January 1Jan 1 Popular Post taj poziv nije srozan ponašanjem vaspitačica i vaspitača van radnog vremena nego odnosom države prema njima.
January 1Jan 1 A ovo sve liči na neki hit job, sa sve zamrznutim frejmovima, zaokruživanjem lica i ispisivanjem imena i funkcije koju vrše.
January 1Jan 1 3 minutes ago, aram said:taj poziv nije srozan ponašanjem vaspitačica i vaspitača van radnog vremena nego odnosom države prema njima.Boksi nije rekla da poziv nije srozan, vec da ga ne treba dodatno srozavati.I potpuno je u pravu. Edited January 1Jan 1 by Jeremija
January 1Jan 1 Dragance, ne idi u ekstreme, molim te. Ne šta se njima dozvoljava, nego šta oni dozvoljavaju sebi i tu mislim na odgovornost. Ayatollah, ne zanima me šta radi u svoje slobodno vreme ili medju svoja četiri zida. Ovo nije to.
January 1Jan 1 1 minute ago, Jeremija said:Boksi nije rekla da poziv nije srozan, vec da ga ne treba dodatno srozavati.I potpuno je u pravu.Zašto je potpuno u pravu? Da li piše u ugovoru kako smeju da se zabavljaju van radnog vremena? Kako se to uzrokuje na decu koju vaspitavaju? Postoji li neka moralna policija koja će da nadgleda ko sve kako može da se provodi? Eno, cveta u Iranu zbog moralne policije.Koje još funkcije “ne smeju da se srozavaju” osim učiteljske?
January 1Jan 1 2 minutes ago, Boksi said:Dragance, ne idi u ekstreme, molim te. Ne šta se njima dozvoljava, nego šta oni dozvoljavaju sebi i tu mislim na odgovornost.Ayatollah, ne zanima me šta radi u svoje slobodno vreme ili medju svoja četiri zida. Ovo nije to.Ja i dalje ne razumem zašto ovo “nije to” jer je van radnog vremena?
January 1Jan 1 Pa jbmmmtr valjda postoje neka pravila lepog ponašanja i šta je primereno, a šta nije u društvu.
January 1Jan 1 Meni je najstrasnije u celoj prici to koliko je gadna glavna akterka, znam da nije lepo komentarisati na taj nacin ali zaista dugo nisam video toliko odvratnu antipaticnu njusku, kapa dole gospodji i za stajling i za taj zlobni pogled kao kod hladnokrvnog ubiceI mislim da nije samarala muzicara nego samo pljeskala pred njegovim ocima, inace bi je i on i svako iole normalan zastekao direktom u glavu Edited January 1Jan 1 by Zli Gli
January 1Jan 1 1 minute ago, Boksi said:Pa jbmmmtr valjda postoje neka pravila lepog ponašanja i šta je primereno, a šta nije u društvu.Pa u ovom društvu divljanje tog tipa uz drljave narodnjake je sasvim primereno. Tako se veseli i predsednik, i premijer i ministri i "vrhunski" sportisti i elitni medijski poslenici...Kad se ovo društvo unormali (ako ikad), tad možemo da prozivamo vaspitačice.
January 1Jan 1 2 minutes ago, Boksi said:Pa jbmmmtr valjda postoje neka pravila lepog ponašanja i šta je primereno, a šta nije u društvu.Pa postoje. Ali ovo beše privatna žurka, a pravila ponašanja u društvu su ista valjda za sve, a ne samo za odredjene profesije. A kada bi sve terali sa posla zbog pevaljki, kafana, trubača gde se svašta desi, pa i neki vanbračni preljub, ko bi ostao zaposlen?Možda je do mene, ali meni ovo više liči na ono što bi Boško govorio da je na vlasti - ne kažem da si ti za Doorse.
January 1Jan 1 Ovo me podseti da nisam pogledao onaj hvaljeni film koji su braca moja Rumuni odradili..sa profankom ciji se privatni video pojavi u javnosti.
January 1Jan 1 Nije privatna žurka već proslava javne predškolske ustanove Pčelica u Nišu.Sa jedne strane, neka slavi ko kako želi, sa druge, na ovom snimku je sve što prezirem na slavljima, nema ništa aseksualnije od tih attention whore žena koje moraju da su u centru pažnje po svaku cenu bacajući se na sve i svakoga al kao da je to malo mora još i da se iscrta po faci, ili šta god da je ovo na zvezdi večeriA da moram, stavio bih pare da je sve sa snimka dobrim delom SNS klika od direktorke pa na dalje u kolektivu te da je proslava u skladu sa njihovim mentalnim, kulturološkim i umetničkim kapacitetima.Edit: I ne, nije svaka profesija ista, niti iziskuje iste norme ponašanja, učitelje nastavnike i profesore gledali smo kao bogove u toku pa i posle škole, siguran sam da su mnogi od njih svesni toga i u skladu sa tim se ponašaju. To je nevezano za ovo sa snimka, slažem se da je prioritet da su dobri u svom poslu pa sve ostalo. Edited January 1Jan 1 by Mil@n
January 1Jan 1 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:To vam je kao moderator foruma. Ne može sebi priuštiti ovakve ispadeTako je.