Hamlet Strašni Posted July 30, 2022 Posted July 30, 2022 1 minute ago, foto said: jbmte foto kad citas dijagonalno. citam i pitam se kakav li je to "Центар за развој Шајкаче"?!? sta li oni rade i zasto su zainteresovani bas za katastar i hakere??? mada, moglo bi i da se osnuje tako nesto. da PPP bude osnivac i da delimo ordenje, posemo saopstenja, drzimo konferencije za medije... mozda padne i neka lova za server od ministarstva kulture, npr. i bavimo se sakkacama, naravno Realno, samo nebo je granica.
I*m with the pilots Posted July 30, 2022 Posted July 30, 2022 19 hours ago, Valkyrie said: Svaki C&A bodić koji nosi evo već drugo dete, ne da se nije raspao nakon milion pranja, nego i dalje su nepromenjenog oblika, nerazjebani, neizvučenih konaca i froncli. S tim u vezi, briga me da li su šiveni u Kini ili na Marsu. Moja mala je uglavnom peto dete koje nosi i njihove benkice i stramplice (prvo dete koje ih je nosilo ima preko 10 godina). Mislim da im se ta odeća za bebe i malu decu dosta dobro pokazala - mi smo do sad uništavali samo pantalone (uglavnom odrade zakrpe posao), ali to nema veze da li je C&A, Gap, Beneton ili nešto hipstersko ručno rađeno od 50€ - žabac ih prosto tamani.
foto Posted July 30, 2022 Posted July 30, 2022 pa kad moze C&A da radi sta oce u nasoj avliji mozemo mi da razvijamo sajkace. p.s. ukrasce nam neko ideju za sajkaca firmu 100%. zivi bili pa videli...
James Marshall Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 priča o Mobi Banci prebačena na topic o bankama 1
Popular Post mraki Posted August 3, 2022 Popular Post Posted August 3, 2022 E bilo je i vreme, samo da istraju… https://www.juznevesti.com/Hronika/Podignuta-optuznica-protiv-Miroljuba-pod-mac-bato-Petrovica.sr.html 11
zorglub Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 On 30.7.2022. at 12:32, vememah said: KCS je u pitanju u 1. tvitu. Ok, nemaju ljudi, opreme, materijala, čega god, te nisu u mogućnosti da zakažu u određenom vremenskom roku. Šta znači: "Ne izdaju potvrdu"? Koji pravno-muljatorski akt im dozvoljava da je eto tek tako ne izdaju? Meni su pre nekoliko godina kod specijaliste, za dete kome je pregled očigledno trebao odmah, rekli u Martu da dođem u Junu, nema termina. Rekoh da nema problema, te da mi izdaju pomenutu potvrdu. Sestra je verovatno ukapirala da sam bio spreman da polomim i njih sve i celo odeljenje, te se termin nakon konsultacije s doktorom volšebno otvorio, odmah nakon narednog pacijenta. Tako da nemam iskustva sa tim potvrdama i refundacijom od RFZOa, ali molim forumaše koji ih imaju, da ih i podele.
Ratamahatta Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 5 hours ago, mraki said: E bilo je i vreme, samo da istraju… https://www.juznevesti.com/Hronika/Podignuta-optuznica-protiv-Miroljuba-pod-mac-bato-Petrovica.sr.html Preuzece Djuka Bizon slucaj 3
Desmond Bojčinski Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 3 hours ago, zorglub said: Koji pravno-muljatorski akt im dozvoljava da je eto tek tako ne izdaju? Mislim da sam pisao ranije slučaj kad je ćaletu trebao holter EKG i kad nas je dr u mitrovačkoj bolnici oduvao za tu potvrdu, nije me mrzelo da pozvem mitrovački sekretarijat za zdravstvo i posle dva telefonska razgovora zakazali mu u bolnici za dva dana. Taj dan kad je došao rekli nije danas nego sutra. Bilo je to pre više od 6 meseci još ga nisu pročitali, mada nije se ćale nešto ni cimao jer ga je dobio sutradan na drugoj strani. 1
pt 2.0 Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 ja kapiram da advokati moraju da brane svog klijenta, ali koja je ovo šoder ekipa drskih idiota:
Frank Pembleton Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 Tebi smeta njihov ton ili ono što tvrde?....shiit has hit the fan.
pt 2.0 Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 (edited) 5 minutes ago, Frank Pembleton said: Tebi smeta njihov ton ili ono što tvrde? ton čini da ne verujem sadržaju... Edited August 4, 2022 by pt 2.0
radisa Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 Hm, ali sadržaj je jako zanimljiv i realno ako je bar delimično tačan onda je cela stvar još zanimljivija... Jel' bi gospoda forumski advokati malo komentarisali ovo?
pt 2.0 Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 (edited) 13 minutes ago, radisa said: Hm, ali sadržaj je jako zanimljiv i realno ako je bar delimično tačan onda je cela stvar još zanimljivija... kao ljubiteljka horor treša, naravno da sam gledala i reakciju na advokate. kaže se, na primer, da svedočenje devojčice po zakonu ne može biti uzeto u obzir, a oni pene o tome kako je "mala jana svedočila o tome da..." dalje, ono o blatu - kaže se da je forenzički nalaz takav da se blato menja strukturu na 80 cm, i da je poklapanje blata sa zoranovih pantalona i blata sa mesta gde je jelena nađena 80 cm dijametar match, dakle lik je bio on the spot. ima još ali sam zaboravila. (uzgred, da izvini pravosuđe i pretpostavka nevinosti, meni je lik guilty as hell od gostovanja kod marića sa tomom filom. psihopata bez emocija i empatije, o ženi govori kao o javnom dobru, a gostuje u emisiji čini mi se nekoliko nedelja nakon ubistva... u to vreme uveliko ima ljubavnicu, koja je radila na hepiju, sa kojom je bio dok je jelena bila živa. u jednom trenutku se osmehuje, kad je pomislio da je pametno odgovorio mariću... ma, jeziv lik) Edited August 4, 2022 by pt 2.0 1
Recommended Posts