje na vrata ali u praksi ne vredi jer nemas gde da se iselis i pobegnes od muža.

Još jedna jako bitna stvar - psihijatar koji se plaća iz državnog budžeta je misaona imenica. Kada neko mentalno pukne i ponaša se agresivno policija ga vodi u mentalnu ustanovu gde mu daju sedative i puste na ulicu nakon par dana. Tako da vrlo lako na javnom mestu i u javnom prevozu možeš da nabasas na mentalno nestabilne osobe. 

Edited by noskich
Posted

Prema decama kojima predajem primećujem koliko sam matora. Oni od pre nekoliko godina, znali su ratove u SFRJ, bili ložane teške na nacionalizam, ali danas šetaju na protestima

Zatim će kasnije doći oni koji dosta toga znaju i čitaju, ali kad im kažem za neki bend, znaće ovi što čitaju filozofiju u slobodno vreme

Najnovija generacija je obučena ful gotik, a ne zna ništa od negdašnjih bendova, i tu sam shvatila, da je starost na pragu...

Potpuno poraz sam doživela kad sam rekla juče nekim studentkinjama s mog faksa kako je bilo na ispitu kod Brace, a one nisu znale o kome pričam.....

• -1 1
  • Tpojka locked this topic
  • Tpojka unlocked this topic
Posted (edited)
10 hours ago, ToniAdams said:

sa jedne strane za dum, sa druge, makar su jedno jebeno porodicno ubistvo uspeli da sprece

Bukvalno orden da dobiju

Nije mnogo njih spremno za ovako nešto 

Edited by Svemir Zeka
  • +1 4
  • -1 1
Posted

Molimo bez linkova i daljih komentara na Jednu Od Nas. Ako nekog zanimaju razlozi, neka pošalje PP administraciji.

• +1 7
  • Hvala 1
Posted
On 8. 6. 2023. at 13:54, mackenzie said:

Za pocetak da srede ove skole jer izgledaju kao neka propala fabrika kuglicnih lezajeva. Ovo sivilo ubija.

Koliko vidim po modelu gradnje i stanju objekata, većina škola po Srbiji, isto kao u Bosni, potiče iz zlatnog socijalističkog doba s početka sedamdesetih. Beogradska škola naše djece liči na ovu Branko Radičević - oronula joj fasada, dvorišne ploče i ograda su u raspadu, ali barem je urađena PVC stolarija. Ti su objekti dobri i mogu još da potraju, samo malo da se uloži u sređivanje.

Moja OŠ nekad i nakon renoviranja od prošle godine udruženim parama domaćim i stranim:

skloa.thumb.jpg.922f1f45d23006f84f9603c0992755d4.jpg

skloa1.thumb.jpg.cb210eb71d240dec5eacc5c76654c11a.jpg

Nažalost, promijenili su joj ime početkom devedesetih i od tada se ne zove po heroju iz NOB-a, a neko bi primijetio da je sada promijenila i dres u duhu aktuelnog trenutka.. Ja bih škole farbao u najšašavije boje, bez ikakvog standarda, kao onaj gradonačelnik Tirane kada je počeo da prosipa farbu po gradu.

• +1 2
Posted

google search edit

Naravno, svijet se davno dosjetio šta bi djeci moglo biti zabavno:

skloa2.jpg.71bfa63b7c0140016251211c31771737.jpg

skloa3.jpg.de8edb9d218c13826a5c187bf235dede.jpg

skloa4.jpg.f7cb9729fbb2027099c5197966f39381.jpg

• +1 6
  • Wub 2