December 30, 2025Dec 30 3 minutes ago, SNARC said:Isplativije im je da uzimaju tudju ?Stada se fokusira na proizvodnju lekova, a sve ostalo prodaje ili autsorsuje, od teretnog saobraćaja preko Multivite do proizvodnje dijalizatora za bubrežne bolesnike. Za proizvodnju ambalaže ti trebaju i ljudi i pogoni koji nisu specijalizovani za osnovnu delatnost, kao i posebni lanci snabdevanja, magacini, sertifikati, itd., pa i posebna prodaja te ambalaže trećim licima - ceo jedan nivo aktivnosti koji nije farmaceutska proizvodnja u užem smislu, i skopčan je sa ozbiljnim organizacionim izazovima.
December 30, 2025Dec 30 4 minutes ago, Ayatollah said:Stada se fokusira na proizvodnju lekova, a sve ostalo prodaje ili autsorsuje, od teretnog saobraćaja preko Multivite do proizvodnje dijalizatora za bubrežne bolesnike. Za proizvodnju ambalaže ti trebaju i ljudi i pogoni koji nisu specijalizovani za osnovnu delatnost, kao i posebni lanci snabdevanja, magacini, sertifikati, itd., pa i posebna prodaja te ambalaže trećim licima - ceo jedan nivo aktivnosti koji nije farmaceutska proizvodnja u užem smislu, i skopčan je sa ozbiljnim organizacionim izazovima.Nekada su BASF dzakovi u kojima je stizao granulat bili zeljen otpad..jak i izdrzljiv neki najlon ili plastika, debeo kao kamionska cerada..moglo je kamenje u njima da se nosi bukvalno. Time long gone Necemo da kvarimo ljudima vise temu.
December 30, 2025Dec 30 2 minutes ago, Valk said:@Moonwalker kakvu mapu sam ja kačila?Mozda je to bio i neko drugi, snapshot na kome je obelezen blok gde se ovo desilo obelezen, kao iz google mapsa. Pa sam iz malog mozga pokusala da izvadim jesu li to vojne zgrade.Mozda i nije bilo ovde, nego na drugom mestu. Izvini zbog cimanja. Edited December 30, 2025Dec 30 by Moonwalker
December 30, 2025Dec 30 Znaci nasli bi ga nikada da nije zena pukovnika koji zna ljude.Pa ovo je bezakonje kakvo verovatno nije bilo u zadnjih 100 godina mimo ratova...
December 30, 2025Dec 30 2 hours ago, Ayatollah said:Inače, problem sa proizvodnjom fiziološkog rastvora je u tome što je cena koštanja rastvora u proizvodnji veća od cene koju Fond i bolnice plaćaju za njega. Tako je već decenijama - HF ga proizvodi sa negativnom marginom.Treba da nas nema
December 30, 2025Dec 30 15 minutes ago, Desmond Bojčinski said:Treba da nas nemaI po Evropi se svasta nesto proizvodi sa negativnom marginom od te vrste robe, bankroti itd. Nije sve u farmaceutskoj industriji visokoprofitabilno, i tako...
December 30, 2025Dec 30 6 hours ago, Milošica said:Gosn Raka konkretno je iz okoline Trstenika, a ova scena je iz rijalitija Farma(pre 15ak godina). Imanje je u Lisoviću blizu Barajeva.Počekovina, lepo selo
December 30, 2025Dec 30 21 minutes ago, Strucnjak said:Počekovina, lepo seloVeći sam fan Stopanje Mada, Milutovac je dao najvećeg gospodina srpskog fudbala.Samo bez Velike Drenove.
January 1Jan 1 13 minutes ago, radisa said:Doomić...Drustvo nam je mozda propalo, ali barem su deca u dobrim rukama... Edited January 1Jan 1 by Jeremija
January 1Jan 1 Popular Post Meni ova proslava i nije za doom. Jaka stvar, napila se zena i retardirano djuska i pokusava da bude provokativna. Mogu da zamislim i da je ova zena dobra prena deci o da istovremeno divlja na proslavama.