Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
pa to sam i rekla [mention=295]Frank Pembleton[/mention]. nema prava da ga nosaka tek tako osim ako nije na sluzbenoj duznosti.

iz iskustva pricam...moja majka imala pistolj, uza familija, otac arsenal za lov (njega ne racunam u ovoj prici), prijatelji kucni na odgovornim pozicijama....

ne znam koliko je rigorozno bilo ali su proveravali kod komsija, familije, saradnika na poslu...caleta intervjuisali.... 

btw mojoj kevi je bio uslov da nosi pistolj ako hoce da bude tu gde jeste

Ma kakvoj bre službenoj dužnosti, on je bre menadžer fudbalera, kakvo bre nošenje para okolo, ajde saberi se...
Pa to kako ti zamišljaš je samo po sebi prekršaj...
  • Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Uhu, dozvola za nošenje vrlo vrlo restriktivno, najpre jer Zakon propisuje vrlo stroga  pravila, a onda prolaze i bezbednosnu proveru. 

Pa da, meni ovi pričali, "sad da pročešljamo pola ovih je u prekršaju"
Posted
1 minute ago, Frank Pembleton said:

Ma kakvoj bre službenoj dužnosti, on je bre menadžer fudbalera, kakvo bre nošenje para okolo, ajde saberi se...
Pa to kako ti zamišljaš je samo po sebi prekršaj...

akde se ti saberi pa lepo procitaj sta pisem a ne da penis 😁 cim napisem nesto

u svakom slucaju videcemo da li je imao pravo na pistolj...

Posted (edited)
7 hours ago, *edited by mod said:

+1 zestoka je to trauma i za odraslog coveka da gledas u cev pistolja koja posle zbog tvog sranja puca u kevu i caleta koji bauljaju po stanu i zaceljuju rane mesecima.  Pri tom ako je tacno sta se pise taj nasilnik je na lekovima odavno, tako da ce i te kako da utice na njega.

Jeste da je se o prici informisemo putem tabloida ali intervju sa bakom nasilnika koja je sve potanko objasnila sem sto eto ne bi htela da prica o inicijalnom incidentu bio dosta indikativan da tu nije bila boys will be boys prica. 

Da budem iskren ako su roditelji iskreno hteli da zovu policiju i to se dogovorili ne vidim zasto je morao da puca a ta prica sa 1000 dinara mi ipak smrdi do neba na to da se ublazi njegova akcija i ublazi odium javnosti.

A za pistolj je dosta jasno zasto ga je imao. Hint pogledati zanimanje pucaca.

Ludi klinac ce postati betmen

Edited by ToniAdams
Posted
Just now, ToniAdams said:

Ludi klinac ce postati betmen.

Sta je pucacevo zanimanje?

fudbalski menadzer 🙂

isto sam pitala na prethodnoj strani

Posted (edited)
6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

+1

i zbog desetina drugih. al je to ovde neprimenljivo

-1

U ovakvoj drzavi je posedovanje vatrenog oruzja ono sto moze da odvrati pocionioca za drzavu malog i nebitnog zla nad obicno nezasticenim pojedincem, kome je to zlo ipak veliko ako je njegov objekat. Dovoljno je da neko ko je spreman da cini zlo ima na pameti da primalac zla poseduje vatreno oruzje. U suprotnom ce ovde harati olos i banditi (krimose iskljucujem, oni po pravilu imaju oruzje).

Edited by Malvo
Posted

Da, nisam stigo do tog posta

Posted
3 minutes ago, Malvo said:

-1

U ovakvoj drzavi je posedovanje vatrenog oruzja ono sto moze da odvrati pocionioca za drzavu malog i nebitnog zla nad obicno nezasticenim pojedincem, kome je to zlo ipak veliko ako je njegov objekat. Dovoljno je da neko ko je spreman da cini zlo ima na pameti da primalac zla poseduje vatreno oruzje. U suprotnom ce ovde harati olos i banditi (krimose iskljucujem, oni po pravilu imaju oruzje).

u bliskom okruženju je postojao pištolj, ne pod ključem, kao sakriven

najmlađe dete je pronašlo pištolj i igralo se njime...

mnogo će više nesreće prouzrokovati taj pištolj, nego zla što će sprečiti

Posted

Ladno pola foruma naoruzano

Posted
8 minutes ago, Duci Simonovic said:

Ladno pola foruma naoruzano

Srbija je valjda druga ili treća na svetu po broju oružja po glavi, nikakvo čudo

Posted

jesam vam ja nekad spomenuo da je kod nas tamo u krajini svako imao oruzje?  :fantom:

to je verovatno glavni razlog sto mrzim oruzje

i ovo sto kums kaze

skoro sam na yt gledao onu nasu emisiju o zlocinima valjda sa prve, nije ni bitno

uglavnom negde u srbiji muz otisao na posao, zena privela svalera i za vreme seksa svaler pao kao metkom pokosen

nije im odmah bilo jasno sta je u pitanju, ispostavi se zaista metak i to u dupe, po sred srede, prosao kroz anus

naravno najpre osumnjicen muz, pa sama zena

da skratim pricu, neki deda bivsi pandur, cistio par kilometara dalje pistolj, opalio u vazduh, metak u slobodnom padu proleteo kroz otvoren prozor, zavesu(to je bio trag) i pogodio ovog, posto je krevet bio odmah pored prozora

tako da...

...proverite gde stoji krevet

Posted
1 minute ago, pbg12345 said:

jesam vam ja nekad spomenuo da je kod nas tamo u krajini svako imao oruzje?  :fantom:

to je verovatno glavni razlog sto mrzim oruzje

i ovo sto kums kaze

skoro sam na yt gledao onu nasu emisiju o zlocinima valjda sa prve, nije ni bitno

uglavnom negde u srbiji muz otisao na posao, zena privela svalera i za vreme seksa svaler pao kao metkom pokosen

nije im odmah bilo jasno sta je u pitanju, ispostavi se zaista metak i to u dupe, po sred srede, prosao kroz anus

naravno najpre osumnjicen muz, pa sama zena

da skratim pricu, neki deda bivsi pandur, cistio par kilometara dalje pistolj, opalio u vazduh, metak u slobodnom padu proleteo kroz otvoren prozor, zavesu(to je bio trag) i pogodio ovog, posto je krevet bio odmah pored prozora

tako da...

...proverite gde stoji krevet

Nema jebanja bez penetracije, jbg

Posted
Just now, ToniAdams said:

Nema jebanja bez penetracije u dupe

+1

Posted
37 minutes ago, ToniAdams said:

Ludi klinac ce postati barmen

+1

pistoljarenje besmislen potez, niko iz njega nece nista nauciti, svi su na gubitku.

Posted
1 hour ago, Frank Pembleton said:

Meni su živci sve tanji moraću da sklonim oružje iz dometa...

:lol:  :hail:

... pametno. Jab imao oruzje samo u slucaju da zivim u nekoj poludivljini bez komsiluka gde dranje ne pomaze (u slucaju razbojnistva i slicno)