January 1Jan 1 Just now, Tihajeza said:Ima deo gde šamara trubača dok svira, to je taj neki sevdah.E jbg, ovo nisam video ... brisem ovo gore, samo sam pogledao na sekund
January 1Jan 1 Srpska cancel kultura: nije šamarala trubača sisama dok pada u sevdah. Sve dok ne šamara decu, meni nebitno kako proslavlja.
January 1Jan 1 11 minutes ago, Tihajeza said:Ima deo gde šamara trubača dok svira, to je taj neki sevdah.Mislis na ovo?https://www.instagram.com/reel/DS2gQzHDHUD/?utm_source=ig_embed&ig_rid=8d006462-74d8-4900-8680-a60cce52553b
January 1Jan 1 Ovo je neprimereno, da ne kažem prostakluk. Sevdah je nešto drugo.Edit: uleti Jeremija Edited January 1Jan 1 by Boksi
January 1Jan 1 Popular Post 19 minutes ago, Lezilebovich said:Meni ova proslava i nije za doom. Jaka stvar, napila se zena i retardirano djuska i pokusava da bude provokativna. Mogu da zamislim i da je ova zena dobra prena deci o da istovremeno divlja na proslavama.Iskreno, meni je veći doom narator klipa, ima taj neki Emilija Popadić malograđanski pristojnity vajb.Da se ovo dešavalo pred decom, pa hajde da je za doom, ovako niđe veze. Kao da su vaspitačice u drugim zemljama bolje van radnog vremena, sve Majke Tereze, kako da ne.
January 1Jan 1 3 minutes ago, Ayatollah said:Iskreno, meni je veći doom narator klipa, ima taj neki Emilija Popadić malograđanski pristojnity vajb.Da se ovo dešavalo pred decom, pa hajde da je za doom, ovako niđe veze. Kao da su vaspitačice u drugim zemljama bolje van radnog vremena, sve Majke Tereze, kako da ne.Šta bi tek bilo da se ovako nešto desilo (praštajte za izvor Daily Smeće): https://www.dailymail.co.uk/lifestyle/article-13109999/amp/Team-wild-male-strip-caused-uproar-Belfast-blame-drunk-handsy-women-event-taking-raucous-turn-insist-not-meant-seedy-fully-naked-dancers-simulated-sex-acts-attendees.htmlKada se desilo pola Belfasta je bilo u šoku, a tu su bile i stare i mlade iz zapadnog dela grada. Babe, učiteljice, pravnice, itd 😂
January 1Jan 1 Popular Post A ono jes, poznato je da se na novogodišnjim proslavama svih srpskih firmi igraju menuet i valceri pa je sad ovo nešto strašno
January 1Jan 1 4 minutes ago, dragance said:Šta bi tek bilo da se ovako nešto desilo (praštajte za izvor Daily Smeće): https://www.dailymail.co.uk/lifestyle/article-13109999/amp/Team-wild-male-strip-caused-uproar-Belfast-blame-drunk-handsy-women-event-taking-raucous-turn-insist-not-meant-seedy-fully-naked-dancers-simulated-sex-acts-attendees.htmlKada se desilo pola Belfasta je bilo u šoku, a tu su bile i stare i mlade iz zapadnog dela grada. Babe, učiteljice, pravnice, itd 😂Pa to je ta malograđanština, nije to srpska ekskluziva. Garantujem da su onima koji su se najviše zgražavali ormani puni lisica, bičeva, dildoa i tako tih stvari. Kao što gejeve najviše proganjaju oni koji su i sami gejevi. Žene malo popile, popustile im kočnice, pa se zabavljaju kako im prija u datom trenutku. Nije da im je zabava baš esencija neke klase i kulture (i u Nišu i u Belfastu), ali koga briga realno...
January 1Jan 1 Jeste, strašno je. Profesija kojom se bavi nosi odgovornost, a kao da taj poziv već nije dovoljno srozan. Jedno je veseliti se uz narodnu muziku, trubače, harmoniku, a ovo je nešto drugo.
January 1Jan 1 2 minutes ago, Boksi said:Jeste, strašno je. Profesija kojom se bavi nosi odgovornost, a kao da taj poziv već nije dovoljno srozan. Jedno je veseliti se uz narodnu muziku, trubače, harmoniku, a ovo je nešto drugo.Šta drugo? Dok su moja deca išla u vrtić, meni je bilo bitno da su ona zdrava, čista, suva i nahranjena kada ih pokupim, to mi je bio kriterijum za dobru vaspitačicu. Da li će ta vaspitačica posle radnog vremena da ide u biblioteku ili da igra oko šipke u striptiz baru mi nije bilo bitno ni najmanje, njena privatna stvar.
January 1Jan 1 8 minutes ago, Boksi said:Jeste, strašno je. Profesija kojom se bavi nosi odgovornost, a kao da taj poziv već nije dovoljno srozan. Jedno je veseliti se uz narodnu muziku, trubače, harmoniku, a ovo je nešto drugo.Gde je granica šta im se dozvoljava? Treba li da nose marame preko glave?