namenski Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 4 minutes ago, Mil@n said: Pa ja sam primaoc, ne znam šta su rekli onima koji su ih slali. Ako si već primio i krenuo u štrajk, ispoštuj to što je u procesu. Ne moraš da jebeš obične ljude ako baš nema preke potrebe za tim. Vidim da je lako proseravati se sa strane, od jednog paketa mi zavise ne male pare koje ne mogu da dobijem nazad dok ne vratim šta treba da vratim, takođe tu su dva malo manje bitna za posao kojim se bavim bez kojih gubim pare praktično svaki dan. Tako da ako nekome nešto smeta, može samo da... Well, you know. Što se štrajka tiče, naravno da ga podržavam kao i svako bunjenje protiv tzv države u kojoj živimo i želim radnicima da istraju u svojim zahtevima. Privatno te razumem, ali mislim da nema dileme: prosto, nasao si se, tvoji paketi tacnije, na pogresnom mestu u pogresno vreme. Nije neka uteha, ali prvi strajk za vuciceva vakta kojinje zakacio sluzbu kojanse dotice interesa veoma sirokog broja ljudi nije mala stvar. Zato svaka prica o neisporucenim paketima, pogotvo lekovima znaci direktnu vodu na vucicevu vodenicu. Upravo ce to da bude tacka u koju ce da udaraju ako i kada krenu da spinuju postarsku pricu.
Mil@n Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 Just now, namenski said: Privatno te razumem, ali mislim da nema dileme: prosto, nasao si se, tvoji paketi tacnije, na pogresnom mestu u pogresno vreme. Nije neka uteha, ali prvi strajk za vuciceva vakta kojinje zakacio sluzbu kojanse dotice interesa veoma sirokog broja ljudi nije mala stvar. Zato svaka prica o neisporucenim paketima, pogotvo lekovima znaci direktnu vodu na vucicevu vodenicu. Upravo ce to da bude tacka u koju ce da udaraju ako i kada krenu da spinuju postarsku pricu. Razlog više zašto glupani nisu prvo isporučili sve što su uzeli i onda prestali da primaju pošiljke. Em ne bi jebali ljude ni krive ni dužne, em ne bi ovi imali argument oko koga će da spinuju.
Meazza Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 (edited) Jbg, i meni da se dogodilo verovatno sigurno bih i ja kukao, ali ako na nekog treba da kukamo to je ova vlast jer ona je kriva izmedju ostalog i za te neisporucene pakete. Edited December 10, 2019 by Meazza
napadaj Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 6 minutes ago, ordi said: nije mi stigao nijedan račun a već je deseti. tužiću poštu što nisam mogla da ostvarim popust i zbog zatezne kamate ako se ovako nastavi Infostan javio da produžava rok za ostvarivanje popusta, mislim da rekoše do dvadesetog
levi Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 račun za infostan može da se pruzme sa njihovog sajta https://sonupit.infostan.rs/Profil/Prijava/
namenski Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 1 minute ago, Mil@n said: Razlog više zašto glupani nisu prvo isporučili sve što su uzeli i onda prestali da primaju pošiljke. Em ne bi jebali ljude ni krive ni dužne, em ne bi ovi imali argument oko koga će da spinuju. Strajk je - ako je izistinski strajk nestonsto ima da boli i da tangira sto veci broj ljudi. A nezadvoljstvo time izazvano mora da ima samo jedan cilj: one koji su svojim postupcima doveli do strajka jer je pretpostavka da niko ne strajkuje iz besa ili da bi zajebao neduzne ljude. Muka je sto se ne oglasava poslovodstvo poste pa i vlast buduci da se radi o sluzbi od opsteg drustvenog interesa: na njima je, a to bojim se necemo da vidimo osim u obliku proglasavanja strajkaca za narodne neprijatelje i izdajnike.
gospa buba Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 Infostan javio da produžava rok za ostvarivanje popusta, mislim da rekoše do dvadesetogkod infostana se kako stvari stoje najvishe isplati masivno ne placanje nichega. ko ima pare za infostan.sent from bubamoto
ordi Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 22 minutes ago, levi said: račun za infostan može da se pruzme sa njihovog sajta https://sonupit.infostan.rs/Profil/Prijava/ ma znam, ali uzmimo na primer da sam starica koja ne koristi mrežu.
duda Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 1 hour ago, gospa buba said: kod infostana se kako stvari stoje najvishe isplati masivno ne placanje nichega. ko ima pare za infostan. sent from bubamoto +1 masovno se ne plaća ako
Shan Jan Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 Meni izgleda iskljucili fiksni. Najjace da cu da trazim sajtove svih tih firmi da vidim kako alternativno da platim. Nek se snadju kako da dostave ili daju obavestenje.
Ayatollah Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 2 hours ago, gospa buba said: lek ne sme da se shalje poshtom. ne prihvataju. sent from bubamoto Radimo sa AmChamom da se ta regulativa promeni
JozoMujica Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 1 hour ago, ordi said: ma znam, ali uzmimo na primer da sam starica koja ne koristi mrežu. Kakav je to ejdžizam, zašto starice ne bi koristile mrežu?!
gospa buba Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 zato shto im se moze a i zakon dozvoljava sent from bubamoto
francuski sobar Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 Starice se generalno bolje u mreži stalaze od staraca. imamo mi jednu babu na selu što ovladala mobom i vajberom i samo piči jedino izgleda ne vidi dobro one emoije i svaku poruku završi sa onim :poo mi to od milja zovemo bakin kolač
Recommended Posts