Tihajeza Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 I meni smrdi na loše porodične odnose, posesivnu majku i dečka koji je rešio da se izvuče iz toga. A to što piše da su ga tražili, mislim da se nisu nešto ubili od potrage - punoletan čovek, koji je uredno spakovao sve diplome, ako ispliva negde, isplivaće. I tako se desilo, kapiram da kad je legla prijava u PIO fondu, pitali u firmi, a zatim mu kucnuli na vrata za par sati i to je to. A novinaru je to traganje od 40 dana, jer drugačije ne bi imao tekst za novine, ni leba da jede. 9
mustang Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 Mogao je slepac bar do supa da ode i kaze da je sve u redu al nece sa majkom da komunicira i stavi tacku na celu dramu a ne da pola srbije ga trazi. Nece taj ni ambasadu kanade videti kakav je ispao sada.
Svemir Zeka Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 8 hours ago, JozoMujica said: neki nisu ništa rekli, ili nisu znali U kući gori svijeća pored ikone
JozoMujica Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 17 minutes ago, Moća said: Ali ja neverujem nikome!!!
Filozof manijak Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 14 minutes ago, Moća said: E sad si me zbunio. Tamo je lijepo i zdravo, štaviše 1
Popular Post mraki Posted February 11, 2022 Popular Post Posted February 11, 2022 E da, fun fact je da se ovaj lik dok su ga tražili uredno vakcinisao. 14
Amos Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 Došao čovek u veliki grad pa da ne rizikuje. Pametno. 2
Amos Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 Možda je keva antivakser pa su se zbog toga pokačili 1 4
Popular Post gospa buba Posted February 11, 2022 Popular Post Posted February 11, 2022 24 minutes ago, mraki said: E da, fun fact je da se ovaj lik dok su ga tražili uredno vakcinisao. a mi strepimo od digitalizovane drzave velikog brata 1 11
Recommended Posts