Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

Just now, Tihajeza said:

Ima deo gde šamara trubača dok svira, to je taj neki sevdah.

E jbg, ovo nisam video ... brisem ovo gore, samo sam pogledao na sekund

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Srpska cancel kultura: nije šamarala trubača sisama dok pada u sevdah. Sve dok ne šamara decu, meni nebitno kako proslavlja.

Ovo je neprimereno, da ne kažem prostakluk. Sevdah je nešto drugo.

Edit: uleti Jeremija

Edited by Boksi

Nisam gledao, ali evo pogledaću.

Za mene ništa posebno. Htela da ispadne seksi, a ispade kokoška.

• Popular Post
19 minutes ago, Lezilebovich said:

Meni ova proslava i nije za doom. Jaka stvar, napila se zena i retardirano djuska i pokusava da bude provokativna. Mogu da zamislim i da je ova zena dobra prena deci o da istovremeno divlja na proslavama.

Iskreno, meni je veći doom narator klipa, ima taj neki Emilija Popadić malograđanski pristojnity vajb.

Da se ovo dešavalo pred decom, pa hajde da je za doom, ovako niđe veze. Kao da su vaspitačice u drugim zemljama bolje van radnog vremena, sve Majke Tereze, kako da ne.

Malo mi glupo ovo oznacavanje drugih vaspitacica koje zamisli malo cupkaju uz muziku.

3 minutes ago, Ayatollah said:

Iskreno, meni je veći doom narator klipa, ima taj neki Emilija Popadić malograđanski pristojnity vajb.

Da se ovo dešavalo pred decom, pa hajde da je za doom, ovako niđe veze. Kao da su vaspitačice u drugim zemljama bolje van radnog vremena, sve Majke Tereze, kako da ne.

Šta bi tek bilo da se ovako nešto desilo (praštajte za izvor Daily Smeće): https://www.dailymail.co.uk/lifestyle/article-13109999/amp/Team-wild-male-strip-caused-uproar-Belfast-blame-drunk-handsy-women-event-taking-raucous-turn-insist-not-meant-seedy-fully-naked-dancers-simulated-sex-acts-attendees.html

Kada se desilo pola Belfasta je bilo u šoku, a tu su bile i stare i mlade iz zapadnog dela grada. Babe, učiteljice, pravnice, itd 😂

Doom. fantom

• Popular Post

A ono jes, poznato je da se na novogodišnjim proslavama svih srpskih firmi igraju menuet i valceri pa je sad ovo nešto strašno

4 minutes ago, dragance said:

Šta bi tek bilo da se ovako nešto desilo (praštajte za izvor Daily Smeće): https://www.dailymail.co.uk/lifestyle/article-13109999/amp/Team-wild-male-strip-caused-uproar-Belfast-blame-drunk-handsy-women-event-taking-raucous-turn-insist-not-meant-seedy-fully-naked-dancers-simulated-sex-acts-attendees.html

Kada se desilo pola Belfasta je bilo u šoku, a tu su bile i stare i mlade iz zapadnog dela grada. Babe, učiteljice, pravnice, itd 😂

Pa to je ta malograđanština, nije to srpska ekskluziva. Garantujem da su onima koji su se najviše zgražavali ormani puni lisica, bičeva, dildoa i tako tih stvari. Kao što gejeve najviše proganjaju oni koji su i sami gejevi. Žene malo popile, popustile im kočnice, pa se zabavljaju kako im prija u datom trenutku. Nije da im je zabava baš esencija neke klase i kulture (i u Nišu i u Belfastu), ali koga briga realno...

Jeste, strašno je. Profesija kojom se bavi nosi odgovornost, a kao da taj poziv već nije dovoljno srozan. Jedno je veseliti se uz narodnu muziku, trubače, harmoniku, a ovo je nešto drugo.

2 minutes ago, Boksi said:

Jeste, strašno je. Profesija kojom se bavi nosi odgovornost, a kao da taj poziv već nije dovoljno srozan. Jedno je veseliti se uz narodnu muziku, trubače, harmoniku, a ovo je nešto drugo.

Šta drugo? Dok su moja deca išla u vrtić, meni je bilo bitno da su ona zdrava, čista, suva i nahranjena kada ih pokupim, to mi je bio kriterijum za dobru vaspitačicu. Da li će ta vaspitačica posle radnog vremena da ide u biblioteku ili da igra oko šipke u striptiz baru mi nije bilo bitno ni najmanje, njena privatna stvar.

8 minutes ago, Boksi said:

Gde je granica šta im se dozvoljava? Treba li da nose marame preko glave?