December 30, 2025Dec 30 27 minutes ago, Milošica said:Učio politiku od najboljih Pa ovo je blago jbt :) Bravo za Raku..mogao bi danas da poducava ceo parlament
December 30, 2025Dec 30 14 hours ago, arheolog1981 said:Jašta je više od 1000 dinara peškir... stavljali ćaci premijum robu 🤣 U jednoj Ikei od 300-600 dinara možeš da biraš. Da ne pričam u drugim jeftinijim maloprodajama a posebno da ne pričam direktno od proizvođača što je ovde slučaj. Ovaj paketić ne vredi više od 1200 dinara sa sve solidnom zaradom na tu cenu. Lopovluk kao i sve što rade ovi zlikovci... i to su toliko bahato alavi da tri puta veću cenu staveZa bilo kog tuzioca bi trebao da je jedan ovako ocigledan slucaj bahate kradje javnog novca najlaganija stvar na svetu, ono bukvalno da insistiras da radis jer je siguran slucaj, ali eto, zato i zivimo ovu kanalizaciju.
December 30, 2025Dec 30 10 minutes ago, Miljenko said:Ali ovaj lik sto misli da ce sapun da se otopi, ako ostane napolju.Vreme kad je rijaliti bio rijaliti Edited December 30, 2025Dec 30 by Milošica
December 30, 2025Dec 30 Premalo se priča o nestašici fiziološkog rastvora. Pogon Hemofarma koji to proizvodi je već mesec i po dana van funkcije i ljude šalju iz bolnica da ga kupuju u apotekama. U panici oko gasa nećemo imati ni sterilnu posoljenu vodu.
December 30, 2025Dec 30 3 hours ago, Milošica said:Učio politiku od najboljih gde je ovo tacno? charapanija hard core.
December 30, 2025Dec 30 Gosn Raka konkretno je iz okoline Trstenika, a ova scena je iz rijalitija Farma(pre 15ak godina). Imanje je u Lisoviću blizu Barajeva.
December 30, 2025Dec 30 2 hours ago, msv said:Premalo se priča o nestašici fiziološkog rastvora. Pogon Hemofarma koji to proizvodi je već mesec i po dana van funkcije i ljude šalju iz bolnica da ga kupuju u apotekama. U panici oko gasa nećemo imati ni sterilnu posoljenu vodu.Ne znam otkud ti ovaj info, ali ja manje više iz prve ruke znam da Hemofarm isporučuje svakodnevno fiziološki rastvor. Određene (oko 40 kom) serije su povučene iz prometa, i to je izazvalo kolaps i nestašicu. Razlog povlačenja je bio taj što su pojedine plastične flaše imale falinku i propuštale su rastvor. Hemofarm sada isporučuje rastvor i u kartonskim tvrđim transportnim kutijama, a smanjili su sadržaj palete sa 900 na 750, a ponekad i na 540. Pretpostavljam da su čačkali nešto u pogonu, kako se ne bi ponovo desio kiks sa flašama. I ja baš imam suprotan utisak, da su DZ i bolnice prioritet trenutno i da oni dobijaju prvi rastvore, a za apoteke mršavo do nikako.
December 30, 2025Dec 30 1 hour ago, Milošica said:Gosn Raka konkretno je iz okoline Trstenika, a ova scena je iz rijalitija Farma(pre 15ak godina). Imanje je u Lisoviću blizu Barajeva.aha, to je to, Trstenik i okolina.
December 30, 2025Dec 30 2 minutes ago, msv said:@Mindaugas ŽukauskasOnda ga sad samo u veleprodaji nema?Ima ga. Samo verovatno dok namire bolnice i DZ, apoteke će malo pričekati, ali mislim da će uskoro biti za sve. Velika količina je povučena sa tržišta, nekih 50k boca sam video svojim očima.
December 30, 2025Dec 30 20 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Ne znam otkud ti ovaj info, ali ja manje više iz prve ruke znam da Hemofarm isporučuje svakodnevno fiziološki rastvor. Određene (oko 40 kom) serije su povučene iz prometa, i to je izazvalo kolaps i nestašicu. Razlog povlačenja je bio taj što su pojedine plastične flaše imale falinku i propuštale su rastvor. Hemofarm sada isporučuje rastvor i u kartonskim tvrđim transportnim kutijama, a smanjili su sadržaj palete sa 900 na 750, a ponekad i na 540. Pretpostavljam da su čačkali nešto u pogonu, kako se ne bi ponovo desio kiks sa flašama.I ja baš imam suprotan utisak, da su DZ i bolnice prioritet trenutno i da oni dobijaju prvi rastvore, a za apoteke mršavo do nikako.Moja majka je vodila odeljenje koje je proizvodilo fizioloske rastovore u HF.. bolje da joj ne kazem da su im flase oshle u materinu