January 1Jan 1 Ja ne kapiram kako su se Doorsi nasli u Dragancetovoj prici, jasno mi je do te recenice sta prica a onda gubim nit o.o
January 1Jan 1 18 minutes ago, Mil@n said:Nije privatna žurka već proslava javne predškolske ustanove Pčelica u NišuDa li je svako tu imao pristup ili samo pozvani? Da li je bilo u skoli?A to da su svi nastavnici bili gledani ko Bogovi - ne znam za tebe, kod mene nisu svi bili jednako gledani. A da sve ovo lici na SNS zurku, to svakako stoji.
January 1Jan 1 3 minutes ago, Midžeta said:Ja ne kapiram kako su se Doorsi nasli u Dragancetovoj prici, jasno mi je do te recenice sta prica a onda gubim nit o.o Stari naziv na forumu za Dveri.
January 1Jan 1 1 minute ago, dragance said: Stari naziv na forumu za Dveri.Aaaa ok, ok, hvala Meni u glavi Doorsi as in Dzim Morison reko sta bi jbt ahahaha
January 1Jan 1 Ahaaa1 hour ago, dragance said:Možda je do mene, ali meni ovo više liči na ono što bi Boško govorio da je na vlasti - ne kažem da si ti za DoorseJu, Bog s tobom dete
January 1Jan 1 Eh, danas je problem šamaranje muzičara, a nekada je sindikat pravosudja baš umeo da napravi žurku 😁 Edited January 1Jan 1 by Uskebasi
January 1Jan 1 9 hours ago, Boksi said:Dragance, ne idi u ekstreme, molim te. Ne šta se njima dozvoljava, nego šta oni dozvoljavaju sebi i tu mislim na odgovornost.Ayatollah, ne zanima me šta radi u svoje slobodno vreme ili medju svoja četiri zida. Ovo nije to.a obavezno mora neko da doda da je "tako i u svijet". kao i u drugim prilikama. u ovom slučaju belfast.
January 2Jan 2 13 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:To vam je kao moderator foruma. Ne može sebi priuštiti ovakve ispadeMora da namesti tako lepo facu kao tvoj golman i da ga išamaro kao bandadžiju
January 2Jan 2 8 hours ago, Uskebasi said:Eh, danas je problem šamaranje muzičara, a nekada je sindikat pravosudja baš umeo da napravi žurku 😁Sta ces lepse od ovoga, zensko telo i meze
January 2Jan 2 3 hours ago, Shan Jan said:Sta ces lepse od ovoga, zensko telo i meze Pricu o tome kako se kupa samo subotom..ako dodje na red..i ako ima tople vode..u suprotnom, jbg.